Şimdi Ara

42ld750 mi yoksa 42le5300 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ibden sipariş vermek üzereyim yardım lütfen acil şimdi verecem dellendim gözümü kararttım lütfen yardım.

• tv yi hangi amaçla kullanacaksın? çabuk yaz ki yardım edeyim
  • kablolu tv izleyecem, dreambox hd den tv izleyecem, bilgisayarı bağlayacam, pes 2011 oynayacam, film izleyecem (divx, mkv, dvd)
  • yola philips 5405 veya panasonıc diye çıktım sonra samsung 40c650 mi dedim en sonuna lg ler ilişti gozume fenada degıl hanı verecem kesin sipariş bunlarrın ıkısınden bırıne ama hangısıne yardım edın be arkadaşlar bıre bır goren veya kullanan yokmu hangısını tavsiye eder_?
  • Belki kafa karşıtırıcı olacak ama benim bugün yaptığım bazı görüşmeler(muhtelif firmaların ürün mühendisleri ile görüştüm) tavsiyem ve kendi kiisel kararım Sony 40EX500.
  • ben samsun c750 aldım kutup iletişimden hem 3D lcd tv fiyatıda fena değil. 2799 + 2 gözlük bir film.
  • tabiki 42LE5300
    Biri LED biri LCD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben panasonic lcd tavsiye ederim.led alma bence, paranı boşuna harcarsın.panasonic,samsung veya philips in iyi modellerinden birini al.
  • şuanda bimeks den sipariş veriyorum 1950 ye lg türkiye garantili olsun olmuşken. varmı bi fikri olan 42ld750 alıyorum.
  • hayırlı olsun.... 42ld750 çok güzel bir tv. memnun kalırsın kesinlikle.hem bu tv lg'nin yeni lcd serisinden ve önceki serilerdeki eksiklikleri kapatmışlar.güzel seçim yapmışsın, led almak yerine 200 hz. lcd almak daha mantıklı bence.güle güle kullan
  • çok teşekkurler verdim siparişi birazönce bakalım gelsin yorumlarımıda yazarım güzel duruyordu gittim baktım 100 lirada fazla verdim lg turkiye garantili olsun diye hayırlısı artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.