Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Akbank ın (0212) 335 94 94 Axess Platinum M.H. numarası.
    Benim kart Axess Platinum olduğu için direk müşteri no yu girince bağlandı. Belki Müşteri no farklı olunca da kabul edebilir.
    denemek lazım.

bu numara 444 25 25'e alternatif değil ki.

Teşekkürler bayagi bi isimize yaradi.

1 dk surmedi hemn baglandi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

turkcellden tekrar mesaj geldi;
    28.03.2012 de gonderdigimiz 444lu nolarin ucretlendirmesi ile ilgili ucret degisikligi alinan karar geregi ileri bir tarihe ertelenmistir. Bu tarihe kadar 444lu nolara aramalariniz arama basina 40kr olarak ucretlendirilmeye devam edecektir.

http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-07-139.pdf

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU
    KARARI
    Karar Tarihi : 28.03.2012
    Karar No : 2012/DK-07/139
    Gündem Konusu : 444xxxx Yapısındaki Numaralara İlişkin Arabağlantı Ücreti Tarifesinin Revize Edilmesi.

KARAR :Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığının hazırladığı 26/03/2012 tarihli ve B.11.6.BTK.0.07.940/19893 sayılı takrir ve ekleri incelenmiştir.

444xxxx yapısındaki (444’lü) numaralara doğru başlatılan çağrıların arabağlantı tarifelerinin düzenlenmesi kapsamında 21.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/73 sayılı Kurul Kararı ile;

“444’lü numaralar ve Numaralandırma Yönetmeliği’nde tanımlanan benzeri yerel aranır numaralara doğru başlatılan çağrıların sonlandırılmasında, Türk Telekom Referans Arabağlantı Teklifi kapsamında ‘Türk Telekom Coğrafi Numaralarında Sonlandırma Ücretleri’ başlıklı 3.1.1.1. maddesinde yer verilen ücretlerin, 01.04.2012 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde çağrı sonlandırma ücreti olarak uygulanması”

hususuna karar verilmiştir. Diğer taraftan belirlenen söz konusu arabağlantı ücretlendirmesinin uygulamaya geçirilmesinde teknik sıkıntıların olduğuna yönelik Kurumumuza yapılan başvurular değerlendirilmiş ve ilgili tarafların katılımıyla konunun çözümüne yönelik toplantılar gerçekleştirilmiştir.

Bu kapsamda, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun 4, 6, 12, 13, 14, 19, 20’nci maddeleri; Erişim ve Arabağlantı Yönetmeliği’nin 5, 11 ve 12’nci maddeleri ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde, Kurum’un düzenleme hakkı saklı kalmak kaydıyla;

1) 21.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/73 sayılı Kurul Kararı’nın 1’inci maddesi ile Türk Telekom Referans Arabağlantı Teklifi kapsamında belirlenen kademeli çağrı sonlandırma ücretinin, tek bir ücret kademesi olarak 1,87 Kr/dk şeklinde belirlenmesi ve söz konusu ücretin 01.04.2012 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek şekilde uygulanması

2) Belirlenen söz konusu sonlandırma ücretinin işbu Kurul Kararı’nın tebliğinden itibaren 7 (yedi) gün içerisinde, Türk Telekom tarafından Türk Telekom Referans Arabağlantı Teklifi’nin “Çağrı Sonlandırma Ücretleri” başlıklı 3.1.1’inci maddesine dercedilmesi;

hususlarına karar verilmiştir.

Tüketici faydasına bir karar alacaklar, neymiş efendim TEKNİK SIKINTILAR varmış! Vah.. Vah..

Görenlerde Higgs parçacığını araştırıyorlar sanacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 2 Nisan 2012; 0:02:59 >

• 1 nisan şakası yapmışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

1 nisan şakası yapmışlar :)

evet, öyle olmuş. Mayıs ayın gelince de "biz size eşek şakası yapmıştık zaten, yok öyle bir şey" demesinler.
  • gerçekten güzel başlık olmuş. elinize sağlık.
  • 1 mayısta bakalım ne olacak?
  • telekomda sözde bugünden itibaren akşam 7 sabah 7 bedava dakikalar ile 444 numaralar aranabilecek. online işlemlerden güncel görüşme detayını görebilseydik test etmiş olurduk. ama nedense kesilmiş faturalarınkine bakabiliyoruz sadece..
  • avea için yine mesaj geldi. geçen seferki gibi son dakika golü yemezsek 1 mayısta başlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

avea için yine mesaj geldi. geçen seferki gibi son dakika golü yemezsek 1 mayısta başlıyoruz.

Evet güzel oldu bu iş..
  • deneyen var mı?
  • quote:

deneyen var mı?

yine ben cevaplayayım. (avea için)
    halkbank müştei hizmetlerini aradım. 3 dakikalık görüşmeden sonra bakiyeyi sorguladım ve bingo
    artık gönül rahatlığıyla her yöne dakikaları kullanabilirsiniz.
  • quote:

deneyen var mı?

vodafone'da faturasiz hatlarda paketten degil normal bakiyeden dusuyor. Anlasilan vodafonun guzel bir ceza yemesi gerek

Turkcell'i deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 2 Mayıs 2012; 2:10:11 >
  • quote:

quote:

deneyen var mı?

yine ben cevaplayayım. (avea için)
    halkbank müştei hizmetlerini aradım. 3 dakikalık görüşmeden sonra bakiyeyi sorguladım ve bingo
    artık gönül rahatlığıyla her yöne dakikaları kullanabilirsiniz.

Teşekkürler bende az önce akbankı aradım sorun yok...
  • 1 mayıs itibari ile 444 lü numaralar hattınıza tanımlanan bedavalardan görüşebilirsiniz
  • türkcell'de durum nasıl?
  • Turkcell'i deneyen olmadığına göre ben deneyeyim.
    TTNet'i arayıp otomatik cevap sisteminden sonra kapatıp buraya dönerim.

Edit : Kullanım miktarı: 00:00:55 sn., Kullanım tutarı: 0.00 TL
    Problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 2 Mayıs 2012; 15:00:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Turkcell'i deneyen olmadığına göre ben deneyeyim.

Hocam 1 mayıs itibari ile zaten bu durum ortadan kalktı. Yani bu yapılan sistem artık önem arz etmiyor , her şekilde bedavalarınızdan düşüyor. Rahatlıkla 444 lü numaraları arayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Hocam 1 mayıs itibari ile zaten bu durum ortadan kalktı. Yani bu yapılan sistem artık önem arz etmiyor , her şekilde bedavalarınızdan düşüyor. Rahatlıkla 444 lü numaraları arayabilirsiniz.

vodafonda henüz düşmüyor diye kullağıma geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Edit : Kullanım miktarı: 00:00:55 sn., Kullanım tutarı: 0.00 TL
    Problem yok.

emeğine saygı, tşk ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

quote:

Vodafone ve Avea denemişler, Turkcell kalmış. Onu da ben deneyeyim dedim. Yinede teyit etmiş olduk.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.