Şimdi Ara

45 liraya tarife onerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar suanda vodafone kullaniyorum. Taahhütum 7. Ayda bitiyor. Bana yaptiklari teklif 1000 dk 1000sms 4gb internet 45 lira. Ayni fiyata arkadasima 6gb teklif etmisler. Bende pazartesi tekrar arayin diye salladim. Acaba 45 liraya turkcellde boyle bir tarife var mı? Vodafonun kapsama alanindan sikayetciyim is yerimde turkcell daha iyi çekiyor. Onerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116324998
    45 tl değil ama 1 aylık iş görür

• PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    Eğer 1000 dk degilde 750 dk isinizi görürse faturasız yıldız 6gb paketi var. 750 dk, 1000 sms ve 6 gb internet fiyatı 38 TL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cok iyiymis. Faturalida boyle bir tarife yok mu? Bana 500dk bile yeter. Sms neredeyse hic kullanmiyorum. Tek ihtiyacim internet. Ben vodafone faturalidan turkcell faturasiza direk gecis yapabiliyor muyum?

bildiğim kadarıyla faturalıda böyle tarife yok.Vodafone faturalıdan turkcell faturasızada sorunsuz geçiş sağlayabilirsiniz.
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ben faturasiz hatta geçeceğim ama bu kampanya ne kadar sürecek yani 1-2 ay sonra bitme durumu olur mu ? Bu paket icin faturasiz turkcelle hattimizi taşıdıgımiza değer mi?

• Geçiş yaptiginizda ayni paketten 12 ay boyunca faydalanabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40000 civarina araç tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Turk Telekomda 10gb 600dk 1000sms 45tl

• Aveada çok şebeke sorunu yaşadım şuanda durum nasıl bilmiyorum. İnternet çekiyor gibi görünüyor bağlanmıyordu örneğin telefon bozuk sanıyordum :). 4 gb internetim vardı bitiremiyordum çünki çekmiyordu bir türlü :).
    Sehir icinde 4gsi vodafoneden daha iyi 3gdede 900frekansliyla cekim gucu net artti

• Turkcell yıldız 6gbye geçtim internet performansı vodafone ve aveaya gore cok cok iyi. Gecer gecmez 8 gb internet verdi gecmek isteyen herkese tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.