Bildirim
45.000 TL Araç Önerisi ( Yakıt Önemli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Corolla 2010 falan 1.4 d4d cok az yakar biz de vardi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn
Corolla 2010 falan 1.4 d4d cok az yakar biz de vardi
Önerin için teşekkürler. Sıfır araç düşünüyorum fakat bu bütçe ile zor sanırım. -
Tek kriter yakıt ekonomisi ise HDI motorlar sizin için biçilmiş kaftan -
ford fiesta 1.25 alın bir de lpg takın mükemmel bir aracınız olsun -
Hocam bu fiyata sıfır dizel alabileceğiniz araçların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. 3 araç var sadece.
1) Tata Vista 1.3 CRDi Quadrojet 34.920 TL.
2) Dacia Sandero 1.5 dCi Ambiance 40.900 TL.
3) Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi 43.100 TL.
4) Hyundai i20 1.4 CRDi Jump 44.100 TL.
Renault düşünmüyorum demişsiniz, o yüzden Dacia'lar eleniyor. Dacia ve Renault istemeyen adam Tata'ya araba gözüyle bakmaz zaten :) Tek seçeneğiniz Hyundai i20. Ama bu araçlara bu paralar verilmemeli. Sıfır ön yargınızdan vazgeçip çok düşük kmli olan 2.el araçlara yönelmelisiniz aksi takdirde alacağınız araç parasının aracı olmayacak ve sizi birçok konuda üzecek. Benim size tavsiyem İkinci elde 1.6 MultiJet 120 beygir Fiat Bravo tam bir f/p kralı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
ford fiesta 1.25 alın bir de lpg takın mükemmel bir aracınız olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Carvajal
ford fiesta 1.25 alın bir de lpg takın mükemmel bir aracınız olsun
1.2 polo sahibiyim ve 1.2 arabadan soğudum düşünmüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
Hocam bu fiyata sıfır dizel alabileceğiniz araçların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. 3 araç var sadece.
1) Tata Vista 1.3 CRDi Quadrojet 34.920 TL.
2) Dacia Sandero 1.5 dCi Ambiance 40.900 TL.
3) Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi 43.100 TL.
4) Hyundai i20 1.4 CRDi Jump 44.100 TL.
Renault düşünmüyorum demişsiniz, o yüzden Dacia'lar eleniyor. Dacia ve Renault istemeyen adam Tata'ya araba gözüyle bakmaz zaten :) Tek seçeneğiniz Hyundai i20. Ama bu araçlara bu paralar verilmemeli. Sıfır ön yargınızdan vazgeçip çok düşük kmli olan 2.el araçlara yönelmelisiniz aksi takdirde alacağınız araç parasının aracı olmayacak ve sizi birçok konuda üzecek. Benim size tavsiyem İkinci elde 1.6 MultiJet 120 beygir Fiat Bravo tam bir f/p kralı.
Maalesef sıfır araç takıntım var. Fiat'a gelirsek, Bravonun yüzü çok eskidi be hocam. Şuan sınırları biraz daha zorlayarak ford fiesta 1.5 dizel mantıklı gibi geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alimdemir
Grand Picasso için konuşuyorum..
Ne motoru
Ne yakıtı
Ne ferahlığı
Ne donanımı
Ne sağlamlığı
Ne genişliği
Ne fiyatı ile
2. elde rakibi olmayan bir araç diyorlar.
3800 cc v6 motor bir arabadan inip buna binen var ve daha performanslı diyorlar.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN:
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98474913
Sözün bittiği yer.
Saygılarımla.
Bahsettiğiniz araç neredeyse 100.000 tl hocam ki onuda geçtim citroen'e 100.000 tl vermek kör cahil işidir.Mercedes çekerim altıma
-
Bu bütçeyle zor biraz.Kia rio var ama o da 1.25 motor. -
Bu bütçeyle zor temiz 2. El bulabilirdiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Geniş araç aramıyorsanız, 45e 2. El Ford Fiesta 1.5 dizel alabilirsin. Üstelik titanyum donanımlı olur araç. Yakıt konusunda üzmez. Mekanik olarak üzmez. Yolda bırakmaz. Şeklide var aracın. Bir gerçekte var geniş ailelerin kullanabileceği bir araç değil.
Sıfır araç takıntınız varsa yapacak birşey yok. Boş araç almaya mahkumsunuz piyasa şartlarından dolayı. Fiesta sınıfının en iyi araçlarından biri, güzel bir tercih olur ama sıfırının boşunu almak yerine ben olsam çok az km'de hiçbir kazası, belası, çiziği, çürüğü, çarığı, olmayan 2.el arabayı her zaman tercih ederim :) Siz yine de bir göz atın bu araçlara;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-aksoylar-otomotivden-yenikasa-1.5-titanium-boyasiz-dizel-6.000km-184208841/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayan-ogretmenden-satilik-2013-fiesta-184324363/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-model-ford-fiesta-1.5-tdci-titanium-x-paket-7500-km-de-184407000/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-genckoldan-hatasiz-kusursuz-citroen-c-4-1.6-e-hdi-confort-183498561/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sehamotors.2013.citroen.c4.1.6-e-hdi.comfort.5000km.hatasiz-183509299/detay
Ayrıca yılda yaptığınız toplam km 15.000 KM'yi geçmiyorsa size sıfır olarak Seat Leon 1.2 TSI Style 105 HP öneririm, 1.2 motorlu araçtan soğumuşsunuz ama bu araç turbo beslemeye sahip olduğu için gücü yeterli hiç 1.2 gibi değil yani :) Ortalama tüketim olarak fabrika verisi 4.9, siz ona 1.5 2 litre daha ekleyin 7 litre yaksın, benzinli araç için gayet iyi bir değer. Ama eğer yıllık 15.000 km geçiliyorsa bu önerimi yoksayın :)
C4 Picasso öneren arkadaşıda iplemeyin kendisi forumun yeni troll'ü aynı postu her konuya yazıp duruyor bot gibi.
-
0 km Peugeot 308 1.2 vti acsess 44.800 tl active 48.500 tl ye satıyorlardı başka da seçeneğin yok Peugeot göral ı arayıp fiyat al derim . -
bu fiyata sıfır c elyes ve 301 bulunabilir sanırım.. onun dışında b sınıfı bi kaç olabilir.. sıfır araç fiyatı her geçen gün artıyor paralel olarak 2. elde öyle..
bence 2. el sıfır ayarında araçlara bakmak daha mantıklı derim.. 2013-2014 arası 10-20 bin kmde kazasız falan...
bu arada yakıt önemli ise hdı yada dci motodan şaşmayacaksın demektir... -
50000 tlye 1.2 tsi leon var daha yeni yeni, bir arkadasimiz almisti. 1.2 haric demissiniz ama atmosferik 1.6 dan daha iyi performans verir emin olun.
Renault Clio 1.5 DCi Joy çözüm sanırım.
Kia Rio bakılabilir.
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Titanium (Pazarlıkla bakılabilir.)
Pug 208 1.4 HDİ var bu da pazarlıkla bakılabilir. -
O paraya sıfır Active donanım Peugeot 301 1.6 HDI alınır tepe tepe binilir -
Citroen C3 1.2 VTi Cool ETG alınabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X