Xiaomi Redmi note 11 ile aynı işlemciyi kullanıyor 25 Mart 2022'de satışa sunulmuş güncel bir cihaz. 4312 TL Samsung Galaxy A23 128GB/Snpdrgn 680(6nm)/50MP(S5KJN1) OIS+8MP/Android 12/90Hz/5000mAh(25W) https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a23-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00001S8P39 Detaylı özellikler: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a23-11373.php Samsung Galaxy A23: Price, specs and best deals (kimovil.com) Resmi web sitesi: https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a23-black-128gb-sm-a235fzkvtur RN Donanımyoutube Samsung Galaxy A23 incelemesi ile karşınızdayım . Oyun , Kamera , ekran ve Batarya performanslarına ayrıntılı olarak inceledim . Samsung A23 fiyatı uygun çıkarsa demek isterdim ama biraz yüksek fiyatlara çıktı , şimdilik bekleyin çok uygun fiyatlara eminim ki düşecektir .
00:00 Giriş
00:39 Tasarım
01:26 Ekram
02:26 Batarya
03:21 Kamera
05:12 Yonga Seti
06:17 Sım Slotları
06:46 Diğer Özellikler
07:50 Isınma
08:04 Son Değerlendirme https://www.youtube.com/watch?v=0KGEDO6fUTo |
4312 TL Samsung Galaxy A23 128GB/Snpdrgn 680(6nm)/50MP(S5KJN1) OIS+8MP/Android 12/90Hz/5000mAh(25W)
-
-
4 gb ram ile fazla yasamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 gb ram emmc hafıza mono hoparlör pls ekran günümüz ekonomisinde 4.5kye sanırım bu kadar oluyor
-
o ram olayınıda anlamış değilim, önceden note 4 kullanıyordum 1,5gb boşta kalıyordu.
Şimdi a52 kullanıyorum yine 1,5gb boşta kalıyor.
note4 dün ramı 3gb, a52 nin ise 8gb.
-
samsung m31 var. 6 gb rm
iphone 6 var: 1 gb ram
samsung m31 daha yavaş çalışıyor. o zaman bunu da açıkla lütfen
-
android ile ios çok farklı android bildiğin ram canavarı şişiyor, telefon fiyatlarından ötürü hala redmi note 5 pro kaçak kullanıyorum 3gb ram niye 4gb ram almamışım zamanında bende bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 13 Nisan 2022; 14:32:48 > -
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama böyle bir telefon alıp android tv olarak kullanabilir miyiz? Malum android tv boxların özellikleri oyun ve emulatör olarak kullanmak için pek bir yetersiz.
Bombos bir mesaj olmus, armutla elmayi mi karsilastirdim ben. M52 kullaniyorum 8 gb ram o bile bosta 1 2 gb ancak birakiyor ayni surum androidle. Neyse gaflete dusup cevap verdim.
Neden mi box s almak yerine böyle pahalı bir yöntem seçmek istiyorsun
1000 daha koy m52 5g al aradaki fiyata değer
siz hangi yolda hızlı gidebilir siniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 16 Nisan 2022; 19:20:45 > -
Donanımsal olarak çok zayıf. Psp emülatörünü kalbi kaldırmıyor.
Genelde boşta yarısını android alır yarısını kullanıcıya bırakır ama sizde bir gariplik olmuş😀. Bende 6gb ramli Samsung tablet var. Bu yarı yarıya olayı boşta aynen böyle. Ha ben ram'den yana bir sıkıntı yaşamadım(çılgınlar gibi tarayıcıda sekme açıp arka planda uygulama bıraktığım oluyor. Tekrar o uygulamaya döndüğümde bir sorun çıkarmıyor vs.). Açıkcası 4gb ram ile de sorun yaşanacağını sanmıyorum. Bir yavaşlık olacaksa,hissedilecekse yavaş depolamadan kendini ele verecektir.
-
Ben M22 düşünüyordum ama buna göre 90HZ ve super amoled ekran artısı iken, çözünürlük ve ois de bunun artısı. Bilemedim.
soldaki ios, sağdaki de android, soldakinin 2 sene sonraki hali :)))
-
yav teknik açıklaman beni ilgilendirmiyor, kaç GB kullandığından banane. telefonu elime alınca yağ gibi akmıyor takıla takıla gidiyorsa yavaştır. oyun açıyorum haritada ilerlerken donuk donuk ilerliyor misal..
-
Sirket iphone 11 verdi, 3 senedir kullandigim mi a3 ten gectim. Androidi ozluyorum net. 0 telefon alacak olsam iphoneun yanindan gecmezdim. Neden derseniz 1 batarya, 2 androidin ozellestirilebiliyo olmasi bence daha kullanici dosti haline getiriyo telefonu
İphone daha uzun ömürlü ve stabil, çünkü hiçbirşey yapmana izin vermiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bombos bir mesaj olmus, armutla elmayi mi karsilastirdim ben. M52 kullaniyorum 8 gb ram o bile bosta 1 2 gb ancak birakiyor ayni surum androidle. Neyse gaflete dusup cevap verdim. |
Sirket iphone 11 verdi, 3 senedir kullandigim mi a3 ten gectim. Androidi ozluyorum net. 0 telefon alacak olsam iphoneun yanindan gecmezdim. Neden derseniz 1 batarya, 2 androidin ozellestirilebiliyo olmasi bence daha kullanici dosti haline getiriyo telefonu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X