Şimdi Ara

444 9 126 Numaralı Servis Kombi Dolandırıcılığı(Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, sizden ricam bu konuyu ekşiye götürebilecek olan yazar var mıdır? Teşekkürler..

444 9 126 Kombi Sözde Servis Dolandırıcılığı

Geçen hafta 8 ekim Cuma günü kombim ateşlemeyi ara sıra yapamadığı için buderus yetkili servisini çağırmaya niyetlendim. Nasıl olduysa dalgınlığıma geldi ve önüme çıkan ilk yetkili servis sitesini arayıp yapmalarını talep ettim. Site şurası ().  İlk aradığım telefon numarası 444 9 126 idi. Bana yarın gelip halledeceklerini söylediler ve nitekim ertesi gün gelip sözde hallettiler. Gaz beynini onarıp biraz hava bastılar ve bana kombinin bir gün kadar patlamalı çalışacağını söyledi ben de saflığıma mı geldi ne oldu bilmiyorum ama tamam dedim. Eğer 3 senelik garanti yaparsam başka arızalarda gelip ücretsiz yapabileceklerini söylediler. Bir de senelik bakıma geleceklerdi. Bende olmuşken tam olsun deyip saf saf 1500 TL ye kabul ettim. İşlem sonrasında bana form verip tekrar arıza olması durumunda rahatlıkla çağırabileceğimi söylediler. Formdaki numara 444 7 648 idi. Neyse efendim bu kombi gittikçe sıkıntılı bir hal almaya başladı. Her ateş almasında bum. sanki ev havaya uçacak gibi ve ateşlemesini de her zaman yapamıyor yaptığı zamanda su aşırı sıcak geliyor kısaca bozuk kombiyi daha da bozup gittiler. 11 ekim pazarteside 444 7 648’i arayarak ilgilenmelerini talep ettim bana ertesi gün gelip yapacaklarını söylediler tamam dedim kapadım. Ertesi gün bekle babam bekle kimse gelmedi, aradım yoğunluktan ötürü akşam geleceklerini söylediler. Akşam oldu gelen giden yok. neyse tekrar aradım işleri uzun sürdüğü için yarın geleceklerini söylediler. O zaman anladım dolandırıcı olduklarını. Zaten ufak bir araştırmayla dolandırıcı oldukları tescillendi. Şikayetvarda bir sürü şikayetleri var hepsi aynı olaydan muzdarip. Zaten formda da herhangi bir adresleri bulunamamakta. 13 ekim Çarşamba bekliyorum gelmiyorlar arıyorum geleceklerini söylüyorlar, adreslerini istiyorum veremeyiz diyorlar, teknisyenin numarasını istiyorum vermiyorlar. En sonunda servis sürelerinin 1 ila 3 gün olduğunu söyleyip yarın kesinlikle geleceklerini söylüyorlar. 14 Ekim Perşembe günü arıyorum geliyoruz, tekrar arıyorum yoldayız, tekrar arıyorum yarın gelsek olur mu diyor kabul etmeyince ilgileneceğim diyor. Akşam saat 18:39 da nihayet tekniker beni arıyor ve yarım saat içinde geleceğini söylüyor. 18:51 de tekrar arayıp abi senin sorun neydi tam olarak deyince sorunu anlatmam üzerine, abi bu parça bende şuan yok yarın sabah gelip yapayım diyor. Öyle şey olmaz gel bak sorunu anla öyle gidersin diyorum diyorum tamam diyor zaten yakınım geleceğim diyor. 19:05 de 2 şer dakika aralıklarla 3 kez arıyorum ve hepsinde meşgul çalıyor(beni engellemiş olabilir). 444 9 123 numarasını arayıp farklı bir adrese yönlendirince ise 1 gün içinde geliyorlar, yeni avlarına avcılarını gönderiyorlar. Şimdi sadede gelirsek bunlar benim 1500 liramı alıp kaçtılar. Bu saatten sonra muhtemelen paramı alamayacağım, bu entryi yazdım çünkü bu dolandırıcıların herkes tarafından bilinmesini istiyorum. Cimere, savcılığa her türlü yere başvuru yapacağım ama sosyal medyada yankı yapmazsa kazanmam zor. Her türlü yardıma açığım.. Teşekkürler

www.buderusgenelservisi.com
    Buderus Kombi Servisi
    https://www.buderusgenelservisi.com

• Aradım az önce, servis ücreti 40 liraymış.
    Yanlış bir adres verdim, bakalım gidecekler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AktasarimTr kullanıcısına yanıt

İyi yapmışssınız hocam sizi gelmeden arayacaklar evde misiniz diye? Para almaya 1 günde gelirler ama bi sorun olursa bin defa arayacaksınız ki gelsinler.

bu arada en nihayetinde cuma günü gelip düzelttiler. Ancak bunlara her şey müstahak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım kusura bakmayın da saftirikliğin lüzumu yok .gidip markanın orjinal sitesinde belirttiği yetkili servislerden iş yaptıracağınıza internetten şak diye önüne gelen ilk siteye girip medet aramışsın . her yetkili servis diye site açana hemde bilmemneyetkili servisi diye ad koyana daha apaçık müşteri avına çıkan ib. ne oldukları belli olanlara para kaptırıyorsununz . çok mu anadolu kuş uçmaz kervan geçmez bir şehirdesiniz . yazıyı okumaya bile gerek duymadım .

beni hafta için 0212 li numaradn 2 kere turkcell den arıyoruz diye rahatsız ettiler hemde 2 kere inatla . telin sertifikalı pislik dolandırıcı olduğu besbelli çünkü harici bir tel den arıyorlar biraz uyanık olun para kaptırıyorsunuz . şu devirde bırak servisleri dolandırıcıları 30 40 bin tl verdiğiniz tv sinden tut çok değişik elektronik cihazlarına kadar para yığdıktan sonra tonla kusur çıkıyor cihazda , elde ettiğiniz müşteri memnuniyeti sıfıt. 40 bin tl bir tv ye veriyorsunuz bir kaç aya ekranında problem çıkıyor lekelenme oluyor hemde baba markalar bunlar baba . söyleyeceğim şu ki paranızı harcıyacağınız yeri iyi seçin . günümüzde çünkü parayı verip de karşılığını alamadığınız milyonlarca şey var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 6 Kasım 2021; 20:41:12 >

• Ben de bulaşık makinası için birilerini aradım, 60 lira servis ücreti verip geri yolladım ve adamlarla makinayı göndermedim çünkü

kıllanmıştım. Servis dediğin açıp bir bakar yada inandırıcı bir şey söyler.

Çok geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıldım mı? 444 0 333
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.