ne demek ben bilgi öğrenmek için arıyorum param gidiyor mesela bugün avea kampanyalarını öğrenmke istiycektim paralıymış
yakında kaç kontorun kaldı öğrenmesinide paralı yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
ne demek ben bilgi öğrenmek için arıyorum param gidiyor mesela bugün avea kampanyalarını öğrenmke istiycektim paralıymış
yakında kaç kontorun kaldı öğrenmesinide paralı yaparlar
aynısı forumda ve avea.com.tr de de var ücretsiz öğrenmek istersen
ben internetlemi yaşıyorum hem belki dışardayım sokakta yani eskiden ücretsiz olan bişeyi paralı yapmaktaki mantık nedir
Sınırsız Turkcell yada Vodafonedan ara kardeşim , bulacaksın bir arkadaş oradan arayacaksın..
vodafone olursa avea yada türkcell
turkcell olursa avea yada vodafone..
Faturalı hatlara bu iş ücretsiz olmalı bence artık. Ftura hataları için dünya kadar para ödüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
ben internetlemi yaşıyorum hem belki dışardayım sokakta yani eskiden ücretsiz olan bişeyi paralı yapmaktaki mantık nedir
ozamn canı sıkılan 500 ü arasın hiç 1 sorun çözülemesin
Belirli bir ücreti olması en iyi şey bence. Turkcell'dede müşteri hizmetlerini aramak 2 kontör.Dk başına ücretlendirme yapılmıyor istediğin gibi konuşabiliyorsun.
Ücretsiz olursa sıra beklemek ölüm gibi gelecektir artık.Şu haliyle bile baya beklettiği oluyor izmir merkezde.
quote:
Orijinalden alıntı: Simasher
Belirli bir ücreti olması en iyi şey bence. Turkcell'dede müşteri hizmetlerini aramak 2 kontör.Dk başına ücretlendirme yapılmıyor istediğin gibi konuşabiliyorsun.
Ücretsiz olursa sıra beklemek ölüm gibi gelecektir artık.Şu haliyle bile baya beklettiği oluyor izmir merkezde.
ANLAYANA
avea nın sitesine girdim.3g hakkındaki sorumu sordum e-postamı ve irtibat no mu bıraktım.lütfen musteri hizmetlerini arayınız diye mail attılar.sanırım kontor carpma numaralarından biride bu.
quote:
Orijinalden alıntı: zathura93
avea nın sitesine girdim.3g hakkındaki sorumu sordum e-postamı ve irtibat no mu bıraktım.lütfen musteri hizmetlerini arayınız diye mail attılar.sanırım kontor carpma numaralarından biride bu.
orası formalite icabı var sonuç alamazsın
avea gibi dolandırıcı bir şirket yok yok yere kontör bi düşüyor bi yükseliyor
+ telefona WAP/MMS ayarları indireceksin ona bile kontör alıyorlar
Vodafone müşteri hizmetleri sadece 2 kontör.
quote:
Orijinalden alıntı: basturkemin
Bundan sonra soracaklarımı biriktirip ayda 1 kez arayıp herşeyi sormayı düşünüyorum
Vodafone'da 71sn si 1 kontör, yine buna da dua edelim
şu anda yanılmıyor isem 80 kuruş + vergiler diyorlar yani
1 tl
Ben 444 1 500 arıyorum. 500 arayınca dakikalardan gitmiyor mu yani ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme