Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.444yerine.com/modules/rehber/
  • TTnet no var mı ?
  • yapıkredide sanırım anladı bu işi. Hatta kalın bağlıyorum dedikten sonra hiç bir şekilde bağlamıyorlar ya da bağlanmıyor.

Böyle olan var mı?
  • 0312 126 11 22 - Turksat- Teledünya - Kablo TV- UyduNet
  • Bu konuyu diğer mobil operatörler başlıklarına (Avea ve Vodafone) da taşıyabilsek güzel olacak. Ama nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Bu konuyu diğer mobil operatörler başlıklarına (Avea ve Vodafone) da taşıyabilsek güzel olacak. Ama nasıl?

Yeni konu açmak lazım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTR

quote:

Bu konuyu diğer mobil operatörler başlıklarına (Avea ve Vodafone) da taşıyabilsek güzel olacak. Ama nasıl?

Yeni konu açmak lazım sanırım.

yöneticiler konuyu mobil operatörler için genel konu haline getirebilir belki.
  • Turkcell müşteri hizmetleri diye okudum, deneyen oldu mu?
    0850 222 0 222
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Turkcell müşteri hizmetleri diye okudum, deneyen oldu mu?
    0850 222 0 222

Sitede de yazdığı gibi o süperonline'ın telefonu.
  • http://www.iphaber.com/sizi-arayan-dostunuzu-kaziklamak/

böyle bir yazı buldum. bu yazıya göre 850'li hatlar avea ve tt'de ilave olarak ücretlendiirliyor. yani paket dakikalarından gitmiyor. turkcell ve vodafone'daki durum nedir bilmiyorum. yani bulunacak alternatif numara 212 gibi bir numara ile başlarsa daha hesaplı olabilir.
  • takip
  • 444 0202 nin normal numarası nedir acaba?
  • ÇOK FAYDALI KONU
  • 444 0202 ---> 0212 316 0000
  • takip
  • Takip faydali bir baslik olmus.
  • quote:

http://www.iphaber.com/sizi-arayan-dostunuzu-kaziklamak/

böyle bir yazı buldum. bu yazıya göre 850'li hatlar avea ve tt'de ilave olarak ücretlendiirliyor. yani paket dakikalarından gitmiyor. turkcell ve vodafone'daki durum nedir bilmiyorum. yani bulunacak alternatif numara 212 gibi bir numara ile başlarsa daha hesaplı olabilir.

444 luye alternatif olmaktan cikar artik 0850 kodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET Müşteri Hizmetleri: 0 362 555 10 72...
  • Avea şu an 444 0 375 için sabit 0,60TL alıyor tek problem hakkında arama yaparsanız. Ama mh sizi bi şekilde kandırıp da aramayı aktarırsa başka bir arkadaşına o zaman telefondaki kontörlerinize elveda deyin. Benden söylemesi tecrübeyle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

netanket hocam seni kıramadım akşam yapı krediyi 0212 olanından aradım yapı kredi genel müdürlükmüş ve santrala güvenlik görevlisi çıktı hocam ben seni avealı olarak bilirim, bu 444'lü olayları geçen sene başlatan türk telekom oldu ve btk onay verdi, cep telefon operatörlerinden ilk başlatan avea oldu arkasından sanırım 3 ay sonra türkcell 444.den para almaya başladı yani paketten çıkardı sonra bir baktık avea geri adım atarak paketten düşmeye başladı hatta sanırım senin bir yazında ben aveaya mesaj yazdım demiştin, sonra bir baktık aveada 444.den para almaya başladı şu anda tek almayan operatör vodafondur eyer bana inanmıyorsan forumda vodafone faturalı hat kullanlara sorabilirsin gidipte vodafone shoplara sorma onlar alıyor diyor sonuçta ben forumdaki arkadaşların fatura detaylarını gördüm vodafone düşüyor... sen migros 444 10 44 aramak için bu konuyu açtın ama onlar bu işten inanki acayip kar ediyorlar btk kazanıyor oparetör kazanıyor migros kazanıyor sence bu kar eden birşeyden vazgeçerlermi ben olsam bende vazgeçmem düşün günde binlerce kişi arıyor allah bilir o gelen paralarla mh çalışanların bütün maaş ve masraflarını çıkarıyorlar artı patronların ceplerine bile para giriyordur sen olsan bu 444.lü olaydan vazgeçermiydin, hocam şu anda bir tek vodafone almıyor belki yakında alabilir ama bence bu 444.lü telefonlara işin düşüyorsa geçeceksin vodafone benim pek işim olmuyor bu 444.lerle eyer yapı kredi mh arayacaksam çoğu şubede telefon var oradan arıyorum garanti, işbank'sında var telefon olayı, yani bankaya gidiyorum oradan bedavaya arıyorum, geçen hafta ykb'nin bir şubesinden mh birşey sorucam 10 dakika müzik dinledim ondan sonra bağlandı

mesajı görünce tarihe baktım eski olsa yazmıycaktım ama yakın zamanda yazdığınız için düzeltme yapmak istedim.

vodafone 444'lü hatları pakete dahil değil. hatta çakallık yapıp 0212 ile başlayarak arardım o numaraları bir ara ama şu an o şekilde aramayı engelliyor ve lütfen 0212 olmadan tuşlayın diye uyarı veriyor

vodafone'lu arkadaşlara sor inanmıyorsan demişsin ya, bir vodafonelu olarak uyarayım bu konuda istedim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.