Şimdi Ara

45 Bin TL.'ye Kadar Otomobil Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45.000 TL.'ye kadar, otomatik vites hangi otomobili tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ???

• Cruze
  • Sedan, HB? Kriterleriniz neler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik, az yakan HB.

• Clio 4

• Elantra olabilir.

• cruze dizel gayet mantıklı geliyor bana gerek donanım bakımından. Ama 2. el satışları sıkıntı, servis olayı ( şehir efsanesi neymiş piyasadan çekildiği için sıkıntı olucakmış ), 2024 e kadar kesin parça desteği alacak chevroletten zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütevazı Üye -- 17 Ocak 2016; 19:19:03 >
  • Mütevazı Üye kullanıcısına yanıt
    Insanlarin parcasi bulunmazdan kasti, servise gidip amerikadan siparis gecip 3 hafta sonra parcaya ulasmak degil.
    Sanayici Mehmet Ustaya gittiginde direksiyon pompasini cikma mi yan sanayi mi yoksa parcacidan mi demesi, secenek ne olursa olsun birkac saat icinde isini halledip gitmek.
    Parcasinin bol olmasi icinde o arabadan cok olmasi gerek. Chevrolet avrupada cekilmesinin bununla pek alakasi yok bence.
    Hb cruze cok var mi bilmiyorum ama arabayi sanayide yatirmak pek eglenceli olmayabilir,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir tavsiye almak için beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız hakkında detay vermeniz gerekir.
  • Eşim de kullanacağı için otomatik HB bir araba arıyorum. Günlük 60 km. yol yapıyorum. Az yakan bir otomobil olması lazım. En fazla 50-60 binde olursa iyi olur. 2012 ve üstü araçlara bakıyorum. Toyota Auris düşünüyordum; ama pahalı olunca vazgeçtim. Bu kriterlerde Hyundai İ20, Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Opel Corsa ve Renault Megane var. Hyundai İ30'a baktım, o da pahalı.
  • Mitsubishi attrage sedan 1.2 cvt otomatik 0 km. Alınabilir 50bin civarında. Hb olarak mitsubishi space star hyundai i20 Peugeot 208 otomatik 45 50 bandımda alınabilir.

• Attrage'nin zaten hiç piyası yok çok fazla zarar edebilirsin i20 veya astra h mantıklı olabilir.

• Az yaksın diyorsanız Peugeot 208 1.2 vTi ETG5 Active tavsiye ederim perde çok kötü değil, üzmez yakıtı karma kullanımda maksimum 6.5 litre olur şehirdışı 4.5 litre yakar otomatiği ilk 3 vites biraz sarsıntılı ama alışılıyor sıkıntı olmaz bence. Kullanımı keyifli bir araç, arka diz mesafesi iyi sayılır 185 boyumla tam sığıyorum. Bu bütçede otomatik şanzıman alınacaksa, tam otomatikler çok yakar çift kavramalılar sıkıntı çıkarabilir, cvtler adamı deli eder, o yüzden tek kavramalılar iş görür. Alternatif olarak Fiat Bravo olabilir 1.4 Turbo 120 beygir otomatik Dualogic veya 1.6 multijet otomatik, tabi bu araçta km durumu yüksek ve model yılı da biraz düşük olacaktır.

• İ20den uzak dur otomatiği bende vardı acayip yakıt tüketimi oldugu için satmak zorunda kaldım. Önerebilceğim araç Honda Jazz Cvt olanlardır. Şanzımanı çok iyi ve vites geçişlerini hissetmezsiniz. Kronik sorunları yok. Donanım olarak Fun modellerine bakarsanız eğer panoramik tavan 8 airbag hız sabitleme sensörler vb. çok özelliği var. B sınıfı araç ama sınıfındaki araçlara göre oldukça geniş içine binince anlarsın. Yakıt konusunda diğer otomatik benzinli araçlara göre daha az yakıt tüketimi var. Lpg taktırırsanız çok az yakar zaten. Almayı düşünürseniz özelden yazın araç hakkında birçok bilgi verebilirim eksisiyle artısıyla.
  • Toyota Auris 1.4 diesel
  • 2013 Opel Astra Hb lpg li nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_carisma33

2013 Opel Astra Hb lpg li nasildir?

Guzel arac ihtiyaclariniz dogrultusunda. Bendede 2011 modeli var bende satiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.