Şimdi Ara

444'lü Numaraları Bedava Dakikalarımızdan Arama Yöntemleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
16
Favori
56.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Nihayet konuyu çözmüşler.

once bir uygulamayi gorelim de ona gore karar veririz
  • arkadaşlar türk telekomun numarasını biliyor musunuz 444 lu olmayan
  • Sitenin yaygınlaşması için sitejabber'da bir review yayınladım. Siz de dilerseniz birşeyler yazabilirsiniz.

http://www.sitejabber.com/reviews/www.444yerine.com
  • Dün Vodafone'dan Halkbank müşteri hizmetlerini aradım ama ne TL düştü, ne konuşma süresinden. 6 TL'lik aran kazan dakikalarım vardı ama oradan düşmedi. Normal TL'de duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Dün Vodafone'dan Halkbank müşteri hizmetlerini aradım ama ne TL düştü, ne konuşma süresinden. 6 TL'lik aran kazan dakikalarım vardı ama oradan düşmedi. Normal TL'de duruyor.

geçenlerde akbankı aradım bekleme süresiyle beraber yarım saat sürdü görüşme.

*7999# dan baktım düşmemiş dakikalarımdan (faturalı hesabını bilen mini tarifesindeyim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Dün Vodafone'dan Halkbank müşteri hizmetlerini aradım ama ne TL düştü, ne konuşma süresinden. 6 TL'lik aran kazan dakikalarım vardı ama oradan düşmedi. Normal TL'de duruyor.

*7999# dan baktım düşmemiş dakikalarımdan (faturalı hesabını bilen mini tarifesindeyim.)

faturaya eklemiş olmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

faturaya eklemiş olmasınlar.

hesabını bilen tarifede aşım olayı yok. güncelde de artış yok.

• garanti yi aradım az once 444yerine.comdan eklenmiş.hoş olmuş dakikalardan düştü :)
  • Akbank ın (0212) 335 94 94 Axess Platinum M.H. numarası.
    Benim kart Axess Platinum olduğu için direk müşteri no yu girince bağlandı. Belki Müşteri no farklı olunca da kabul edebilir.
    denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Akbank ın (0212) 335 94 94 Axess Platinum M.H. numarası.
    Benim kart Axess Platinum olduğu için direk müşteri no yu girince bağlandı. Belki Müşteri no farklı olunca da kabul edebilir.
    denemek lazım.

bu numara 444 25 25'e alternatif değil ki.
  • Şimdi bir de başımıza 182 hattı çıktı. 182'nin ücretlendirmesini bilen var mı?

http://www.kamudan.com/bakanligin-182-kazigi-1096.html
  • nihayet beklenen mesaj geldi. dün avea'nın gönderdiği sms'te 1 nisan tarihinden itibaren 444'lü aralamarın bedava sabit hat dakikalarından düşeceği yazıyor. bedava dakika yoksa hattın sabit hat tarifesinden düşecekmiş.

konuyu açanlara ve katkıda bulunanlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

nihayet beklenen mesaj geldi. dün avea'nın gönderdiği sms'te 1 nisan tarihinden itibaren 444'lü aralamarın bedava sabit hat dakikalarından düşeceği yazıyor. bedava dakika yoksa hattın sabit hat tarifesinden düşecekmiş.

bu haberi duyurduğun için biz teşekkür ederiz. Bakalım bize de aynı mesaj gelecek mi?
  • Türk Telekom iyi götürdü bu 444 işinden. Hemde haybeye. Düzelmiş olması iyi en azından.
  • böylelikle bir filmin daha sonuna geldik yapımda ve yayında emeği geçen ve neredeyse bizleri 1 yıldır operötörlere kazıklatan btk ya teşekkürler
  • bence bu düzenleme dk paketi varsa paketten, yoksa arama başı 40kr gibi bir şey olmalıydı yani eskiden daha iyiye de gitmeliydi madem müşteriyi koruyomuş btk. veya başına bir kod tuşlayınca arama başı 40kr olarak da arayabilmeliydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

nihayet beklenen mesaj geldi. dün avea'nın gönderdiği sms'te 1 nisan tarihinden itibaren 444'lü aralamarın bedava sabit hat dakikalarından düşeceği yazıyor. bedava dakika yoksa hattın sabit hat tarifesinden düşecekmiş.

bu haberi duyurduğun için biz teşekkür ederiz. Bakalım bize de aynı mesaj gelecek mi?

Bugün benim turkcell hattıma da aynı mesaj geldi.
  • turkcellden tekrar mesaj geldi;
    28.03.2012 de gonderdigimiz 444lu nolarin ucretlendirmesi ile ilgili ucret degisikligi alinan karar geregi ileri bir tarihe ertelenmistir. Bu tarihe kadar 444lu nolara aramalariniz arama basina 40kr olarak ucretlendirilmeye devam edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.