Şimdi Ara

45000 TL BÜTÇE SIFIR B SINIFI F/P OTOMOBİLi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yılda maksimum 8-10 bin km yapacağım. Benzinli manuel araç arayışı içindeyim.İkinci el araç düşünmüyorum. Az km yapacağımdan dolayı aracı lpg ile kullanmayı düşünmüyorum. Bu bütçe ile düşündüğüm araç Opel Corsa 1.0 Turbo 115 hp modeliydi. Etiket fiyatı 43.400 olan Opel Corsa gerek yakıt tassarufu bakımından gerek performans anlamında 1.2 tsi motorlu araçlara küçükte olsa avantajlı buldum. Ancak aracı hiçbir bayide bulamayışımdan dolayı Seat ibiza 1.2 tsi modeline yöneldim. Aynı şekilde ibizayıda istediğim paket şeklinde bayiler ellerinde kalmadığını ve bulmamın neredeyse imkansız olduğunu ilettiler. Yeni araçlarında en erken 2016 mart ayında geleceğini söylediler. Aracı almak için bir acelem yok. Hangi araç tercih edilmelidir alternatifleri 1.0 1.2 atmosferik motorlar olabilir mi, yeni yıldan sonra fiyatlarda çok büyük artış olur mu

• Benim size onerim son cikan 1.0 eco tsi 110 hp ibiza olacak hem yakit hem de performans olarak cok basarili araci dun inceledim herseyiyle degismis arac ici ayni yeni leon bencr bi inceleyin web sayfasindan derim hemde istediginiz opsiyonu ekletme imkaniniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılda 8-10 bin km yapılacak ve lpg takılmayacaksa atmosferik almanın mantığı yok.Kesinlikle turbo benzinli olmalı.Hem yakıt hemde performans anlamında avantajlı olur.Alternatif olarak fabia 1.2 TSI bakılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 23 Aralık 2015; 23:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda Fabia 1,2 TSI 90 HP Manuel Style donanım. Liste fiyatı 49800TL. İndirimle 46-47 civarına gelir.
  • Quadram Q kullanıcısına yanıt
    Bursa Neskar da var aradığınız araç, ama color edition du sanırım.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    color edition her bayide var zaten.arkadaş essentia ya da enjoy paket arıyor.bi ara bende peşine düştüm ama bulamadım.color editiona para verdikten sonra dizel alırdım.
  • DüşünüRsen kendi aracimi sana tavsiye ederim.malum sitede ilan no 246318385

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quadram Q kullanıcısına yanıt
    tarifine uyan araba = ibiza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.