Bildirim
43000 e Kadar Hb Araba Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Audi a3 -
Audi iyiymiş gerçi yakıt tüketimi nasıl araştırmak lazım -
Stepway -
Astraquote:
Orijinalden alıntı: Respectformuslims
Stepway -
Peugeot 308 gayet iyi olucaktır. Rahatlıkla full donanım bulabilirsiniz. -
43e dizel j kasa Astra var h kasanın sahibi fiyatı uçurmuş -
ibiza diycem de diyemiyorum o iç mekanı görünce o ne be kardeşim mezar gibi astra j veya fiesta bakın bencequote:
Orijinalden alıntı: Elsa
43e dizel j kasa Astra var h kasanın sahibi fiyatı uçurmuş -
Bende hemen hemen aynı fiyat seviyesinde araç araştırıyorum bir süredir, şuan 1.2 tdi bluemotion polı ağır basıyor benim için şehir içinde yeterli performans yakıt tüketimi uygun ve trednline a göre daha güzel bir paket tavsiye edebilirim. -
Audi -
Audi varken diğerlerine iş düşmez.quote:
Orijinalden alıntı: Airapper
Audi -
A3 tabii ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: manner34
Bende hemen hemen aynı fiyat seviyesinde araç araştırıyorum bir süredir, şuan 1.2 tdi bluemotion polı ağır basıyor benim için şehir içinde yeterli performans yakıt tüketimi uygun ve trednline a göre daha güzel bir paket tavsiye edebilirim.
Full u hoşmuş hocam aldım onu da takibe. Sizin başka düşündüğünüz var mı?
150000 'deki bir A3 çok bakım,servis vs ister mi, baş ağrıtır mı ? -
A3 servis konusunda poloya nazaran daha masraflıdır diye düşünüyorum.Bu arada önceki kullandığım şirket arabam c4dü mcp vites 1.6 e-hdi ondan da yakıt tasarrufu konusunda memnundum yaşadığım bölgede trafik sorunu pek yok ancak karma kullanım ortalamam 5.5 un üstüne çıkmadı klima vb açık olmasına rağmen, vites geçişleri dsg kadar seri değil biraz hantal kalıyor o konuda ancak f1 vitesle kullanımı gerçekten keyifliydi 45 civarı bir bütçeye bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. -
Audi açık ara önde.Fsi motorlar iyidir çok basmazsan az yakar. -
Fiesta bence hem 2013 model dizel,buradakilere bakip 2006 audi benzinli alinmaz -
A3 ün tfsi-fsi motorlu olanından ve 3 kapılı olanından uzak dur eğer elinde kalmasını istemiyorsan. ayrıca fsi motorun yakıt tüketimi çok fazla ve lpg uyumu yok piyasasıda yok.
a3 alacaksan 1.6 sportback atmosferik motorlu olanlara bak. lpg ye uyumu harika ve en çok tutulanda onlar kolayca satarsın.
edit : a3 sahibiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 15 Eylül 2015; 15:29:05 > -
Fiestalar rahat satılır piyasada bolca var. Audi'de mantıklı fakat fiesta kadar kolay satılacağını zannetmiyorum hem yıl, hem yakıt, hemde kilometre olacak. Amacınız alıp 1-2 yıl içinde satmak olduğu için ben fiesta'yı öneririm size.quote:
Orijinalden alıntı: alper3333
A3 ün tfsi-fsi motorlu olanından ve 3 kapılı olanından uzak dur eğer elinde kalmasını istemiyorsan. ayrıca fsi motorun yakıt tüketimi çok fazla ve lpg uyumu yok piyasasıda yok.
a3 alacaksan 1.6 sportback atmosferik motorlu olanlara bak. lpg ye uyumu harika ve en çok tutulanda onlar kolayca satarsın.
edit : a3 sahibiyim -
quote:
3 kapıdan neden uzak dur dediniz hocam, piyasası iyi değil mi -
quote:
Orijinalden alıntı: zlatan91
quote:
3 kapıdan neden uzak dur dediniz hocam, piyasası iyi değil mi
Değil tutulmuyor
Benzer içerikler
- en sorunsuz 2. el arabalar
- 2 milyona alınacak sıfır arabalar
- toyota mı volkswagen mi
- caddy trendline comfortline farkı
- peugeot 3008 1.5 mi 1.6 mı
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X