off gelen bu maalesef. |
43 binle neresi yazılır?
-
-
Makine,Kimya Müh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara İngilizce Vet Türkiye’nin en iyisi Vet alanında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ytu malzeme denenir gibi biraz araştırın bölümü isterseniz bana da danışabilirsiniz
-
Ytü tıp
gazi makine > 3.0+ ortalama > savunma sanayi
-
İtü kimya denerdim ben olsam veya tutan bi okulda malzeme kimya falan
hepinize tavsiyeleri için teker teker teşekkür ediyorum.
-
bu yoldan gidecegiz
-
Malzeme,kimya muh
İtü inşaat yazılabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ytü istatistik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
harran diş, o da gelirse tabi 41kda kapattı
-
gazi makine, ytü malzeme
-
Diş hekimliği gelir dusunursen
İnşaat diyen çıkmamış.
Gtü makine
bence yanlış yön verme arkadaşlara. veteriner fakültesini okumak zaten zor ken, birde ingilizce okumak bence felaket olur. kazara yazılacak bir bölüm değil. tercih edecek olanları şimdiden uyarayım eski iş imkanları malesef kalmadı. devlette iş imkanı var ama vet. hek olana kadar kıytırık ziraat mühendisi olmak çok daha mantıklı ama onada 43 binle gitmek yazık olur bu puana. ziraat mühendisliği hem okuması kolay hemde devlette geçmek için kpss de rakip olarak zok zayıflar. 70 paun üzeri atanma olayı yüksek. hemde atanınca oturdukları yerden veteriner hek. kadar maaş alıyorlar.
ben o yüzden düşmanıma tavsiye etmiyorum.
ha köylü çocuğusundur doğduğundan beri çiftliğiniz vardır ve hayvanlar ile iştigal ediyorsundur, yada pet hayvanlarına aşırı ilgin ve sevgin vardır o zaman tercih edilir. ama ömrü hayatında hiç ahıra girmemiş biri için tercih edilesi değil bence.
-
makine mühendisliği bölüm olarak zor muş, buna gazinin tecrübe ve disiplinin de ekleyince baya baya zor olduğu söyleniyor. hatta en zor okunan mühendislik makina deniyor. şehir efsanesine dönmüş durumda. buna birde 3 ortalama tutturmak ilave etmek bilemedim valla. 3 ortalama azımsanmayacak bi not sanırım.
bende takipteyim aslında gazi makinayı ama oğlanı ikna edemedim. oturup adam gibi ders çalışırsa gelecek kaygısı çekmeden yaşıyabileceği bir sektör. gazi makinanın kalitesi de ortada ama çocuk istemiyor.
-
Hocam savunma sanayide iş bulmak istiyorsa ortalama şart. zor da bence abartıldığı kadar da değil. Elektrik-elektronik bence daha zordur.
istemiyorsa da zorlamanın anlamı yok.
Benzer içerikler
- asistan doktor maaşı 2024
- ulti yayınları zor mu
- 6 ayda derece yapılır mı
- netter anatomi atlası pdf
- bursa dershane
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X