Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözdüğüm yer olursa ben de paylaşacağım.

konuyu okurken özellikle avea ile ilgili bir karışıklık dikkatimi çekti. avea'da standart bir uygulama yok.

örnek:

benim şu an için kullanmakta olduğum tüm kamu tarifesinde 444'lü aramalar 40 kr/dk.
    ama mesela süper kamu paketleri için arama başına 40 kr.

bu arada Halkbank için malesef bir yol bulamadım ben de. bulduğum an burada paylaşacağım.
  • İng bank ve İş bankasını bu sayede ücretsiz olarak aradım. Teşekkür ederim :))
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

TTNET Müşteri Hizmetleri: 0 362 555 10 72...

Daha önce denemiştim sorun yoktu. Geçen denedim uyanmışlar. Meşgule düşürüyor.
  • Bonny Food Lezzet Çiçekleri

Benim gibi arada sırada eşe dosta bu çikolatalı çiçeklerden gönderen varsa lazım olur.

Kullanılan operatör Avea.

0554 497 85 20

0554 497 85 29
  • beauty subject , reserved
  • Teşekkürler.İng Bankası'nı arayacaktım iyi oldu....
  • Mesajım bulunsun
  • Emeğinize sağlık...
  • Bank asya
    Avea
    TTnet

bunların numarasını verebilecek olan arkadas var mı beyler
  • tesekkurler guzel paylasim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

TTNET Müşteri Hizmetleri: 0 362 555 10 72...

Daha önce denemiştim sorun yoktu. Geçen denedim uyanmışlar. Meşgule düşürüyor.

Evet, benimde evvelki gün işim düştü ama bağlantı hatası diyor...
  • money club un yok mu arkadaşlar?
  • süper konuymuş ilk defa gördüm, ellerinize sağlık
  • Beyler Türk Telekom'a ulaşabileceğimz bir no yok mu?
  • AKBANK VE YAPIKREDİ ARTIK BAĞLAMIYOR ARKADAŞLAR DİREK 444 LÜ NUMARAYI ARAYIN BİZ BURADAN BAĞLIYAMIYORUZ DİYORLAR.NE KADAR DİRETSEMDE KABUL ETMEDİ İKİ BANKADA YİNE 444 E MAHKUM OLDUK
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

AKBANK VE YAPIKREDİ ARTIK BAĞLAMIYOR ARKADAŞLAR DİREK 444 LÜ NUMARAYI ARAYIN BİZ BURADAN BAĞLIYAMIYORUZ DİYORLAR.NE KADAR DİRETSEMDE KABUL ETMEDİ İKİ BANKADA YİNE 444 E MAHKUM OLDUK

bizden bıktılar
  • Alternatif numara bulana kadar 1045 gibi servisler ile kullanacağız galiba. Yine en uygunu o. 444'lü numaraları aramanın dakikası 0,08 TL. Yani yaklaşık 13 dk. kullanırsak 1 TL gibi bir ücret çıkıyor.

www.1045.com.tr
    www.koc.net/tr/1056.html
    1095.turk.net

Türk Telekom Ev Avantaj tarifelerine ise bu ücret 0,15 TL diye biliyorum. Yani şehirler arası ile aynı fiyatlandırmaya sahip. Bu da yaklaşık 7 dk. kullanımda 1 TL ücret çıkıyor.
    1045 dışında servislerde var ama daha önce reklamlarda sürekli bunların reklamı döndüğü için melodisi artık kafamda yer etmiş.
    Ama işin kötü tarafı cep telefonu ile kullanamıyoruz. Sabit hat ile bu servisi kullanabiliyoruz.

Fiyatları karşılaştırın, 'risk budur' diyen uğraşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 12 Ocak 2012; 12:01:59 >

• insanları bu kadar uğraştırdıkları işlere bakın telekomununda btk sınında devletininde gözü doymadı orta direğin 3-5 kuruşu tüm çalışmaları amaçları bu fakirden alıp zengine vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 12 Ocak 2012; 12:51:36 >
  • Bir Telekomcu olarak 444 lu numara arayacak arkadaşlara önerim şudur.

En kolay ve en ucuz 444 lü arama yöntemi ankesörlü telefon kullanmaktır. Ankesörlü telefonlardan kredi kartınız veya konuşma kartları ile 444 lü numaraları dakikası 0.08 TL ye arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 12 Ocak 2012; 18:44:59 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.