Şimdi Ara

42LE8500 LG LED TV mi 42LX6500 LG LED TV mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3000 tl ye kadar limitli bir led veya lcd tv almak istiyorum bir iki konuyu araştırdım ..bu ikisi karşıma çıktı ; 3D (42LX6500 LG LED TV) olması benim için artı ama yinede tavsiyelerinize ihtiyacım var ..başka marka önerilerinizde olursa değerlendiririm ,,

LE-40C750 SAMSUNG LCD TV bu arada bu tv de gözdelerimden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulki21 -- 16 Aralık 2010; 15:59:01 >

• 40 ve 42 inch tercihlerinizde ileride pişman olabilirsiniz. 46'' televizyon sahibi olarak, bir süre sonra göz alışıyor ve ufak gelmeye başlıyor. 138cm panellere yöneliniz. Pişman olmazsınız.
  • Birinci tavsiyem 46" panele yönelmenizdir.
    İkincisi ise 40C750 kullanıcısı olarak TV'den oldukça memnunum. Ayrıca 42LX6500 için de bu foruma ilk konu açan benim. Ancak o zaman çok fazla bilgi malesef yoktu TV hakkında. Fiyatı da C750'ye göre yüksekti. Ben de Samsung'u tercih ettim.

Kısaca şunu eksin söyleyebilirim C750 alırsan kesinlikle pişman olmazsın
  • bende 42LX6500 modelini takip ediyorum 3D ile ilgili bilgisi görüntü kalitesini bilen, gören varsa yazarsa memnun olurum. diğer bir konuda arkadaşın biri digitürk te 3D izleyemedim dedi. iki serviside çağırmış o ona suç atmış..

daha fazla deneyimi olan paylaşırsa sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.