Bildirim
4441500 yada 444 lü numaralarda ücretlendirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normal şartlarda 444 lü numaraları arama bedeli (alan kodu kulanmadan arananlarda) size en yakın santrali aramanızla aynı miktardadır.
TT hattınızın bağlı bulunduğu tarifeye göre dakika ücretiniz ne kadarsa böu oranda bir ücret yansıyacaktır.
Ancak karşı taraf görüşmeyi kestiği için sizin hattınız açık kalmış olsa bile görüşme süresi olarak sayılmışmıdır bilemiyorum.
4441444 den TT müşteri hizmetlerine bir sorun derim. -
büyük ihtimal kesilmiştir yarın sorcağım 24 saat geçsin bekleyeceğim güncellenmez bell mi olr -
444 ile başlayan numaralar alan kodu girilmemişs şehir içi ücretlendirmesi alan kodu girilmişse şehirler arası ücretlendirmesi yapılır diye biliyorum;
ancak telekomun sayfasında;
444 XXXX'li numaralar
İliçi Kademeden Ücretlendirilen kısmında gösterilmiş
http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=146
ama bu sorununla ilgili yienede 4441444 ararsan sana bilgi verebilirler
geçen günde benim telefon 1,5 gün açık kalmış evden bir yeri aramışlar ve telefon ahizesini tam olarak yerine koymamışlar ve 1,5 gün açık kalmış bakalım bu ay ki faturada bende merak ediyorum ne olacak ama sanmam karşı taraf kapayınca ücretlendirme durması gerekli diye düşünüyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
bu 444 ile başlayan numaralarda ücretlenme ne kadar oluyor bilen var mı?
bugun avea merkezi aradım telsiz tel vardı elimde kapattım sanıyordum baktığımda süre 3 saat te durmuştu alo dediğimde ses yoktu faturada göreceğim ne kadar olduğunu
geçmiş olsun dilerim az fatura ile karşılaşırsın -
inşallah kapatmışımdır türktelekomu aradığımda burdan ayrıntı söyleyememekteyiz dedi bulunduğunuz bölgenin telekomuna giderek öğrenebilsiniz denildi
444 aramanın ücretide tarifenin şehr içi ücreti ile ücretlendiriliyor bilgisini aldım .. -
bildiğim kadarıyla 212yi aradığın fiyattan yazıyor -
tell ile 3 saat konuşulmamış anlaşılan standart gelen fatura gelecek yani 32 lira fatura kesilmiş fatura sorgulamada baktığımda bu ay için -
İŞTE DEVLETİN VATANDAŞLARINA GEÇİRDİĞİ KAZIKLARDAN BIRIDE BU.ESKİDEN HER FİRMANIN 0800 LU ÜCRETSIZ HATLARI VARDI AMA ŞİMDİ 444 LÜ NUMARALAR ÇIKTI VE VATANDAŞIN FATURASI CİDDİ ŞEKİLDE KABARDI.
444 LÜ TELEFONLARIN DAKİKASI ARAŞTIRDIGIM KADARI İLE DAKİKASI 522 YTL ESKİ PARAYA GÖRE YANİ ÖTV Sİ İLE BİRLİKTE 600 LİRAYI BULUYOR ESKİ PARAYA GÖRE YENİ PARAYA GÖRE 0.60 YeniKURUS.
BUYUK FIRMALAR TELEFON UCRETLERİNİ MALESEFKI MUSTERILERINDEN ÇIKARTIYOR BIR BANKA DIYELIM ARAYIN 444 LU TELEFONUNU SIZI DAKIKALARCA BEKLETIYOR VEYA SAYIN MUSTERIMIZ TUM MUSTERI TEMSILCILERIMIZ MESGULDUR GIBISINDEN YANIT LA SIZI DAKIKALARCA BEKLETIYORLAR İŞTE OLAYIN ASLI BU FATURAMA BIR BAKTIM O AY BAYA KABARIK GELDI
KISA BIR TEST YAPABILIRSINIZ FATURALI HATTI OLAN KISILER MUSTERI HIZMETLERINI ARASINLAR TURKCEL MESELA ARAYIN MUSTERI HIZMETLERINI SIZ KAMPANYALARDA BAGIRA BAGIRA DEDIKLERI SABIT HATLARDA UCRETSIZ KONUSUN DEDIKLERI HATLARDA BU 444 LU NUMARALAR YOKTUR CUNKU FATURA SIRKETE YANSIYOR O YUZDEN BU SABIT HATLARA BEDAVA KONUSUN DEDIGINDE 444 LU HATLAR YOKTUR.
TELEKOMUN BUYUK YIBI İŞTE BU ARADIGINIZ HER DAKIKADA YARISI ARADIGINIZ ŞİRKETİN KASASINA GIDIYOR YARISIDA TELEKOMA.
İŞTE VATANDAŞLAR BÖYLE SOYULUYOR DEVLET NEDEN BUNA ÇÖZÜM ÜRETMİYOR 10 DAKIKADA 6 YTL PARA YAZIYOR AYIP AYIP
TELEKOM DEVLETTE IKEN 20:00 DAN SABAH 06:00 A KADAR INDIRIMLI TARIFEYE GECIYORDA YUZDE 50 INDIRIM SIMDI TELEKOM YAHUDILERIN ELİNE GEÇTİ 23:00 DAN SABAH 06:00 A KADAR INDIRIMLI OLDU GECENIN O SAATINDE KIM KIMI ARARKI ANLAMADIM YAA.
SIZ SIZ OLUN 444 LU NUMARALARI ARAMAYIN ASLINDA MAHKEMEYE VERECEKSIN BUNLARI NEDEN ŞEHİRLER ARASI TARIFEDENB YAPMIYORLKAR ANLAMADIM...!
SEHIRLER ARASI DAKİKA :0,074 KURUS AMA 444 LULERIN İSE 0,60 YKURUS
BUYRUN HESABI SIZ YAPIN ARTIK.
EHH CEM YILMAZIN MAAŞINI ÇATIR ÇATIR REKLAM PARALARINI KİM ÖDÜYOR İŞTE TT ABONELERİ.
-
4441444 aramak ücretli mi yoksa dakikalardan mı düşüyor?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- türk telekom bakiye iade talebi
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- bimcell internet ayarları
- operatör değişikliği sonrası whatsapp
- wifi araması nedir
- özel numara bulma
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- turkcell abone sayısı
- vodafone mobil imza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X