Bildirim
45 000 TL' ye Alınabilecek Araç.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SUV olarak aklıma direk Nissan Qashqai , Kia Sportage ve Kia Sorento geliyor 2.el , Subaru Forester alma derim forumda , 2010 veya 2011 forester sahibi bir abi vardı , baya şikayet ediyordu elden çıkarmaya çalışıyordu , performans ve yakıttan çok şikayetçi olduğunu hatırlıyorum (özellikle yakıt berbat)
chevrolet cruze alıp lpg takmayacaksanız yakıt açısından o da çok iyi olmaz ,
bu arada o fiyata alınabilecek güzel bir araç olarak fiat bravo aklıma geldi (resmen alfa romeo ruhunu taşıyor ama çok ekonomik)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-model-sport-paket-fiat-bravo-sahibinden-51677808/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-18000km-de-fiat-bravo-1-6-multijet-sports-style-120hp-53566486/detay/
son 5 yılda beni en çok etkileyen araçlardan birisi..
-
kesinlikle cruze -
Önerileriniz ve Subaru bilgilendirmesi için (Mertcan) teşekkür ederim. Aklım yüksek oranda Cruze da , ama 2009 subarular beni mest ediyo (: Tabi çok daha güzelleri var ama elimdeki para belli. Önerileri dinlemeye devam etçem.
(Bravo içinse, arabadan pek anlamam ama , biraz fiyatı yüksek geldi gibi, alfe romeo benzetmesi çok doğru bir tespit ama onuda sevmem ben :D hepsinden öte gereksiz bi pahalı gibi geldi hyundai elentra ve cruze gibi araçların sıfırıyla aynı fiyat nerdeyse ikinci el bravo. Anlamadığım özellikleri var anlaşılan) -
yakıt açısından nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ama , cruze benzinlisini yürütebilecekseniz alın derim güzel araçtır , dizel olsun derseniz o fiyata alternatif olarak aklıma 1.6 TDCi focus titanium geliyor bir de..
bravo'yu da güvenli bir araç olduğu için önermiştim , 1.6multijet motor az yakar çok kaçar , 120hp olması lazım sport versiyonun(yukarıdaki ilanların) yanlış hatırlamıyorsam , diz ve yan hava yastıkları var, bluetooth ve ipod aux bağlantıları , dizel otomatik ve adaptif far , yağmur sensörü , çift bölgeli dijital klima gibi detaylar mevcut bu arada.. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2009-kia-sportage-2-0-crdi-ex-premium-full-kusursuz-54318240/detay/
ilandaki araç sizce nasıl. Dize diyor 2009 model ve kia. Güzel geldi gözüme. -
ilandaki araç güzel ama genel olarak bu kasa sportagelarda plastik malzeme kullanılmış neredeyse tamamen , o yüzden kalite hissi çok yok ama donanım olarak da zayıf sayılmaz aslında , koltuk ısıtma da olması lazım ön koltuklarda yani bence fiyatına göre iyi bir araç , yakıt tüketimi de SUV sürdüğünüzü unutturacak cinsten.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
ilandaki araç güzel ama genel olarak bu kasa sportagelarda plastik malzeme kullanılmış neredeyse tamamen , o yüzden kalite hissi çok yok ama donanım olarak da zayıf sayılmaz aslında , koltuk ısıtma da olması lazım ön koltuklarda yani bence fiyatına göre iyi bir araç , yakıt tüketimi de SUV sürdüğünüzü unutturacak cinsten..
-
Teşekkürler arkadaşlar bu paraya olmasada 56,250 TL ye , 2008 Subaru Forester (Yeni Kasa) aldım. 30000 km de. Hayırlısı olur umarım. Tüm araba hayali kuranlarında hayallerine kavuşmaları dileğiyle -
hayırlı olsun çok kaliteli bir araç fakat yakıt tüketimi beni düşündürüyor , umarım lpg lidir.. -
bmw 3.16 olabilir veya opel astra yada chevrolet cruze
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X