Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende vodafone faturalı hat yok ama 444.lü düştüğünü bu forumda okumuştum demekki vodafonda bu 444.lü aramalar para alıyor yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTR

0312 126 11 22 - Turksat- Teledünya - Kablo TV- UyduNet

Bu numaraya ilaveten 444 0 126 yerine 0216 126 00 00 (Türksat Arıza)
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

http://www.iphaber.com/sizi-arayan-dostunuzu-kaziklamak/

böyle bir yazı buldum. bu yazıya göre 850'li hatlar avea ve tt'de ilave olarak ücretlendiirliyor. yani paket dakikalarından gitmiyor. turkcell ve vodafone'daki durum nedir bilmiyorum. yani bulunacak alternatif numara 212 gibi bir numara ile başlarsa daha hesaplı olabilir.

444 luye alternatif olmaktan cikar artik 0850 kodu.

Şimdilik vodafone ve turkcell kullananlar için alternatif olabilir.

• Sitenin altındaki facebook yorumlarında ilginç bir bakış açısı gördüm.

Faydalı bir rehber :) Ama biran acaba gerçekten aradığımız yerin/firmanın müşteri hizmetlerine mi bağlanıyoruz diye düşünmeye başladım, Bankanın müşteri hizmetlerini arıyacağız sonuçta :/

Sonuçta bankanın çağrı merkezini arıyorum deyip başka bir yeri aramak ve dolandırılmak da mümkün. Dikkatli olmak lazım.
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

quote:

Orijinalden alıntı: maslan7

bizim burada hastaneye randevu 182 den alınıyor oda 1 tl ile 8 tl arası ücretlendirme tutuyor, arkadaşlar yokmu bunun karşılığı olan tel nosunu bilen

buldum arkadaşlar aşağıda tüyo vermişler zaten 03121821122

http://www.444yerine.com/modules/rehber/index.php

Bu çok iyi arkadaşlar.
    Hastanelerin internetten online randevusunu kaldırdılar. Bu numarayı aramak zorunda kalıyoruz. Geçen aylarda ben bir defa aradım4 TL civarı birşey yansımış faturaya.
    BU nasıl iştir devletide özel sektörüde vatandaşı nasıl soyarız diye uğraşıyor.
    Ne demeye kurulu olan ve güzel bir şekilde çalışan internetten randevu alma sitemini kaldırırsın. Neden çünkü vatandaş ücret ödemeden randevu alıyor.

• quote:

Sitenin altındaki facebook yorumlarında ilginç bir bakış açısı gördüm.

Faydalı bir rehber :) Ama biran acaba gerçekten aradığımız yerin/firmanın müşteri hizmetlerine mi bağlanıyoruz diye düşünmeye başladım, Bankanın müşteri hizmetlerini arıyacağız sonuçta :/

Sonuçta bankanın çağrı merkezini arıyorum deyip başka bir yeri aramak ve dolandırılmak da mümkün. Dikkatli olmak lazım.

doğru demiş. sonuçta hesap bilgilerini tehlikeye atacak bilgiler söylüyoruz.

arama başı 40 kuruş vermeyi tercih ederim şahsen.
  • Vodafone 1 ay önceye kadar 444 lü tuşlamalardan ücret almıyordu paketten düşüyordu,bu aydan itibaren Vodafone de ücretli yapmış deniyor doğrumu?
  • çok güzel paylaşım olmuş mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****

Vodafone 1 ay önceye kadar 444 lü tuşlamalardan ücret almıyordu paketten düşüyordu,bu aydan itibaren Vodafone de ücretli yapmış deniyor doğrumu?

Umarım değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Orijinalden alıntı: ****

Vodafone 1 ay önceye kadar 444 lü tuşlamalardan ücret almıyordu paketten düşüyordu,bu aydan itibaren Vodafone de ücretli yapmış deniyor doğrumu?

Umarım değildir.

Efsane Tarife Cep Avantaj 55 kullanıyorum.
    444'ler SABİT HAT yönünden gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal.yardimci

quote:

Sitenin altındaki facebook yorumlarında ilginç bir bakış açısı gördüm.

doğru demiş. sonuçta hesap bilgilerini tehlikeye atacak bilgiler söylüyoruz.

arama başı 40 kuruş vermeyi tercih ederim şahsen.

finansbank'ın 0216 522 49 59 u denedim şahsen, sesli sistem direk adımla soyadımla bana merhaba dedi, sonra aynı sesli menuden müşteri hizmetlerine bağlanarak işimi hallettim.

• TTNET Müşteri Hizmetleri: 0 362 555 10 72...

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri: 0 216 633 10 00...
  • zaman gazetesi,ama denemedim
    0212- 454 1 454
  • tşkler dostum smile ı sayende beleş aradım :=)
  • Güzel bir konu sagolun arkadaslar.

Bu arada az önce 182 alternatifi 03131821122 den randevu aldım AVEA bedava dakikalarım ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sintech

quote:

Geçen ay uyduneti denemek için saat 19 dan sonra aramış idim. Ancak internetten Online işlemlerden döküm incelediğimde 0216 126 00 00 numarasının ücretlendirildiğini gördüm.
    Yani telekom bu numaralarıda ücretlendiriyor sanırım. Diğerleri içinde kullanan arkadaşlar online işlemlerden inceleyip bilgi verirlerse iyi olur.
    Bu siteyi telekomda takip edip kendince gerekli önlemleri alıyor tabiiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandjak

quote:

quote:

Geçen ay uyduneti denemek için saat 19 dan sonra aramış idim. Ancak internetten Online işlemlerden döküm incelediğimde 0216 126 00 00 numarasının ücretlendirildiğini gördüm.
    Yani telekom bu numaralarıda ücretlendiriyor sanırım. Diğerleri içinde kullanan arkadaşlar online işlemlerden inceleyip bilgi verirlerse iyi olur.

http://www.444yerine.com/modules/rehber/index.php?op=details&id=31

Zaten sitede TT için işe yaramadığı yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sandjak

quote:

quote:

Şimdi online işlem merkezinden fatura ayrıntısına baktım. Vermiş olduğum numaraya ücretlendirme yapılmamış.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.