Bildirim
42lm669s bi bakın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gözlük ve kumandanın olduğu belli değil. muallak bir durum :( -
kumanda ve gozluk kutudan çıkıyor alacak halleri yok ama yinede arayacağım yarın kliksa yı
yok mu tv yi kullanan biri bi yorum yapın nasıldır bu tv arkadaslar -
gözlük ve kumanda ile ilgili bilgi alabildiniz mi -
cevap bekliyorum arkadaslar
yok mu bu tv yi alan gören kullanan -
arkadaslar siparişi verdim
lg türkiye garantili
4 gözlük
magic kumanda
dahili wifi
uydu alıcılı
200 lira puanlı
hadi bana hayırlı olsun gelince söz veriyorum yorum yazacağım bu ürün hakkında
http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900200243 -
hocam kliksa online destek hattından sordum bu sabah. kutuda gözlük ve magic motion kumanda yok dedi.siz nerden sordunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: fadon26
hocam kliksa online destek hattından sordum bu sabah. kutuda gözlük ve magic motion kumanda yok dedi.siz nerden sordunuz
lg destek hattını aradım. içinden 4 adet gözlük 1 adet normal kumanda ver 1 adet de magic kumanda çıkacağını belirttiler.
ayrıca internet sitesinden bakabilirsiniz normal kumanda beyaz olarak gözüküyo.
linki
http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LM669S-3d-tv -
sevgili arkadaşlar,
bende sipariş vereceğim, sizden haber bekliyorum.
selamlar. -
fatih hocam kargo ne zaman gelecekmiş -
arkadaslar genel olarak kliksa sitesi kargolamada yavas
2000 liralık tv yi gözümle görmeden aldım ya çok şaşırıyorum kendime ama boyle bir tv yi 1900e getirmek gayet başarılı çünkü piyasada en uygun 2150 liraya var.
arkadaslar size sorum su tv nin yan çıtası 660 daki gibi krom gorunumlu mu yok sa beyaz mı
hepimize hayırlı olsun inşallah.... -
önce uydu alıcı yok dediler sonra düzelttiler işte mail
Sayın İlgili,
kliksa.com'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
İlgilenmiş olduğunuz ürün LG Türkiye garantisi altındadır. Ürün içeriğinde magic motion kumanda, 4 adet FPR gözlük mevcut olup, dahili uydu alıcısı bulunmamaktadır. World card kampanyamıza yapıkredi, teb ve vakıfbank world card dahil olmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
kliksa.com
Sayın İlgili,
kliksa.com’a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
İlgilenmiş olduğunuz üründe dahil hd uydu alıcısı mevcut olmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
kliksa.com -
Kliksadan tv alan varmı arkadaşlar. Telefon nymarası vermiyorlar, canlı iletişimde de düzgün cevap alamıyorsunuz. Gözlük ve akıllı kumanda yok dediler. Olması lazım. Alan varsa çıkıp çıkmadığını bildirirse sevinirim. -
kutudan çıkar....çıkmazsa kliksada açıp almışlardır..lg yi ararsanız duman ederler..... -
LG 47LS5600 bunla maç izlenmezmi ya fiyatda uygun baya -
Bugün geldi. Servis gelecek diye kutuyu açamıyorum. Sabah kuruluma gelecekler. Magic motion kumanda yazıyor kutunun üstünde. İcinde var diye aldım. Umarım çıkar. Sabah tam bilgiyi verebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadasım kurulumdan sonra canlı canlı bi resim atsan buraya ne sevaba girersin
kliksa tel: 0216 369 55 72 -
Arkadaşlar bugün mağazada açıp kurulumunu yaptım.
Sihirli kumandası ve normal kumandası gerçekten görülmeye değer.
3D full hd dahili uydu alıcısı ve dahili wifi mevcut. 4 adet gözük ve sihirli kumandası hediye. 400hz ve görülmeye değer bir cihaz.
Keyifle açtım ve mutlulukla kurdum. Son zamanlarda açtığım en güzel cihazlardan biriydi.
Alan arkadaşa hayırlı olsun kesinlikle pişman olmayacak. -
kliksadan gelen cevap:
Sayın İlgili,
İlgilenmiş olduğunuz ürün içeriğinde Magic Motion kumanda, 4 adet FPR gözlük yer almaktadır. WiFi Directolup özelliği bulunmakta olup, dahili uydu alıcı bulunmamaktadır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
kliksa.com -
önce uydu alıcı yok dediler sonra düzelttiler işte mail
Sayın İlgili,
kliksa.com'a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
İlgilenmiş olduğunuz ürün LG Türkiye garantisi altındadır. Ürün içeriğinde magic motion kumanda, 4 adet FPR gözlük mevcut olup, dahili uydu alıcısı bulunmamaktadır. World card kampanyamıza yapıkredi, teb ve vakıfbank world card dahil olmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
kliksa.com
Sayın İlgili,
İlgilenmiş olduğunuz üründe dahil hd uydu alıcısı mevcut olmaktadır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
kliksa.com
Benzer içerikler
- nanocell mi oled mi
- lg tv kanal silme
- arçelik tv alınır mı
- axen mi onvo mu
- vestel televizyon alınır mi
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X