Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tel: 444 11 50 (Değerli Müşterilerimiz, Türktelekom’ un 444 numaralı hatlar ile ilgili yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, bazı illerde geçici iletişim sorunları oluşmaktadır, bu gibi durumlarda bizlere 0212 314 1899 numaralı hattımızdan ulaşabilirsiniz.)
    Faks: +90 212 220 25 26
    Adres: Kaptanpaşa Mahallesi Piyale Paşa Bulvarı Ortadoğu Plaza No: 73 Kat: 6 Şişli / İSTANBUL
    http://www.zyxel.com.tr
  • işbank: 0212 316 00 00

vakıfbank: 0312 455 75 75
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

işbank: 0212 316 00 00

isbank olmadı dahili numara istiyor 0 tuşlarsanız sanırım bekçiyle görüşüyorsunuz kapattım bağlanınca :)

vakıf için de aynı durum söz konusu!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 3 Ekim 2011; 0:04:13 >
  • Guzel konu... tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

işbank: 0212 316 00 00

isbank olmadı dahili numara istiyor 0 tuşlarsanız sanırım bekçiyle görüşüyorsunuz kapattım bağlanınca :)

vakıf için de aynı durum söz konusu!!

işbankasını denedim bekçi çıktı bankacılıkla ilgili birşey sorunca hemen mh bağladı 6 dakika müzik dinledim sonra kapadım

• çok teşekkur ederim ellerinize saglık
  • Çok güzel konu teşekkürler
  • Devlete bağlı ALO 184 Sağlık,ALO 174 (gıda şikayet), ALO 180 (Başbakanlık Her Konu),ALO 183 (Kadın İstismarı Şikayet),ALO 182 (Hastane Randevu),ALO 189 (Alo Maliye)
    Numaralarını cep telefonundan arayınca para gidiyormu,ücretliyse nasıl ücretsiz arayabiliriz.
    Teşekkürler...
  • Bankaların genel müdürlük numaralarını aramak genelde mesai saatlerinde etkili olabiliyor ama mesai günleri ve saatleri dışında bağlatacak birilerini bulamıyorsunuz. Müşteri hizmetleri için şu tuşa basın şeklinde seçenek olmadıkça genel müdürlük numaraları bence çözüm değil. Bir de bu şekilde arayan kişi sayısı az olunca iyi niyete dayalı olarak m.h.ne bağlayabiliyorlar ama bu şekilde herkes aramaya başlarsa m.h.ye bağlama işini durdurabilirler.
  • Paylaşım güzel. Teşekkürler..
  • Güzel paylaşım, teşekkürler. Bu arada Vodafone'dan 444'lü numaralar arandığında toplu sürelerimizden düşüyor diye biliyorum, yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Güzel paylaşım, teşekkürler. Bu arada Vodafone'dan 444'lü numaralar arandığında toplu sürelerimizden düşüyor diye biliyorum, yanılıyor muyum?

Vodafone lu değilim ama kullanıcılar düşüyor demişti.
  • Çok faydalı bir konu olmuş.Türk Hava Yolları çok işime yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boromir -- 4 Ekim 2011; 14:11:01 >
  • Bu numaralari nasıl buluyoruz?aradığımız müşteri hizmetlerine mi soracaz yoksa internetden bulunabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Bu numaralari nasıl buluyoruz?aradığımız müşteri hizmetlerine mi soracaz yoksa internetden bulunabiliyor mu?

www.444yerine.com sitesinde bir kısmı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boromir

Çok faydalı bir konu olmuş.Türk Hava Yolları çok işime yaradı.

Konuyu ben oluşturdum sundum ama uzun süre önce forumda konu dışında ilk defa Coolman7 açmış ama konu yeterince duyurulamamış.Teşekkürlerimizi coolman7 arkadaşa sunuyoruz.

YENİ ELDE EDİLEN YADA DEĞİŞEN NUMARALAR HER SEFERİNDE BİLGİYİ PAYLAŞAN ARKADAŞLARIN NİKLERİ DE BELİRTİLEREK MESAJLARI QUOTE ŞEKLİNDE KOPYALANARAK SAYFADAKİ İLK 1. MESAJIMA YANİ KONUNUN GİRİŞ YAZISINA EKLENECEKTİR.YENİ NUMARALAR ELDE EDEN ARKADAŞLAR PAYLAŞTIKÇA AVANTAJLAR ARTACAKTIR.YALNIZ HER VERİLEN NUMARA KESİNLİKLE İŞE YARAMAYABİLİR ÇÜNKÜ BAZEN FİRMALAR DURUMU DÜZELTEBİLİR,NUMARAYI DEĞİŞTİREBİLİR YADA ARKADAŞLARIMIZ YANLIŞLIKLA YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ OLABİLİR.BU YÜZDEN GEREKSİZ TEPKİLERDE BULUNMAYALIM,YARDIMLAŞMA PAYLAŞMA HEVESİNİ BİTİRMEYELİM.

• Mesai saatlerinde denedin mi?
  • bir ölücü olarak konuyu açan arkadaşa sonzuz teşekkürler (teşekkür para etmiyo ondan sonsuz diyiyom)
    banka aidat almayan kuveyt türk çok işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bir ölücü olarak konuyu açan arkadaşa sonzuz teşekkürler (teşekkür para etmiyo ondan sonsuz diyiyom)
    banka aidat almayan kuveyt türk çok işime yaradı

Kuveyt Türk zaten milletin farkına varmadığı çok avantajları olan bir banka.Bir de yakınında ATM si varsa yemede yanında yat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Ekim 2011; 0:44:26 >
  • Çok faydalı bir konu teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.