Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapator
    Avea:
    Ücretsiz yurt içi dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, Avea Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP ve görüntülü aramaları kapsamamaktadır. 444 ile başlayan numaralar (Avea Müşteri Hizmetleri hariç), görüşme başına 40 kr'dan ücretlendirilir.

Bu yalan. Ben 444 lü pizza hut ı aradım 1 sipariş verdim 1 lira 20 kuruşum gitti. Sadece tek arama yaptım 3 dakika civarı tuttu

Nasıl hakkımızı arıcaz madem böyle yazmışlar neden benden görüşme başına değilde dakika başına 40 kuruş alıyorlar. Mahkemeye versemmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 6 Aralık 2011; 20:04:06 >

• Arama başına olayı koca bir yalan. Bende 3 operatörün faturalı hattı da var. Hepsinde paket tarife kullanıyorum ve hepsinde de dakika başı 40 kuruş düşüyor. Bunu hepsine 50 defa şikayet ettim ancak konunun bizimle alakası yok BTK kararı diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTR

Arama başına olayı koca bir yalan. Bende 3 operatörün faturalı hattı da var. Hepsinde paket tarife kullanıyorum ve hepsinde de dakika başı 40 kuruş düşüyor. Bunu hepsine 50 defa şikayet ettim ancak konunun bizimle alakası yok BTK kararı diyorlar.

Yalan olur mu yahu. Turkcell'den arıyoruz konuşma süresinden bağımsız olarak 40 kuruş olarak ücretlendiriliyor.
  • Ben bankaları arıyorum Turkcell hattım ile. Hazır karttan faturalı yaptığım ve 19 liraya 250 dakika her yöne 250 dakika Turkcell içi olan tarifede duruyor. Faturada banka aramalarında dakika başına ücret kesiliyor. Bende bu şekilde.
  • takip
  • Bimeks' in numarasını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

takip

?
  • Halkbank için numarayı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

bir ölücü olarak konuyu açan arkadaşa sonzuz teşekkürler (teşekkür para etmiyo ondan sonsuz diyiyom)
    banka aidat almayan kuveyt türk çok işime yaradı
    kuveyttürkün numarası nerede ben bulamadım?
    edit: başka yerden buldum 02123558778 imiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 15 Aralık 2011; 15:34:10 >
  • ziraat bankası numarası lazım bilen varsa cevap lütfen
  • GEBZE ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ HASTANESİ
    44 44 276 yerine 0262 678 50 00
  • Bu adresleri 444 yerine sitesine kayıt ettiriyorsunuz değil mi?

Bu arada firmalar 0850 ile başlayan numaralar almaya başladılar. Bunları sabit telefondan aramanın dakikası 16 kuruşmuş doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTR

Bu adresleri 444 yerine sitesine kayıt ettiriyorsunuz değil mi?

Bu arada firmalar 0850 ile başlayan numaralar almaya başladılar. Bunları sabit telefondan aramanın dakikası 16 kuruşmuş doğru mu?

850ler her yone dakikalari kullaniyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bankasını zırt pırt arayıp kredi kartı bilgilerimi kontrol ediyordum. İyi oldu öğrendiğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

iş bankasını zırt pırt arayıp kredi kartı bilgilerimi kontrol ediyordum. İyi oldu öğrendiğim.

İnternet şubesinden kontrol etsene hocam.
  • ING BANK için benden size bedava çağrı merkezi arama ipucu gelsin bakalım dostlar...
    http://www.ingbank.com.tr/724-telefonbankaciligi-interaktifiletisim.asp

Bu arada bana GARANTİ,AKBANK,HALKBANK ve İŞBANK lazım..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 21 Aralık 2011; 1:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

iş bankasını zırt pırt arayıp kredi kartı bilgilerimi kontrol ediyordum. İyi oldu öğrendiğim.

İnternet şubesinden kontrol etsene hocam.

İş bankasından hem kendi adıma hem de abimin kartından ek kartım var. Ek kartı evdekiler kullanıyor. Onu da sadece kart sahibinin internet şubesinden kontrol etme yetkisi olduğundan mecburen telefon açıp öğreniyorum. Ekstrede abimin evine gönderiliyor. O yüzden yani. Yoksa kendi kartımı internetten kontrol ediyorum.
  • TTNet 444 0 375 = 0362 555 10 72

ttnet no'su ile ilgili bir sıkıntı var galiba
  • valla çok güzel konu, düşünenden paylaşandan allah razı olsun.. şu 444 saçmalığı yüzünden işim olduğu halde bile aramaktan çekinir olmuştum çağrı merkezini.. aslında kurumların da işine geliyor, paralı olduğu için daha az aranıyor ve iş yükü azalıyor onlar için..

444 kullanmayan yerler de var.. mesela koç.net bildim bileli sabit numara kullanır... ama onları da vodafone satın aldı yakında 444'lü numaraya geçiş yaparlar kesin.. onlar geçmeden numaraları paylaşalım bulunsun..:)

Koç.net (kurumsal)
    0216 556 1010
    0850 210 1010

BiRi ADSL:
    0216 556 1020
    0850 210 1020

Santral:
    0216 556 3000
    0850 210 3000

Fax:
    0216 556 3171
    0850 210 3399

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obi1 -- 22 Aralık 2011; 1:58:36 >
  • Sırf bunun için bi android uygulaması çıksa güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.