Şimdi Ara

4599 TL OPPO RENO 256GB AKILLI TELEFON OPPO TÜRKİYE GARANTİLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlara çıkılacaksa iPhone alırım veya ikinci el iphone alırım , android cihaz için bu fiyatlar çok çok pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo reno 10x zoom o fiyata olsaydı değerlendirilebilirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım oppo reno aldı ama arama konuşmarını ses kaydı yapamıyor.mi8 de arama kayıt mevcut oppo larda bu özellik yokmu bilgisi olan var sa yardımcı olursanız memnun olurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • takıntım kullanıcısına yanıt
    android 9 ile ses kaydi google tarafindan kaldirildi.

dolayisi ile android 9lu herhangi bir telefonla ses kaydi yapilamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 12 Haziran 2019; 19:11:19 >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Mi8 Xiaomi ile yapabiliyorum ama sorunsuz

• takıntım kullanıcısına yanıt
    o android 8e sahip
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Android sürüm 9 pkq1 yazıyor.
    Bence mi8 de kendi arayüzü nde var ses kaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

android 9 ile ses kaydi google tarafindan kaldirildi.

dolayisi ile android 9lu herhangi bir telefonla ses kaydi yapilamaz
    Yapılamaz demeyelim de telefonla birlikte gelemez diyelim
  • kolpa işlemci kolpa pil değeri. marka çinde şöyledir böyledir ama türkiyede 10 kişide 1 kişi belki bilir. kamerası fotoda iyi videoda kötü 60fps 4k çekim yok bence standart olması lazım artık belli bir fiyatın üstündeki telefonlarda. ses mikrofon nasıl olduğu belli değil. fiyat aşırı yüksek renk berbat falan filan. anca 1500-2000 lira arası kategoriye girer bana göre.
  • Türkiye'de adı sanı bilinmeyen bi markaya kimse bu parayı vermez. Xiaomi bile daha yeni benimsendi.

• Cep telefonu alırken bile millet ikinci elini düşünmeye başlamış. Yakında cep telefonu ekspertiz yerleri açılır :)

Az parmak basılmış, ilk sahibinden, çıtır çizikli, kazasız boyasız, yetkili servis bakımlı oppo reno 2018.

• 4600 e vatanda s10e varken niye orta segment cihaza daha fazla verelim? Oppo avrupa da da pahalı şu cihaza 500 euroyu başka ülkede de veren çıkmaz.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    şu sağdaki kadar boş ve konuyu yuvarlayan uzatan sıkıcı birini daha görmedim zar zor anladım izledim videoyu
  • Bildiğim kadarıyla Oppo büyük bir grup şirketi,
    Sahip olduğu markalar
    Oppo,Oneplus ve Vivo
    Diğerlerinin içinde Oppo'yu farklı bir konuma koymak istiyor.
    Ülkemizde popüler değil ( Belki Fiyat Politikası etken olabilir ) ama Uzakdoğuda en çok satan marka. Özellikle Çin,Malezya,Hk,Endonezya'da Dünyadaki diğer tüm telefon markalarından Popüler.
    Bu fiyat politikası ve konumlandırma oralarda da etkisini göstermiş ki, 2017 ve 2018 ilk çeyreğinde Dünyanın en çok satan 4.cü Telefon markası iken, Xiaomi'nin arkasından şuan .5.ci sırada.

• Geçtiğimiz cumartesi büyük bir mediamarkt mağazasına gittim. Oppo standı görünce bir bakayım dedim. Adamlar tezgahtaki teşhir olan dahil bütün RENO telefonları satmışlar hem de 5000 liraya.

• Bu oppo neyine güveniyor da bu kadar yüksek fiyattan telefon satıyor? Bizim ülkedeki fiyatları söylemiyorum. Genel olarak da diğer telefonlardan yüksek. Snapdragon 710 telefon yapmış. 500 Euro satış fiyatı görünüyor. Kim bunlar arkadaş? Vazgeçilmezleri ne ki bu kadar yüksek fiyattan telefon satıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bu oppo neyine güveniyor da bu kadar yüksek fiyattan telefon satıyor? Bizim ülkedeki fiyatları söylemiyorum. Genel olarak da diğer telefonlardan yüksek. Snapdragon 710 telefon yapmış. 500 Euro satış fiyatı görünüyor. Kim bunlar arkadaş? Vazgeçilmezleri ne ki bu kadar yüksek fiyattan telefon satıyorlar?
    Yukarıda yazdığım gibi Oppo şuan Dünyanın beşinci büyük Gsm Mobile Üreticisi.
    Oppo,OnePlus ve Vivo satışlarına baktığımızda ise sanırım 2.ci büyük.( Hepsinin ana Hissedarı olarak sahibi)
    Aynı zamanda Hifi Müzik sistemleri üzerine de faaliyeti var.
    Dolayısıyla Oppo ismini Preimium ve Marka Algısını bu şekilde yönlendirmek, OnePlus ve Vivo satışları ile karlılığını arttırmak amaçları.
    Bizim gibi Vergi Cenneti gibi Ülkelerde bu Politika çok üzücü oluyor Tüketiciye,
    Ama diğer Ülkelerde bizim para birimiz ile 100,200 TL gibi bir fark olduğundan deneyimleme şansları oluyor Tüketicilerin.
    Şuan 200TL fark verip ilginç bir markayı deneyimleme şansımız oluyor ama 100 euro veya 200 euro farkta dediğiniz gibi Akıl Karı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 19 Haziran 2019; 10:7:36 >

• Yakında general mobileden başka telefon alamayacagiz galiba.

• O paraya RENO 12 alınır :))

• freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.