Şimdi Ara

450ytl manual ayarlı fotoğraf makinası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 450ytl civarı peşin param var ve full manuel ayarları olan (çünkü fotoğrafcılıkla ciddi anlamda ilgilenmeyi düşünüyorum) iyi bi dijital makine almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz makineleri nedenleriyle birlikte yazarsanız beni mutlu, mesut bir insan yaparsınız. İlginize arz ederim. Saygılar

Lütfen konuya uygun başlık seçin.Konu başlığı kurallara uygun hale getirilmiştir.

KillForYou!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigger Fish -- 11 Haziran 2006; 23:50:49 >

• Dostum çok fazla düşünmeye gerek yok. Herkes aynı şeyi önerecektir. Canon A520, fiyatı uygunsa A610-620.

Hepsi de çok güzel, full manuel makinalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Dostum çok fazla düşünmeye gerek yok. Herkes aynı şeyi önerecektir. Canon A520, fiyatı uygunsa A610-620.

Hepsi de çok güzel, full manuel makinalar.
    full manuel makinalar 1 teklikten baslar. Canonun o ustte sayilan modellerinde manuel fonksiyonlar bulunmakla beraber manule focus yoktur, olmasi da gerekir mi o ayri. Bir 599 ytl toplarsan sana tavsiyem
    Panasonic Lumix FZ-5 (leica lens) alabilirsin. Teknosada indiimli (gecen sene 800-900 arasiydi). Yok fazla kacar bana diyorsan Canon A 530 falan bakabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

full manuel makinalar 1 teklikten baslar. Canonun o ustte sayilan modellerinde manuel fonksiyonlar bulunmakla beraber manule focus yoktur, olmasi da gerekir mi o ayri. Bir 599 ytl toplarsan sana tavsiyem
    Panasonic Lumix FZ-5 (leica lens) alabilirsin. Teknosada indiimli (gecen sene 800-900 arasiydi). Yok fazla kacar bana diyorsan Canon A 530 falan bakabilirsin..

Alıntıları Göster
    quote:

Canonun o ustte sayilan modellerinde manuel fonksiyonlar bulunmakla beraber manule focus yoktur, olmasi da gerekir mi o ayri.

A610-620 de manuel focus vardır.

FZ5 şu anda tekonosada 599 YTL.. Tabii bitiyor artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Canonun o ustte sayilan modellerinde manuel fonksiyonlar bulunmakla beraber manule focus yoktur, olmasi da gerekir mi o ayri.

A610-620 de manuel focus vardır.

FZ5 şu anda tekonosada 599 YTL.. Tabii bitiyor artık..

Alıntıları Göster
    A510'da bile manuel netlik ayarı (focus) vardır, lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım .

• quote:

Orijinalden alıntı: requiem

A510'da bile manuel netlik ayarı (focus) vardır, lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım .

Alıntıları Göster
    hmm a530 da yok manuel focus. a510 da var demek.. gerci manuel focus olsa da zirt oluyor bu tarz makinalarda . d-slr olmadiktan sonra manuel focusun fazla bir işe yaramiyor malesef.
  • quote:

hmm a530 da yok manuel focus. a510 da var demek.. gerci manuel focus olsa da zirt oluyor bu tarz makinalarda . d-slr olmadiktan sonra manuel focusun fazla bir işe yaramiyor malesef.

Alıntıları Göster
    Manuel netleme işe yaramıyor diyen, zayıf ışıkta ve/veya makinenin odaklanmayı sağlayamadığı durumda çekim yapmak istememiştir .

Düzeltme : A520'de de manuel netleme mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requiem -- 12 Haziran 2006; 1:11:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yani aslında manuel fokus o kadar da gerekli değil bu makinalarda. Loş ışıkta veya karanlıkta işe yarıyor bazen. SLR'lerdeki gibi değil.

O fiyata iyi makinalar kısacası. Manuel fokus olsun olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Yani aslında manuel fokus o kadar da gerekli değil bu makinalarda. Loş ışıkta veya karanlıkta işe yarıyor bazen. SLR'lerdeki gibi değil.

O fiyata iyi makinalar kısacası. Manuel fokus olsun olmasın.

Alıntıları Göster
    evet ben de onu diyorum slr olmadiktan sonra manuel focus olmus olmamis onemli degil. olsa da fasa fisodan oluyorlar bu seviye makinalarda.
  • quote:

evet ben de onu diyorum slr olmadiktan sonra manuel focus olmus olmamis onemli degil. olsa da fasa fisodan oluyorlar bu seviye makinalarda.

Alıntıları Göster
    Yani sonuç olarak Canon A serisinden bi makina alacaksam A520 mi alıyım. Diğerlerine göre fiyatı daha uygun. Sonuçta ben öğrendikten sonra daha profesyonel bi makinaya geçecem. Canon A520 başlangıç seviyesi için yeterli bi makina gibi görünüyo. Sizce de öylemi?
  • Bi de şunu sormak istiyorum. A520'nin fotoğrafları ile A530'un fotoğrafları arasında kalite farkı var mı? Ben canonûn kendi sitesinden baktım örnek fotoğraflara A520'ninkiler daha güzeldi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigger Fish

Bi de şunu sormak istiyorum. A520'nin fotoğrafları ile A530'un fotoğrafları arasında kalite farkı var mı? Ben canonûn kendi sitesinden baktım örnek fotoğraflara A520'ninkiler daha güzeldi sanki.
    a520 de manuel focus var a530 da yok..
    a520 de sinirli video a530 da sinirsiz.
    a530 un islemcisi daha gelismis 520 ye gore vs vs.

karar vermek zor hakikatten.. kaca buldun a520 ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    A520'de daha fazla yarı otomatik mod var. Av ve Tv modları A530'da yok galiba.

A520, çok iyi bir seçenek olacaktır bence.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

A520'yi epey bi önceden sormuştum 380 di peşin 350. 1 ay önce falan da bi A530 gördüm 425ytl yazıyodu. Pazarlık falan 1gb sd kartla birlikte 450. İyi mi fiyatlar?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

A520'yi epey bi önceden sormuştum 380 di peşin 350. 1 ay önce falan da bi A530 gördüm 425ytl yazıyodu. Pazarlık falan 1gb sd kartla birlikte 450. İyi mi fiyatlar?

Alıntıları Göster
    Aslında ben A610 almayı çok istiyorum ama çok pahalı. Arkadaşım teknosadan aldı 499ytl'ye ben kaçırdım 500ytl'ye falan bulabilirsem bi A610 kesin alırım. Ankara'ya dönünce arayacam inşallah bulurum.

• quote:

Aslında ben A610 almayı çok istiyorum ama çok pahalı. Arkadaşım teknosadan aldı 499ytl'ye ben kaçırdım 500ytl'ye falan bulabilirsem bi A610 kesin alırım. Ankara'ya dönünce arayacam inşallah bulurum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bigger Fish

ankarada aldığın fiyatları ve yerleri paylaşırsan sevinirim. ben a530 ya da a610 bakıorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

ankarada aldığın fiyatları ve yerleri paylaşırsan sevinirim. ben a530 ya da a610 bakıorum ...

Alıntıları Göster
    dostum a 510 umu 275 ytl satmayı dusunuyorum(yanında 2 tane 2300 luk pıl hedıye etcem)(ayrıca ıstersen 18 mılyona aldıgım lowepro marka kılıfı da 10 ytl ye veririm.makıneye tam uyuyor,makıneyı tamamen sarıyor tam makıneye gore)(a 510 bı ara a 520 den daha pahalıya satıldı ve nıtekım pıyasada peynır ekmek gıbı satıldı a520 den daha cabuk bıttı)..eger istersen pm at..makıne faturalı daha 1 sene garantısı var...makıneyı arastır eger dusunursen pm at..senı kesınlıkle karsılayacak bır makıne..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharheke -- 12 Haziran 2006; 16:38:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alone61

quote:

Hocam, öyle kapsamlı bi araştırma yapmadım sadece kızılayda önüme gelen bikaç dükkana sordum. İnşallah Ankara'ya dönünce iyice bi gezip araştıracam. Bi de ben bu fiyatları dolar-euro fırlamadan önce almıştım şimdi nasıldır onu pek bilmiyorum. Eğer iyi fiyata bulabilirsem mutlaka sizinle paylaşırım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alone61

quote:

Hocam, öyle kapsamlı bi araştırma yapmadım sadece kızılayda önüme gelen bikaç dükkana sordum. İnşallah Ankara'ya dönünce iyice bi gezip araştıracam. Bi de ben bu fiyatları dolar-euro fırlamadan önce almıştım şimdi nasıldır onu pek bilmiyorum. Eğer iyi fiyata bulabilirsem mutlaka sizinle paylaşırım

Alıntıları Göster
    Bu fiyata full manul makina yok

• quote:

Orijinalden alıntı: thispotkey

Bu fiyata full manul makina yok

Alıntıları Göster
    a510-a510 spot alamyı düşünüyorum..kamera dogubankta istanbulda nerde bulunur (dogubank heralde) bide fiyatlarını bilen varmı acaba ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.