Bildirim
45.000 TL YE KADAR HATCHBACK OTOMATİK ARAÇ TAVSİYESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Clio 4 veya Polo önerebilirim. İkinci el piyasası canlı olan araçlardır. -
Corsa -
Kesinlikle Golf 4.
Golf 7 de olmayan özellikler var.8 hava yastigi,dijital klima,sunroof,hiz sabitleyici,isitmali koltuk gibi ozellikler mevcut.Pazartesi Golf 4 alinacak hemen satilacak(Ticaret gibi).Bu özellikler mevcut.Ayrıca otomatik te var işinize gelebilir. -
308 veya C4 bakabilirsiniz. -
clio iyi olur o bütçeye -
Kullandiginiz araç varsa bu benim icin daha onemli otomatikten biraz çekiniyorum ariza kolay verir diye bu araclardan kullanip sıkıntı çıkarmadı dediginiz varsa ona yonelmeyi düşünüyorum -
308 dizel otomatik -
Şimdi malum siteden baktim dizel otomatik 308 fiyatları 55 60 civarı o kadar cikamam -
Fiesta bak hocam -
Bence i10 alın daha ucuz masraf çıkarmaz tam otomatik piyasası da çok iyi yakıtı boyutlarına göre fazla biraz ama o kadar da olur -
Hocam eski kasa bakabilirsin. 2008-10 arası falan. Hatta aracım ilanda ilgilenirseniz sahibinden 396367666. Örnek açısından verdim ilanı. :) -
Ben bu fiyat aralığında Punto 'lara bakardım. full donanımlı , çok km yapmamış , temiz araç bulman daha kolay. -
45 bin hb otomatik tek bir araci isaret ediyor
2011 ustu c4 dizel otomatik. -
Motor hacmini, beklentilerinizi yazarsanız daha uygun tavsiyeler gelecektir. -
Hocam motor hacmi cok önemli değil normal l performans sergilesin yeter esim kullanacagi icin oyle bastin mi uçsun demiyoruz 2. Eli hizli olacak bu sınıfta çünkü araci cok uzun süre kullanmayabilirz belli degil yani. Tahminen 1 yil kullaniriz satarken beni cok ugrastirmasin -
Eşimin tasarım olarak en cok beğendiği arac fiesta fakat otomatigi nasil hic bir fikrim yok sizin bilginiz var mi hocam kullandiniz mi aracı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristianotrk -- 12 Şubat 2017; 14:21:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cristianotrk
Hocam motor hacmi cok önemli değil normal l performans sergilesin yeter esim kullanacagi icin oyle bastin mi uçsun demiyoruz 2. Eli hizli olacak bu sınıfta çünkü araci cok uzun süre kullanmayabilirz belli degil yani. Tahminen 1 yil kullaniriz satarken beni cok ugrastirmasin
WV'lerin 2.el piyasası sağlam diye biliyorum. Polo bakabilirsiniz hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: cristianotrk
Eşimin tasarım olarak en cok beğendiği arac fiesta fakat otomatigi nasil hic bir fikrim yok sizin bilginiz var mi hocam kullandiniz mi aracı
Ben lpgli manuel 1.4 kullanıyorum hocam ama otopark.com youtube kanalında otomatik vitesli dizel incelemesini yapmışlardı sanırım o videoyu izleyebilirsiniz -
Tskler hocam ilginiz için
Benzer içerikler
- p1693 arıza kodu
- debriyaj alt merkez arızası belirtileri
- araba sürmek için boş araziler ankara 2024
- renault servis fiyatları
- renault paketleri
- 2025 egea
- suzuki s-cross fiyat
- 2021 dacia duster
- togg ortakları
- jeep avenger fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X