Şimdi Ara

4500 metreden düştü inanılmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=QyqhVbjNiMs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooDy_KiLL -- 13 Şubat 2007; 16:50:42 >

• Allah kurtarmış
  • ölmemiş miydi bu ya
  • spiker iyi degil filan dedi ama ilginc
  • ölmemiş :) biz 1. kattan düşsek ölürüz adam ne demek ya 4.500 metre :) birkaç kırıkla kurtulmuş ecel işte
  • Manyak adrenalin olur ama ölmeyeceğimi bilsem bende atlardım
  • 4.500 metreden düşüp ölmeyecek bak sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4500 metreden tamamen serbest düşmüyor.paraşütü açık fakat dolaşmış ve hızını kesiyor fakat istenilen seviyede değil ve hızlı bir şekilde yere çakılıyor.4500 metreden serbest düşen kişiyi yerin 5 metre altından çıkarırsınız bırakın ölmeyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

4500 metreden tamamen serbest düşmüyor.paraşütü açık fakat dolaşmış ve hızını kesiyor fakat istenilen seviyede değil ve hızlı bir şekilde yere çakılıyor.4500 metreden serbest düşen kişiyi yerin 5 metre altından çıkarırsınız bırakın ölmeyi.

evet sanırım bir nedenden dolayı paraşutu dolaşmış ancak taşıyıcılığınıda tam kaybetmemiş. bence adamın bu durumda yedek paraşütünü açması gerekirdi. Tabi varsa.
  • Şimdi hesaplıyamıyacağım ama Lisede okuyan arkadaşlar 4500 metreden sebest düşmeyle hava drencini de eklersek çarpma anında kaç km\ saat hıza ulaştığını hesaplıyabilirler....
  • Ya sorması ayıp 4500 metreyi kim uydurdu???
    5000 feet yazmış kocamannnn ve hadi biri olayı 4500 metre diye başlattı da diğerleri hiç mi dikkat etmiyor.
    5000 feet = 1525 metre
  • @fcaglayan haklı
  • düzeltildi hemde tam 1525 metre
  • duyduguma gore adam yere yapısmamıs...
    Bir agac dalında kolunu carpmıs.Kolu kırılmıs.fakat hızı kesilmiz.Sonra alttaki daldada asılı kalınca o yukseklikteki hız yokolmus yani kısaca "agactan dusen kırık kollu insan" olmus.Dolayısıyla kurtulmus...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cryptone

duyduguma gore adam yere yapısmamıs...
    Bir agac dalında kolunu carpmıs.Kolu kırılmıs.fakat hızı kesilmiz.Sonra alttaki daldada asılı kalınca o yukseklikteki hız yokolmus yani kısaca "agactan dusen kırık kollu insan" olmus.Dolayısıyla kurtulmus...

• 15000 feet diyo

1545*3
  • evet yaa haberlerden gördüm böğürtlen dalları sayesinde kurtulmuş sadece iki kemiği kırılmış nasıl iş bu yaa
  • bende izledim adam oluyorum elveda falan diyor.olucegini bile bile aşagı inmek cok kotu olur.ama şans işte kurtulmus.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fcaglayan

Ya sorması ayıp 4500 metreyi kim uydurdu???
    5000 feet yazmış kocamannnn ve hadi biri olayı 4500 metre diye başlattı da diğerleri hiç mi dikkat etmiyor.
    5000 feet = 1525 metre

hoca sen nasıl uydurdun 5000ft i

kocaman 15000 feet yazmışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.