Şimdi Ara

45 yaşında olanlar sakın ola ehliyeti kaybetmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir kanun yürülüge girmiş 45 yaş ve üzeri kazayla ehliyetini çaldırır veya kaybedese yeni ehliyeti tekrar saglık raporu almadan vermiyorlar dogru polikilinige bayıl 60 ytl üç resim al roporu ondan sonra ehliyet kaf dagından su istemiyorlar bari onada sevinek bu işe en çok rapor veren özel kurumlar sevindi tabiki yaş sınırı 50 ve üzeri olsa anlaşılır ama 45 yaş pek anlaşılır gibi degil

• Zaten belli bir yıldan sonra yenilemek zorunluydu dye bılıyorum fakat kaç yıl arayla oldugu konusunda bilgim yok
  • Formalite kokuyor
    Sağlık raporunda sanki ne halt yiyorlar 3+5 harf kontrolü ne malum gözümde lens olmadıgı oldu bitti al sana saglık raporu
    memlekete bak
  • sağlık raporu almaktan kolayı mı var

onun da tezgahı olur kafanı yorma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

sağlık raporu almaktan kolayı mı var

onun da tezgahı olur kafanı yorma..

Doktora memleketten bi karton yumurta, 2 kiloda peynir götür. Turp gibi olursun
  • hiçbir şey adam gibi işlemiyor ki yeni formaliteler getiriliyor ...

önce mecut olan sistemi adam et ki getirdiğin yeni formaliteler amacına ulaşsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

hiçbir şey adam gibi işlemiyor ki yeni formaliteler getiriliyor ...

+1 evet, abuk subuk kararlar ülkesi türkiye
    hiç değilse ehliyet sınavları birşeye benziyor.
  • bunu yürürlüğe getiren dünyanın en boş ve işe yaramaz adamı olmaya aday biridir eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

hiçbir şey adam gibi işlemiyor ki yeni formaliteler getiriliyor ...

+1000
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patch

bunu yürürlüğe getiren dünyanın en boş ve işe yaramaz adamı olmaya aday biridir eminim

oğlu poliklinik işletiyodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patch

özel kanakıtan poliklinik hizmetleri turizm inşaat halı carpet

• hiç değilse ehliyet sınavları birşeye benziyor.
    buna biraz güldüm hocam
    neresi bişeye benziyor ya hiç çalışmadan 90 üstünde aldım 3ündende daha yeni aldım üstelik ehliyeti.soruları ilk okul seviyesi.bence çok daha ciddiye alınmalı sonuçta insan hayatı
    aslıdna 45 yaş değilde 3-5 yılda bir sağlık kontrolü olsun
    ama hakkı ile yapılmalı.arkadaşında dediği gibi 2 kg peynire sağlık raporu verilmemeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.