Şimdi Ara

+45Net Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben makine muhendisligi 1 sinif ogrencisiyim hedefim 45 net ve ustu mat yapmak ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nefes almadan soru çözmeni öneririz
  • Robot üret ve kendin yerine sinava sok

• üniversitendeki mat profunu sinava soksak zamani yetistirirse o yapalabilir 45 neti

• Gecen yil 38 yapmistim cok abartilcak bisey yok sadece tavsiyelerinizi istedim bunun yapilabilcegi hakkinda suphem yok

• Harbiden bu forumda neden buna imkansız gözüyle bakılıyor veya süreden korkuluyor anlamadım. Bence 35. Soruya gelene kadar Ygs mattan daha hızlı geliniyor.

• 2 soru bankası (1 tanesi karekök,diğerini sen seç) bitirilmeli,integral-türev için özel fasikül bitirip ösym tipi zor sorular çözülmeli üstüne.2-3 tane mat2 denemesi çözülmeli (denge,apotemi vs). buradaki çözemediğin soruları da öğrenirsen yaparsın full . zaten 38 yaptığına göre bir temelin varmış. bu dediklerim robotluksa robot ol.
  • Hocam fasikulden baslicak kadar kotu degil o konularim her gun integral turev ugrastigimiz icim ama gerisini degerlendiricem behzat hocanin videolarini aldim ordan tekrar ediyorum konulari ama limit oncesi konulara bakmam gerek mat konu anlatim ne onerirsiniz

• yilmazdogantr Y kullanıcısına yanıt
    My mat senlik

• O kadar yanlis biliyorsunuz ki LYS mati. Konulari ogrenirken ne yaptigini ogren en ince ayrinitisina kaddar ozellikle limit turev falab ogrenirken. Eger konularin ne ise yaradigini ogrenirsen her soruyu 2 3 farkli yolla cozebilecek hale gelirsin. Ki bu da 3 tane soru bankasi bitiren adami bile elemeni saglar. Cunku o adam soru tipi ezberliyor sen ise ne yaptigini biliyor olcaksin

• Hocam bolumum saolsun limit turev integralle sohbet bile ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

O kadar yanlis biliyorsunuz ki LYS mati. Konulari ogrenirken ne yaptigini ogren en ince ayrinitisina kaddar ozellikle limit turev falab ogrenirken. Eger konularin ne ise yaradigini ogrenirsen her soruyu 2 3 farkli yolla cozebilecek hale gelirsin. Ki bu da 3 tane soru bankasi bitiren adami bile elemeni saglar. Cunku o adam soru tipi ezberliyor sen ise ne yaptigini biliyor olcaksin

Nasıl bu seviyeye gelebiliriz peki? Ya da bu saatten sonra gelmek mümkün müdür?

• senertheking S kullanıcısına yanıt
    Ben sahsen 2 3 hafta once 30 net yaparken simdi 43-44 civari yapiyorum konu eksigim vardi kapadim ama integral baslamadim henuz onu halletmem lazim. Ozetle sana kitabin anlattigi ile yetinme mesela tureve baslamadan once limiti anlaman lazim yoksa adam sana limit seklinde turev sorar limit sorusu sanarsin halbuki cok basittir. Ya da ne bileyim cember analitigiylr karisik turev sorusu vardi tanjant formuluyle 5 sn de cikiyordu ama sirf turev yaziyor uzerinde diye onunla ugrasip cozemeyenler oldu. Ayni sekilde turevle parabol elips hiperbol cozmek ya da bunun gibi seyleri yaparsan one gecersin

• Aynen 45 netler icin biraz dusunme yapisini değiştirme gerekiyo ogrenmek lazim ezber degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.