Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip, teşekkürler
  • İs bankasi finansbank avea denedim. Tesekkurler.
  • Aslında 444 lü numaralar yerine normal numaralar bana daha sempatik geliyor. Hangi ili aradığımı bilmek istemek gibi garip bir isteğim var. Birde bu numaraların mantığı her yerde aynı numara olması, insanların ezberinde kalması. Oysa çok saçma. Günümüzde numara ezberleyen kaldı mı ki! Aramanız gereken yeri, telefonunuzun rehberine kaydediyorsunuz lazım olduğunda arıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstbayar

Bankasya nın müşteri hizmetlerinin numarasını ben geçen sene çözmüştüm.

444 4 888 yerine önce herhangi bir şubeyi arıyorsunuz ve oradan 10 u tuşluyorsunuz.

sağolasın dostum çok işime yaradı tşkler...
  • Albarakatürk 444 5 666 yerine

0850 222 5 666 aranabilir
  • konuyu daha önce okumuştum.şimdi lazım oldu ve aramam baya uzun sürdü.garanti için hala bi yöntem yok sanırım
  • Pizza hut ın beleşini bilen varmı. Her ay 50 liralık pizza yiyorsam 10 liralıkta telefon faturası ödüyorum bu nedir kardeşim ayıp yaa 444 ü ücretli yapan zihniyetin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

Pizza hut ın beleşini bilen varmı. Her ay 50 liralık pizza yiyorsam 10 liralıkta telefon faturası ödüyorum bu nedir kardeşim ayıp yaa 444 ü ücretli yapan zihniyetin...

Yemekspetini neden kullanmıyorsun?...
  • Harika fikr ya teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

Pizza hut ın beleşini bilen varmı. Her ay 50 liralık pizza yiyorsam 10 liralıkta telefon faturası ödüyorum bu nedir kardeşim ayıp yaa 444 ü ücretli yapan zihniyetin...

Yemekspetini neden kullanmıyorsun?...

Genelde eve misafir geldiğinde alelacele telefona sarılıp arıyıp piza söylüyorum zaten benim kayıtları tutyor onlar en son aldığımın aynısından olsun diyorum yemek sepetine ulaşabilmek için bilgisyarı açmam lazım yemeksepetinin şifresini girmek pizza seçmek kutucuk tiklemek vs vs uğraşmak istemiyorum telefon daha pratik oluyor önceleri vodafone kullanıyordum hiç böyle sorunlarım yoktu güya ucuz diye avea ya geçtim aylık 20 liraya 1000dk 1000sms 1gb internet aldık ama en az 10 lirada 444 lere gidiyor vodafonla aynı hesaba geliyor

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

bu 444 lü numaralar turkcell'de arandığı zaman faturalıda her arama başına 40 kuruş değil mi ne kadar konuşursan konuş hesabı?

aynen öyle. arama başı 40 kuruş.

arama başı 40 kuruş değil yav,

ben kaç kere aradım dakika başına 40 kuruş gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

bu 444 lü numaralar turkcell'de arandığı zaman faturalıda her arama başına 40 kuruş değil mi ne kadar konuşursan konuş hesabı?

aynen öyle. arama başı 40 kuruş.

arama başı 40 kuruş değil yav,

ben kaç kere aradım dakika başına 40 kuruş gidiyor

quote:

Özel Servis Numaraları ve 444'lü Aramalar
    444’lü ve 755’li numaralara yapılan aramalar, paket kapsamında değildir. 444’lü ve 755’li numaralara yapılan yurtiçi aramaları arama başına tüm vergiler dahil 40 kuruştur.

• Turkcell MH'yi ararsan arama başı 40 krş. (otomatik yanıt sisteminde işini halledersen ücretsiz) (Turkcell'den ararsan)
    Avea MH'yi ararsan arama başı 60 krş. (Avea'dan ararsan)

Diğer tüm 444'lü numaralar standart ev/iş aramaları fiyatından fiyatlandırılıyor. 40-41 krş yani.
    Arama başı değil, dakika başı bakiye düşer !

En azından benim şahit olduklarım bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 4 Aralık 2011; 7:48:47 >
  • Turkcell:
    Özel Servis Numaraları ve 444’lü Aramalar
    444’lü ve 755’li numaralara yapılan aramalar, paket kapsamında değildir. 444’lü ve 755’li numaralara yapılan yurtiçi aramaları arama başına tüm vergiler dahil 40 kuruştur.
    444 0 532 ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri aramaları müşteri temsilcisine bağlanılmadığı sürece ücretsiz olup, müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra arama başına tüm vergiler dâhil 40 kuruş olarak ücretlendirilir.

Vodafone:
    Vodafone hattınızdan çevrilen ve 444 ile başlayan müşteri hizmetleri numaraları arama başı ücretlendirme kapsamında değil, sabit hat arama yönü üzerinden ücretlendirilir. Vodafone Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542'yi; diğer operatörlerden ve sabit hatlardan 4440542'yi arayarak ulaşabilirsiniz.

Avea:

Ücretsiz yurt içi dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP ve görüntülü aramaları kapsamamaktadır. 444 ile başlayan numaralar (Avea Müşteri Hizmetleri hariç), görüşme başına 40 kr'dan ücretlendirilir.

• Aveada her yöne süreli bir tarife kullanıyorsanız arama başı faturalılar 40 kuruş faturasızlar 60 kuruş, kullandıkça ücret ödediğiniz bir tarifedeyseniz dakikası 40 kuruş
  • bank asya
    0216 633 50 00 Pbx -- > 444 4 888

şans eseri bulmuştum
  • - Turkcell ön ödemeli hatlarda (Turkcell Müşteri Hizmetleri hariç), görüşme süresinin her dakikası 40'ar kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

- Turkcell faturalı hatlarda (Turkcell Müşteri Hizmetleri hariç), görüşme süresinin tamamı 40 kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 5 Aralık 2011; 16:59:51 >
  • hsbc varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.