Şimdi Ara

42LB730V mi yoksa 42LA860V mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki modelden birisini alacağım kararsızım sizce hangisini almalıyım?

• Iki side değil dostum lg marka tv kullandım birdaha kesinlikle kullanmam 2 sene geçiyor hemen besleme sorunu çıkarıyor ve büyük bir piksel sorunu var en iyisi bu işte sharp Sony philips bence....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bu modellerde karar kildim da modeli belli edemedim. Kimi webos çok iyi diyor kimi yavaş olduğunu soyluyor . donanim olarak hangisi ustun belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47lb730 aldım çok güzel tv ama maçlarda bariz banding var eğer maç izlemeyi seviyorsanız almayın ama onun dışında menüsü kullanışı çok güzel
    bu arada şade ettşm çünkü kusursuz olmalı yoksa katlanamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtknc -- 20 Haziran 2014; 12:50:00 >
  • sağolun arkadaşlar lb730v aldım diğeri teşhirde vardı, zaten gönlümde de webos vardı, sorun çıkmaz inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskixx

sağolun arkadaşlar lb730v aldım diğeri teşhirde vardı, zaten gönlümde de webos vardı, sorun çıkmaz inş.

Herkese söylüyoruz ama daha yapan olmadı, gelince Allah aşkına bi inceleyin şu cihazı yeter artık yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

quote:

sağolun arkadaşlar lb730v aldım diğeri teşhirde vardı, zaten gönlümde de webos vardı, sorun çıkmaz inş.

Herkese söylüyoruz ama daha yapan olmadı, gelince Allah aşkına bi inceleyin şu cihazı yeter artık yav

:) söyle yarın bir şeyler yapmaya çalışayım, kutu açılımını servis yapacak. onun dışında bir şey sorarsanız cevaplarım.
  • eskixx E kullanıcısına yanıt
    Birkaç full hd filmle deneyip, bulutlanma olup olmadığını söyleyip, yapabilirseniz maç izleyip deneyimlerinizi aktarmanız, panel kalitesinden bahsetmeniz ve webOS hakkında biraz bilgi vermeniz yeterli olacaktır bir inceleme konusu için
  • quote:

Birkaç full hd filmle deneyip, bulutlanma olup olmadığını söyleyip, yapabilirseniz maç izleyip deneyimlerinizi aktarmanız, panel kalitesinden bahsetmeniz ve webOS hakkında biraz bilgi vermeniz yeterli olacaktır bir inceleme konusu için

tamamdır foto falan da eklerim. tamamen siyah bi foto koyarsam sanırım bulutlanma varsa belli olur.
  • quote:

quote:

tamamdır foto falan da eklerim. tamamen siyah bi foto koyarsam sanırım bulutlanma varsa belli olur.

Bulutlanma da ışık sızmasını da belli edersiniz Bu arada Ps4 kullanıyormusunuz ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.