4500 TL Xiaomi Redmi Pad 4 GB 128 GB 10.6" Tablet https://www.n11.com/urun/xiaomi-redmi-pad-4-gb-128-gb-106-tablet-25862279?magaza=mistore |
4500 TL Xiaomi Redmi Pad 4 GB 128 GB 10.6' Tablet
-
-
Teşekkürler Cohaa. 6/128 GB modelide 4.800 tl
https://www.n11.com/urun/xiaomi-redmi-pad-6-gb-128-gb-106-tablet-25861897?magaza=mistore&renk=gri
-
Sizce ipad 9.nesil mi? Matepad 10.4 mü? Bu cihaz mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen yıl ofis işleri için güzel bir laptop aldığın fiyata şimdi orta seviye tablet ancak alıyoruz
+500-...₺ kılıf,klavye,ekran koruyucusuda ekle.Alacak olan 6 gb ramlisini alsın tablette ram çok farkettiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 13 Aralık 2022; 20:1:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 de onuda alamayacaksın belki celeron işlemcili laptop alırsın.Onlar bile şu an 5K.2-3gb ramlı tablet alırsın artık...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
işlemci gücü ip9 dan iyiyse alınır oda cok zor
xiaomi telefonum masanın üstünde dururken bozulduğundan dolayı bu marka ile ilgili bir şey gördüğümde tüylerim ürperiyor, kanım çekiliyor.
-
+1 bende bu soruyu merak ediyorum
Telefonda Android, tablette Apple.
-
samsung bluray sinema sistemim orijinal kutusunda dururken bozuldu.
çok saçma.
-
apple fanboy değilim ama tablette apple ı tek geçerim. ipad mini 1 var bende, belki kaaaç senelik ne pili bitti ne kendi bozuldu, halen canavar gibi hemde 512 mb ram var. 2 gb ramli gm tablet var fatih projesi. çöp
-
Güncelleme almayınca uygulamaları kullanabiliyor veya yükleyebiliyor musun?
Merak ettiğim için soruyorum benim evde var şu an atıl duruyor hiç bir uygulamayı yükletmiyor
İos bilme kaç sürümü gerekir diyor
-
Güncel iphone un varsa aynı icloud hesabı ile bayağı bi uygulama çalışıyor ama hepsi değil tabi. Konuyu kirletmeyelim daha fazla detay için googlelayabilirsiniz.
Ne kadardır kullanıyordunuz? Eceli gelmiştir belki.
@sabbra
-
toplasan 50 saat çalışmamıştır. son 3 yıldır kutusunda dinlenmedeydi. geçen gün açıp kullanayım dedim. hdmi görüntü vermiyor.
-
3. yılını dolduramadı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçen yıl ofis işleri için güzel bir laptop aldığın fiyata şimdi orta seviye tablet ancak alıyoruz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X