Şimdi Ara

432 TL FSP Windale 6 AC602 LED Beyazi ışıklı 120mm INTEL/AMD İşlemci soğutucusu (AM4 Uyumlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam 250 350 bandına ne önerirsiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windale 6 fiyatına göre güzel soğutucudur öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesaire86 -- 31 Mayıs 2020; 14:45:15 >
  • R5 3600 için arctic freezer 34 esports duo mu iyidir bu mu acaba🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 31 Mayıs 2020; 14:47:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    bende 34 duo var ama bu daha büyük daha iyidir ama 3600 ü x124dark bile soğutur
  • AndOne kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2600 için duo aldım çok da memnunum. Aslında windale 6 alacaktım ama soğutucunun takılış yönü sadece fan aşağı veya yukarıya doğru bakacak şekilde. O yüzden onu tercih etmemiştim.
  • Ryzen 5 3600 ile kullanıyorum FPU testinde kendi fanı 77 dereceye çıkıyor 74-75 derecelere sabitleniyor

daha iyi bir fan taktım oda 74 dereceye çıkıyor 71-72'ye sabitleniyor

bu testler full fan açık yapılmıştır

AMD'de fanlar yere bakıyor o kötü normalde sağa sola bakmalıki egsoz tarafına yanı ekran kartına sıcak üflemesin

montajıda çok zor

çok ağır kötü anakartları yamultabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Duoyu çok öneren var, sanırım onu tercih edicem, teşekkür ederim cevap için 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

Hocam 250 350 bandına ne önerirsiniz ?
    aynen hocam ben de tavsiye istiyorum
  • montajı ekstra zormuş

• sythe mugen 5 revb kullanıyorum çok memnunum artık türkiyede pek ürünleri yok, asimetrik yapısı nedeniyle ram slotlarını bloklamıyor işlemciden çıkan borular arka tarafa gidiyor çok kullanışlı.

tabi bu rakama bu ürün de iyiymiş.

432 TL FSP Windale 6 AC602 LED Beyazi ışıklı 120mm INTEL/AMD İşlemci soğutucusu (AM4 Uyumlu)
  • Gaming gecelerinde satılan GamePower Windrunner rgb nasıldır R5 3600 için almıştım. İade mi etmeliyim 189a geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fsp windale 6'yı kullanıyorum. İlk montajda zorlandım ve macunu çok sürmüştüm. Soğutucuda sıkıntı var sandım. İkinci kez ince bir tabakayla macunlayıp sürdüm ve 5 6 derece fark yakaladım. Bloğu çok kaliteli, kendi fanı da kötü değil ama idare eder düzeyinde. Ben de fan değişimi yaptım şu an satılığa koymama rağmen kararsızım çünkü fan değişimiyle ciddi fark gördüm. Ben de aynı şekilde 76-77 alıyordum FPU'da. Şu an iyi bir fan takıp ayarladığımda 70'i görmüyor. Ek olarak montajı kötü yaparsanız ve fanına ayar yapmazsanız haliyle düşük devir ve sessiz çalışıp ısınıyor bu da çok önemli. CPB kapattım ve stok fanla 55-60'ta oynadığım oyunlar 45-50 arası oynuyorum. 50'yi gördüğümde canım sıkılıyor o derece Ufak bir fan değişimi ve ayarıyla müthiş iş görür. Kendi fanını da satabilirsiniz, piyasada 60 lira civarı. Bu şekilde ek para da harcamazsınız.

• Bir de estetik konusunda benim gibi çok takıntılıysanız almayın, kasada ciddi yer kaplıyor, blok çok büyük, kaliteli soğutucu fanı attığınız zaman Scythe soğutucularından eksiği kalmaz garanti ediyorum bloğu cidden iyi.

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt
    Hocam tek fani ile arasında 100₺ fark var. Değer mi vermeye ? Benim boşta fanlardan birini takabilir miyim ? Acaba çıkıyor mu içinden ve fanı aşağı yukarı alabiliyoe muyuz? Ramler soğutma bloğu biraz yüksek.

• 25 liralik sogutucu neyinize yetmiyor merak ediyorum

• SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    ben de aldım 189'a, r5 1600af işlemci sharkoon tg4 kasam var. hava akışı oldukça kötü, önü cam ve renkli olduğu için tercih etmiştim. stok soğutucuyla işlemci boşta bile 55 derecelerde gezip oyunlarda 80 dereceye çıkıyordu. şimdi boşta 40 civarı oyunda da 60 görüyor en fazla. benim için zaten herhangi bir argb küçük boyutlu soğutucu olsun yetiyordu, fiyatı da gayet uygun olduğu için şimdilik memnunum. eğer argb'ye gerek yok diyorsanız boşa ekstra para vermiş olmayın iade edin yerine n11 den 4/6 bakır borulu kasanızın boyutuna uygun ve fazla ağır olmayan çin malı ucuzluk bir fan alın geçin. ama anakartta 5v girişiniz veya invertörünüz varsa gayet güzel dual ring argb bir fanı var.
  • willyyyyy W kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam görüşleriniz için teşekkür ederim. R5 3600 için estetik olarak güzel olacak o zaman yeterli olur diye düşünüyorum

• R5 3600 için gammaxx 400 aldım, çok memnunum.300tl civarı bulunabiliyor.
    Boşta 37-40 derece, oyunda 63-65 derece oldukça iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinchesteeR kullanıcısına yanıt
    soğutma blogunu engellemez benım kurdugum hiç bir sisteme engel teşkil etmedi 1 fanı çıkardıgımda 2 derece oynadı onuda başka bir şeyde kullandım tek fan kullanıyorum şuan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.