Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bu konuyu ilk defa forumda Konu Dışında açan arkadaşımız Coolman7 nikli üyeye teşekkür ederim,ben sadece konuyu buraya aldım ve daha iyi sunumla sizlere sundum ama bende forumda Coolman7 arkadaşımızın yazılarından haberdar oldum bu taktikten,teşekkürler kendisine.

Arkadaşlar,forumda Konu Dışında bir arkadaş yazmış ama kontrol ettiğim kadarıyla Mobil bölümde başlık açılmamış.
    Oysa önemli bir paylaşım ve burda paylaşılması gerekiyor,444 lü numaraları bedava paket dakikalrından arayamamak büyük sorunumuz.
    Bu arada ben hala 444 lü sabit numaraları Vodafone hattımdan paket dakikalarından arıyorum ama gelecekte ücretli olmayacağı kesin değil.

Şimdi 444 lü numaraları bedava paket dakikalarımızdan nasıl arayabiliriz konusuna çözümler sunalım.Bu başlığı açan üye larak ben şimdiye kadar sahip olduğum bilgileri paylaşacağım,ama sizlerden de yeni bilgiler yardımlar bekliyoruz.

Bahsedeceğimiz taktikte,444lü numaraları bedava dakikalarınızdan arayabilmek için sabit hat (ev-iş) yönlerine bedava dakikalarınız olması lazım.

Malum,444 lü numaraları aradığımızda,o şirkete ait olan 0212 yada 0216 gibi bir sabit bziim bilmediğimiz numaralara aktarılıyor çağrı.Mesela,Çağrı Merkezinde 10 Tane çağrı merkezi elemanı çalışıyorsa yaklaşık 10 tane sabit hat numarası vardır,o numaralardan boş olana meşgul olmayana aktarılır 444 lü numaraya gelen çağrı.

Mesela Finansbakasının 444 0 900 numarasına gelen çağrıların aktarıldığı ana numaralardan biri 0216 524 40 57 dir.Yani siz 4440900 yerine bu numarayı, 0216 524 40 57 yi ararsanız Finansbankası müşteri hizmetlerine ulaşırsınız,konuşmalarınız ev-iş (sabit hat) yönğne dakikalardan ücretlendirilir,eğer sabit hat yönüne bedava dakika hakkınız varsa ücretsiz olmuş olur.

İşte burdaki mantık,firmaların 444 lü çağrılarının yönlendirildiği numaraları bulabilmektir.Firmalar bir sürü sabit numara alır,çağrı merkezi elemanlarına birer telefon ve numara verir,siz 444ü aradığınızda boştaki numaraya çağrı aktarılır.İşte bu numaraları bulabilirsek,bulanlar paylaşırsa birbirimize faydamız olur.

Bu konuda çok işimize yarayacak bir site var,duyanınız olmuştur: www.444yerine.com

Konumuzun,yazımızın da en önemli yeri www.444yerine.com yazısıdır,notudur.Bu sitede bilinen numaralar paylaşılmış ama daha fazla numara paylaşımı olursa işimize yaracaktır.

Hem o sitede hem burada bildiğimiz numaraları paylaşalım lütfen.

Mesela:

hepsiburada.com : 444 15 47 >> 0216 633 10 00

Kamil Koç: 444 05 62 >> 0212 658 20 00

Smile ADSL: 444 33 75 >> 0212 478 00 00

THY : 444 0 849 > 0850 333 0 849

Yapı Kredi: 444 0 444 >> 0212 339 70 00

Yurtiçi Kargo : 444 99 99 >> 0212 365 23 65

Finansbank : 444 0 900 >> 0216 524 40 57

Akbank : 444 25 25 >> 0262 687 88 89

Sizde ulaşabildiğiniz,bildiğiniz alternatif numara biliyorsanız paylaşalım.

Mesela Migros Sanal Market 444 10 44 übilen var mı,bana çok lazım oluyor da :)

Bir de Garanti Bankasınınki olsa yemede yanında yat.

Bildiğiniz numaralarıwww.444yerine.com sitesinde de paylaşmanız faydalı olmayı arttırır.

www.444yerine.com gibi başka bildiğiniz site varsa onu da buraya yazınız.

www.webcalldirect.com sitesini de duydum ama nasıl işe yarıyor bilgim yok ama baya populer bir site.

Düzeltme ve Ekleme:(Yeni Elde edilen Numaralar Buraya Bu Şekilde Yardımcı olanların Nikleri de Kopyalanarak Eklenmeye Devam Edecek.

Son Eklenenler:

quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

ZyXEL İletişim Teknolojileri A.Ş.
    Tel: 444 11 50 (Değerli Müşterilerimiz, Türktelekom’ un 444 numaralı hatlar ile ilgili yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, bazı illerde geçici iletişim sorunları oluşmaktadır, bu gibi durumlarda bizlere 0212 314 1899 numaralı hattımızdan ulaşabilirsiniz.)
    Faks: +90 212 220 25 26
    Adres: Kaptanpaşa Mahallesi Piyale Paşa Bulvarı Ortadoğu Plaza No: 73 Kat: 6 Şişli / İSTANBUL
    zyxel
    Zyxel Networks, Your Networking Ally
    http://www.zyxel.com.tr

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkpt

quote:

Orijinalden alıntı: aspıran

ıng bankasını bilen var mı arkadaşlar ? tşkler

ING Bank 444 hattı yerine

0212 304 50 00

quote:

vatanbilgisayar 444 56 56 yerine

0212 414 28 30

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

işbank: 0212 316 00 00

vakıfbank: 0312 455 75 75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Ekim 2011; 21:40:41 >

• Webcall, bildiğiniz Betamax türevlerinden. VoIP yani.

iPhone'da sık sık kullanıyorum. Evde de Speedtouch 780 WL modemde kullanıyorum, 1 yıldan fazla süredir telekoma sadece sabit ücret ödüyoruz. FXS ve FXO portu sayesinde de tek telefonla hem sabit hem VoIP telefonu oluyor...
  • net anket paylaşım için teşekkürler.
    banada iş bankası numarası lazım paylaşırsanız memnun olurum.
  • saolası hocam hb yi arıyorum hemen... dün aradım dünya kadar liram gitmişti
  • Smile Adsl mükemmel oldu benim için.

Çok teşekkürler...
  • bu 444 lü numaralar turkcell'de arandığı zaman faturalıda her arama başına 40 kuruş değil mi ne kadar konuşursan konuş hesabı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

bu 444 lü numaralar turkcell'de arandığı zaman faturalıda her arama başına 40 kuruş değil mi ne kadar konuşursan konuş hesabı?

aynen öyle. arama başı 40 kuruş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

bu 444 lü numaralar turkcell'de arandığı zaman faturalıda her arama başına 40 kuruş değil mi ne kadar konuşursan konuş hesabı?

benim düşüncem arama başı 40 kuruş olması daha iyi saatlerce konuş 40 kuruş öde fakat paket dakikalarımızdan gitse daha fazla bir fatura çıkar karşımıza..
  • quote:

quote:

quote:

benim düşüncem arama başı 40 kuruş olması daha iyi saatlerce konuş 40 kuruş öde fakat paket dakikalarımızdan gitse daha fazla bir fatura çıkar karşımıza..

hocam bazen tak diye hattan düşüyosun. canı sıkılıyor insanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

finansbanki ariyorum alakasiz bir birimine bagliyor bankanin.
    cozum falan degil bu yontem, nerden uydurulmus anlamiyorum bu numaralar

3 ü tuşlarsan müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun denedim şimdi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bazen tak diye hattan düşüyosun. canı sıkılıyor insanın.

bana daha 2 kere geldi böle bişe başıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgür54

quote:

Orijinalden alıntı: burak_bt

finansbanki ariyorum alakasiz bir birimine bagliyor bankanin.
    cozum falan degil bu yontem, nerden uydurulmus anlamiyorum bu numaralar

3 ü tuşlarsan müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun denedim şimdi

burak_bt dostum,neden böyle yapıyorsunuz,insanda paylaşma yardım etmeye çalışma hevesi bırakmıyorsunuz.Benim bir kazancım yok bu bilgileri paylaşmaktan,ben başkalarının belki işine yarar diyerek o kadar kısıtlı zamanımın arasından harcama yapıp bu bilgiyi paylaşıyorum.

Burda verdiğimiz numaralar ilerde belki iptal olabilir,işe yaramayabilir,belki bu gün iptal olmuştur değişmiştir,ama biz ucundan kenarından zararlardan kurtulmaya çalışıyoruz,bilgilerimizi paylaşıyoruz.Ben Finansbankı çok arayan biriyim,bende Finansbank numarası işe yarıyor mesela,arıyorum 3 ü tuşluyorum anonsu duyarken,oluyor,diğer bazı numaraları da buraya koymadan kontrol ettim ve sorun olmadığını görünce buraya yazıyı yazdım.Çünkü az çok işe yarayan bir yazı olduğunu gördüm.Alakasız tepkiler vermek hakkınız ama bilinki bu insanlara yardım etmeye çalışanların hevesini kırabiliyor.

efem-35 arkadaşım, Vodafone Kamu Heryöne Esktra 1000 tarifeli hattım da var ayrıca,GSMobile Eski Açık tarifesi de var kullandığım, 444 lü numaraları Vodafone hattımdan arıyorum ne yalan söyliyeyim,ben Operatörcü değilimdir,sevgimi-sempatimi,düşüncelerimi paylaşırım.Fayda nerdeyse onu anlatırım.
    Herkesin tanrı inancı farklı olabilir,benim inancıma göre dünya-ahiret-kul hakkı vardır,kimseye kendi menfeatlerim için doğru olmayanı tavsiye etmem.Kendim için istediğim hayırlı iyi faydalı olanları başkası içinde isterim,körü körüne ne operatör tarife öğerim nede futbol takımı...

• netanket hocam ben daha öncede size yazmıştım benim menfatim nerede ise ben oradayım inan türkcell'in kampanyası bitsin bir dakika bile durmam, şu 444 olayı yaklaşık bir senedir morelimi bozuyor, her taraf 444 olmuş pizza söyleceksin 444, yakında mahallediki sucudan su söylesen 444 olacak 0800 kalktı yerine 444 getirdiler, bankaların hepsi 444, arıyorsun saatlerce müzik dinletiyorlar, biliyorsun bunların hepsi para tuzağı, müşteri ne kadar 444 kalırsa o kadar kazanıyorlar, dediğim gibi türkcelden menfatim bitsin anında vodafone geçeceğim, bankada işim oldumu gidiyorum şubeden arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 4 Ekim 2011; 20:11:08 >
  • Ben banka ve pizzacı gibi yerleri arayacaksam daha önceden şubelerinin telefon numaralarını alıyorum,arıyorum.Bazı bankalarda şubelerini aradığında çıkan anonsu iyi anlarsan ve iyi kullanırsan istediğin yere ulaşma imkanın var.Biraz karışık,her şube numarasını arayınca olmuyor sanırım,çünkü bazı şubeler heralde telesekreteri ana hata yönlendirme sistemini ayarlamışlar.Şimdi desemki bankaların şubelerini arayın,ordan geçiş yapabilirsiniz desem biri çıkar olmadı yuh yalancı der kırılırız.Paylaşmaktan korkar olduk artık.

bence arayacağınız firmaların şubelerinin numarasını kullanma olayına önem verin.internetten kataloglardan falan bulun şube telefonlarını.
  • vatanbilgisayar 444 56 56 yerine

0212 414 28 30
  • ıng bankasını bilen var mı arkadaşlar ? tşkler
  • quote:

vatanbilgisayar 444 56 56 yerine

0212 414 28 30

arkadaşım denedim, süpersin, teşekkür ederim
  • netanket hocam 444 yerine sabit hattan aradığımız telefon kodlarını sayfa başına eklersen süper olur biraz önce vatan bilgisayarı aradım 444'ün aynısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspıran

ıng bankasını bilen var mı arkadaşlar ? tşkler

ING Bank 444 hattı yerine

0212 304 50 00
  • Faydalı konu, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.