Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Bu numaralari nasıl buluyoruz?aradığımız müşteri hizmetlerine mi soracaz yoksa internetden bulunabiliyor mu?

www.444yerine.com sitesinde bir kısmı var.

öyle değil arkadaşım,

mesela hepsiburadanın 212yle başlayan numarasını nerden nasıl aldın dıyorum?internetten mı arastırdınız,yoksa müş hizmetlerine mi soruyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

Bu numaralari nasıl buluyoruz?aradığımız müşteri hizmetlerine mi soracaz yoksa internetden bulunabiliyor mu?

öyle değil arkadaşım,

mesela hepsiburadanın 212yle başlayan numarasını nerden nasıl aldın dıyorum?internetten mı arastırdınız,yoksa müş hizmetlerine mi soruyorsunuz?

Mahmut716,
    Müşteri hizmetleri 444 numaraları söyler,vermezler sanırım asıl numaraları.
    Bu numaraları elde eden arkadaşlar paylaştıkça öğreniyoruz,yoksa firmalar 444 lü hatları aranmasını ister.Bir nebze kurnazlık,fırsatçılık yapıyoruz biz.
    Mesela bir banka 444 lü numarayı verir ama o bankanın Çağrı Merkezinde çalışan bir arkadaş buraya üyeyse pekala bize diğer numaraları söyleyebilir eğer yardımcı olmak isterse çünkü çağrı merkezinde çalışanlar bilir diğer numaraları.İşte bizde burda bilgi paylaşma bekliyoruz.Aslında en çok tüyo çağrı merkezlerinde çalışmış arkadaşlarda vardır,umarım bu konuya rastgelirler yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bico

net anket paylaşım için teşekkürler.
    banada iş bankası numarası lazım paylaşırsanız memnun olurum.

işbankası 0212 473 00 00 bugün yakaladım bu numarayıda
  • quote:

quote:

quote:

öyle değil arkadaşım,

Türk Telekom Rehberde yer alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

quote:

Orijinalden alıntı: Bico

net anket paylaşım için teşekkürler.
    banada iş bankası numarası lazım paylaşırsanız memnun olurum.

işbankası 0212 473 00 00 bugün yakaladım bu numarayıda

teşekkürler arkadaşım.
    direkt m.h bağlanıyor ama hg işlem için acaba.? yoksa genel işlemler için ni..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 5 Ekim 2011; 8:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

quote:

quote:

öyle değil arkadaşım,

Mahmut716,
    Müşteri hizmetleri 444 numaraları söyler,vermezler sanırım asıl numaraları.
    Bu numaraları elde eden arkadaşlar paylaştıkça öğreniyoruz,yoksa firmalar 444 lü hatları aranmasını ister.Bir nebze kurnazlık,fırsatçılık yapıyoruz biz.
    Mesela bir banka 444 lü numarayı verir ama o bankanın Çağrı Merkezinde çalışan bir arkadaş buraya üyeyse pekala bize diğer numaraları söyleyebilir eğer yardımcı olmak isterse çünkü çağrı merkezinde çalışanlar bilir diğer numaraları.İşte bizde burda bilgi paylaşma bekliyoruz.Aslında en çok tüyo çağrı merkezlerinde çalışmış arkadaşlarda vardır,umarım bu konuya rastgelirler yardımcı olurlar.

Ben de elimden geldiğince paylaşım da bulunacağım

• bir tane buldum,tesadüfen ,ama kontrol etmedim

avea 0212 460 1 500
  • quote:

bir tane buldum,tesadüfen ,ama kontrol etmedim

avea 0212 460 1 500

genel müdürlük numarası sanırım. buradan m.h.ne nasıl geçiş yapılıyor?
  • quote:

quote:

avea 0212 460 1 500

Bilmiyorum hocam arayıp deneyecek sin
  • konu süper.teşekkürler...
  • (0216) 528 10 00 hızlıal
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

işbank: 0212 316 00 00

vakıfbank: 0312 455 75 75

isbank olmadı dahili numara istiyor 0 tuşlarsanız sanırım bekçiyle görüşüyorsunuz kapattım bağlanınca :)

vakıf için de aynı durum söz konusu!!

İşbankı bende aradım, bekçiye müşteri hizmetlerini bağlarmısınız dedim direk bağladı ama ana menüye bağlamıyor biraz bekledikten sonra karşıma direk müşteri temsilcisi çıktı, sonuç olarak işimi hallettim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Öncelikle bu konuyu ilk defa forumda Konu Dışında açan arkadaşımız Coolman7 nikli üyeye teşekkür ederim,ben sadece konuyu buraya aldım ve daha iyi sunumla sizlere sundum ama bende forumda Coolman7 arkadaşımızın yazılarından haberdar oldum bu taktikten,teşekkürler kendisine.

Arkadaşlar,forumda Konu Dışında bir arkadaş yazmış ama kontrol ettiğim kadarıyla Mobil bölümde başlık açılmamış.
    Oysa önemli bir paylaşım ve burda paylaşılması gerekiyor,444 lü numaraları bedava paket dakikalrından arayamamak büyük sorunumuz.

Merhaba NetAnket.Net,

Öncelikle konuya olan ilgine, sonra da emeğe olan saygından dolayı sana teşekkür ederim.

Daha önce mobil bölümüne başlık açılmamış demişsin ancak bu hususu aydınlatmadan geçemeyeceğim: Konu dışına yazmadan önce 2 defa sıcak fırsatlara, 2 defa da mobil bölüme konu açtım ama ikisi de silindi. Ben de hiç değilse silinmesin ve bir kopyası forumda bulunsun diye konu dışına açayım bari dedim. Nitekim konu dışına yazmamın meyvelerini aldığımıza, bu konunun mobil operatörlerde silinmeden kaldığını görerek emin oluyorum.

Umarım daha çok 444'lü numaranın alternatifini buluruz da 444'lere döktüğümüz paraları bizim için daha önemli işlere harcayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 6 Ekim 2011; 8:56:41 >

• Finansbank : 444 0 900 >> 0216 524 40 57

ARAMA ENGELLENDİ
  • oldu Finansbank 444 0 800 0216 522 49 59
    teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

oldu Finansbank 444 0 800 0216 522 49 59
    teşekkürler arkadaşlar

o numara club finans üyeleri için diyor. normal müşteriler arayıp işlem yaptırabiliyor mu acaba?
  • Bankasya nın müşteri hizmetlerinin numarasını ben geçen sene çözmüştüm.

444 4 888 yerine önce herhangi bir şubeyi arıyorsunuz ve oradan 10 u tuşluyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

oldu Finansbank 444 0 800 0216 522 49 59
    teşekkürler arkadaşlar

o numara club finans üyeleri için diyor. normal müşteriler arayıp işlem yaptırabiliyor mu acaba?

yaptırabiliyor evet
  • hepsiburada altsretif numara yeni 0216 633 26 00
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstbayar

Bankasya nın müşteri hizmetlerinin numarasını ben geçen sene çözmüştüm.

444 4 888 yerine önce herhangi bir şubeyi arıyorsunuz ve oradan 10 u tuşluyorsunuz.

Bank Asya işlemlerini ben de uzun süredir Bank Asya İstanbul Aksarak şubesini arayıp ordan geçiş yaparak hallediyorum.Tahmin ediyorum diğer bankalarda da bu sistem işleyebilir.Vodafone Kamu Fatura hattımdan 444 lü numaraları ücretsiz aradığım için açıkcası 444 olayına fazla asılmadım ama bazen Avea hattından aramak zorunda kaldığım da 444 ücretsiz çözümlerini kullanıyorum.

quote:

quote:

avea 0212 460 1 500

Ben dün gece aramıştım,Avea Genel Müdürlük anonsu çıktı ve mesai saatleri dışında hizmet veremiyoruz,lütfen mesai saatleri içerisinde arayınız,bir not bırakmak istiyorsanız trink sesinden sonra sesli notunuzu bırakınız dedi.

Yarın denerim mesai saatleri içinde.Şu operatörleri ücretsiz arama taktiğini çözersek büyük olay olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.