Şimdi Ara

45-50 Bin TL Arası Alınabilecek Binek Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktada belirttiğim gibi 45 -50 bin TL arası SIFIR otomobil satın almayı düşünüyorum. Sıfır olmasının nedeni ; ÖTV indirimi ile alıcağımdandır. İnternet de son bir haftadır araştırıyorum. Kafama yatan birkaç araba modelleri:
    Volswagen Polo , Skoda Fabia , Seat Yeni İbiza , Renault Clio...(B sınıfı)
    Alıcağım arabayı okula git gel için kullanıcam.(Şehir içi ANKARA trafiğinde). Yani ortalama yıllık 5000-7000 km yaparım diye düşünüyorum. Benzili mi yoksa dizelvmi alıyım kararsız kaldım. Dizel alsam alıcağım araba boş olucak ama yakıt konusunda avantaj sağlıyacak ; benzinli alsam arabayı doldurabilicem ama çok yakabileceğini söylüyorlar. Ayrıca son bi sorum daha olucak. Aralık ayında veya Ocak da sizce 2015 model araçların fiyatında düşüş olur mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...

• 5-7k arası km yapıyorsanız dizel almaya gerek yok çünkü dizelin farkı çıkmıyor bile
    Clio güzel bir araç b sınıfında hem az yakmasını isterseniz 0.9 luk motoru da var
    Onun dışında polonun fiyatı çok şişik durumda ,fiyatını haketmiyor(gerçi piyasadaki hiçbir araç haketmiyor)
    Fabia ve ibiza dıştan güzel gözüküyor ancak iç donanımları hakkında bilgim yok
    Kısaca benim önerim clio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim...
  • Özellikle fabia hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yorum yaparsanız çok sevinirim...
  • Ibiza 1.2 TSi o fiyata style donanım ve Led paket alınır

• O arabayı alınca 5 yıl satamayacaksın bence bunu bir düşün

Yıl sinu indirimleriyle c segment bir araç düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

O arabayı alınca 5 yıl satamayacaksın bence bunu bir düşün

Yıl sinu indirimleriyle c segment bir araç düşün

Yıl sonu indirimleri ne kadar farkeder. Hani 50 bin liralık bir araçta ortalama ne kadar indirim olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene leon 49binden başlıyordu 2015 modelleri 2014 fiyatlarına satıyorlardi

• Arkadaşlar bir sorum daha olucak. Sizce 110 luk bir dizel Ford Connect ile 1.2 TSI polo'nun yakıt tüketimleri nasıl ? Polo benzinli olduğu için daha çok mu yakar ?(Şuan Ford Connect kullandığım için soruyorum).
  • eypgnc kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben 1.2 TSI fabia'yı baya araştırmıştım polo ve ibizaya gòre biraz daha geniş gibi araç bagaj hacmi de öyle diye biliyorum iç kaliteside idara eder. Sakin kullanımda yakıtıda pek üzmeyecektir. Full paketi de baya dolu fabianın. Otomatik için 54 bin liste fiyatı vardı yılsonu indirimiyle 50 civarına inebilir. Manuel düşünüyorsanız daha uygun olacaktır. Bu dört seçenek arasından bence fabia öne çıkar ama 5 sene kullanım için biraz daha geniş olsun derseniz C sınıfı baz paket araçlara bakılabilir.

Yılda 10bin km den az yol yaparım diyorsanız hiç dizel bakmayın bence düşük hacimli benzinli araçlar daha makul olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiM-eren -- 29 Ekim 2015; 15:25:27 >
  • Arkadaşlar, bugün ford fiesta için test sürüşüne gittim.. Çok hoşuma gitti. Sürüşüdür Conforudur gerçek anlamda çok hoşuma gitti. Ford Fiesta trend x 1.25i hakkında ki görüşleriniz nedir?
    fiesta veya fabia arasında tercih yap bence fabianın donanımı alacağın pakete göre değişiyor her markada olduğu gibi style paketinde park sensörü anahtarsız çalıştırma vs. gibi özellikler bulunmakte ford'da bu özellikler daha şişik durumda
  • ÖTV indirimi demişsiniz. Ötv'li 45-50 bin liralık araçları kastediyorsanız, Ötv'siz 30 bin lira civarına tekabül edecek seçiminiz. Doğru mu anladım?

• 1.4 Elite paket i20 ye de bakabilirsiniz.
    5 yıl sizde kalacağı için 5 yıl garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

ÖTV indirimi demişsiniz. Ötv'li 45-50 bin liralık araçları kastediyorsanız, Ötv'siz 30 bin lira civarına tekabül edecek seçiminiz. Doğru mu anladım?

Evet. Doğru anladınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdread

fiesta veya fabia arasında tercih yap bence fabianın donanımı alacağın pakete göre değişiyor her markada olduğu gibi style paketinde park sensörü anahtarsız çalıştırma vs. gibi özellikler bulunmakte ford'da bu özellikler daha şişik durumda

YAni Fiestanın donanım olarak daha iyimi olduğunu düşünüyorsunuz?
    fabia'nın donanım olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.