Şimdi Ara

6.103,22 TL Onarım Ücreti [Lenovo Yetkili Servisi BDH]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şirket bilgisayarı Lenovo ideapad u530 dizüstünü menteşe kısmının açılması ve açılmaya bağlı kullanım sonucu ekranın köşeden hafif çatlaması üzerine yetkili servise gönderdik.

Değişecek parçalarla ilgili bu gün teklif geldi yetkili servisten. Pdf'de gördüğüm tutarı şirketteki arkadaşlara arkadaşlara 2-3 kez onaylattım.

Ama yok, harbi harbi 6.103,22 TL servis ücreti çıkarmışlar.
    Ürünün faturayı da konuya ekliyorum. 2014 faturalı 2.300 TL ürün fiyatı.
    Kur farkı falan desek bile ürünü almış olduğumuz fiyatın neredeyse 3 katına servis ücreti mi olur?

Ekran kartı, işlemci, ramler, hdd vs çoğu şey sıkıntısız. Onarım için çıkardıkları fiyata bu gün high-end oyuncu kasası toplayanlar var.

Lenovo yetkili servisi olan BDH'ı aradık fiyatları Lenovo yolluyor dediler.

6.103,22 TL Onarım Ücreti [Lenovo Yetkili Servisi BDH]6.103,22 TL Onarım Ücreti [Lenovo Yetkili Servisi BDH]
    6.103,22 TL Onarım Ücreti [Lenovo Yetkili Servisi BDH]6.103,22 TL Onarım Ücreti [Lenovo Yetkili Servisi BDH]

İyi ki evimde Lenovo ürünü yok. Demek ellerine düşsek...

Lenovo şikayet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 17 Temmuz 2017; 10:15:40 >

• Servise notebook'u ikinci el olarak 3binliraya satmak isetdiginizi soyleyin. Cikma parca olarak kullansinlar madem bu nasil fiyat?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo'ya mail attım az önce merak ediyorum nasıl bir savunma yapacaklar.

Herhalde mobil GTX 1080 falan ekleyecekler ama sürpriz olsun diye yazmıyorlar.
  • Şaka yapıyolr bence
  • uğraşmak istemyolar sanırım ona parça getir vs.. başlarından savmaya çalışmışlar.

o fiyatı oraya yazanların ciddi birer şirketin ciddi birer kurulu olduğunu falan sanmayın. elemanın biri totosundan uydurup yazmıştır.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    ya tamam hani bizde uğraşmak istemediğimiz bir iş olunca fiyatı şişiriyoruz da bir yolu yormadı olmalı bunun.

tüm parçaları yurt dışından tek tek ayrı kargolarla getirip kargo ücretini falan da mı iteliyorlar?

dün BDH ile görüştüm, bize fiyatları lenovo yolluyor dediler. Lenovo'dan cevap bekliyorum şuan
  • Amazon, ebay gibi sitelerden parçaları alıp kendiniz değiştirin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp servis 30 iş günü
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bune yav servispointten beteri varmış en azından adamlara laptop gönderincs şu var bu var şöyle yapılacak makul şekilde anlatıp dolar+kdv den fiyat veriyor bios çöktü yaklaşık 200tl masraf istedi çok ama vicdansızca değil en azından,

Ekran amazonda vs 70$ civarı philips kullanıyor geneli (msi monster vs aida64 ile tam model öğreniliyor) bunlar 4k Tv parası istemiş lcd ekrana

Menteşe fln zaten aliexpreste ucuz şeyler masraf max 500 vs olur servis uyanıklık yapıyor bence böyle bir fiyatı başka türkü açıklayamazsın...

• Amazon, ebay mantıklı da şirket bilgisayarı olmasa tek tek bakar uğraşır getirtirim.

Zaten bu çakallar da sanırım bunu bildikleri için kurumsal müşteriye geçirmeye çalışıyorlar.
  • klasik şeyler bunlar, bana bir yıl önce gönderdiğim notebook a 1200 lira fiyat çektiler, anakart yanık dediler, bir formata işi hallettik.

Marka lenovo değildi bu arada, genel bir durum bu servisler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 12 Mayıs 2017; 16:09:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yedek şarj aleti almak istemiştim lenovo notebook için. hem fahiş fiyat istemişler hem de 1 ay sonra geleceğini söylemişlerdi.
    Yani şarj aleti bozulsa 1 ay bekleyeceğim Eskiden herkese önerirdim. Artık bedava olsa yok.
    Laptopu başka bir yere tamir ettirmek istersen iyi bir yer önerebilirim.
    300 400 tl yi geçmez o laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 12 Mayıs 2017; 17:4:28 >
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Özelden önerdiğiniz yeri yazar mısınız? Laptop gelince iletişime geçerim.

Bide hiç bir işlem yapmadan 55-60 TL arıza tespit bedeli istiyorlar. Şaka gibi bu lenovo servisi.
  • üstüne akşam yemeği ısmarla tam olsun. Bu neyin kafasıysa.
  • Aslında sözlük yazarı falan varsa bu durumu sözlüğe taşımasını rica ediyorum haberdar ederek.

Rezilliklerini herkes görmeli.
  • Garanti kapsamı dışında kesilen bir onarım tutarı mı bu?

Resmen başak geçmişler. Yenisini almanızı isitiyorlar. Sizde tamam deyip başka markadan o paraya 2 adet alacağınızı bildirin kendilerine. Kapak olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet garanti dışı çıkan onarım bedeli.

Yok mu arkadaşlar bu olayı ekşiye vs taşıyacak. Acayip bilendim ben bu firmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Mayıs 2017; 11:36:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Evet garanti dışı çıkan onarım bedeli.

Yok mu arkadaşlar bu olayı ekşiye vs taşıyacak. Acayip bilendim ben bu şerefsizlere.

Sikayetvar'a acin sikayet. Eksi falan bir sonuc getirmez. Sonucta adaletsiz bir durum soz konusu degil. Belli ki marka da musteri memnuniyetini zaten onemsemiyor

• Adamlar resmen şaka gibi ya hiç bir şey yapmadan 50 TL arıza tespit bedeli istiyorlar utanmadan.

Aksi halde ürünü geri göndermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Mayıs 2017; 11:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Adamlar resmen şaka gibi ya hiç bir şey yapmadan 50 TL arıza tespit bedeli istiyorlar utanmadan.

Aksi halde ürünü geri göndermiyorlar.

Tüketici mahkemesine başvur ya da servisi lenovoya şikayet et.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    ilk kayıt açtırırken 50 TL servis ücretinden bahsetmişlerdi fakat 6.103,00 TL gibi uçuk bir onarım bedeli beklemediğim ve ürün onarımını yaptırım düşüncesiyle pek üzerinde durmadım.

şimdi arayıp arıza tespit bedelini ödemeyeceğimi söyledim, ürünümü ücreti alıcı şeklinde göndermelerini talep ettim yok illa ödeyeceksiniz diyorlar. 1 yıl boyunca ödemezsem parçalanıyormuş cihaz.

nereye düştük arkadaş, kesinlikle Lenovo markasından uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Mayıs 2017; 15:54:4 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.