Şimdi Ara

42lw4500 vs. 40ex720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kriterler

1-sd yayın
    2-bluray film (ps3 den kopya bluray filmlerle)--3d film de arada izlenebilir ama süper önemli değil
    3-ps3 oyun. (lag minimum olsun)

tv den internet istemiyorum.

sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakdemir69 -- 26 Mart 2012; 23:15:22 >

• yukarıdaki ilk 3 maddeye bakınca Sony'nin SD yayınlardaki görüntü kalitesi size daha çok uyuyor ama 3D'si sıkıntılıdır. Aşırı crosstalk vardır. Yine de 3D çok önemli değil dediğiniz için SONY bakabilirsiniz. 42LW4500 de oyunlarda ve 3D de iyi bir performans sağlar size.
  • peki 3d yi hepten çıkartırsak sony'nin 42 inç minimum 100 hz hangi tv sini almak mantıklı olur?
    boşuna 3d için fark vermemiş olurum.ilgiye teşekkür ederim bu arada...
  • dostum git kendi gözünle incele tv leri fiyatları yakınsa sony i düşünmedne alırdım ben.

sadece bu 2 tv arasında seçim yapacaksam
    sony çok daha iyi bir tv
    input lag çok daha düşük,online oyun oynamıyorsam game mode açmadan tüm resim iyileştiriciler , 100hz modu açık titreşimsiz bulanıklık olmadan tertemiz oyun oynanır.
    normal yayınlarda sony nin yazılımı hepsinden iyi
    sony spva panel kullanıyor, siyah ve renk kalitesi ips panel lg den daha iyi
    lg nin tek + sı pasif gözlüklü 3d

ama git kendi gözünle gör karşılaştır belki lg gözüne hoş gözükür .
  • Aman hocam, PVA'ların IPS panellerden iyi olduğu iddiasında bulunmayalım lütfen. Hepsinin kendi içinde alt segmentleri ve farklı tipleri var. Tavsiyeniz doğru ama elbette satın almadan önce, kullanıcı gözüyle değerlendirmek, izlemek gerekiyor.

Gerçekten 3D'yi çıkarırsanız illa LED olacaksa SONY bakın der ama Panasonic GW30 plasma TV'nin de tam kriterlerinize göre olduğunu söylemeden geçemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg 42lm765s ve 760s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.