Şimdi Ara

46.000 CİVARI/HATCHBACK/OTOMATİK VİTES ARABA TAVSİYELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Astra gerçekten çok para bence en son olarak ona bakın.
  • 1, 2 ve 4 numaralar olabilir. 3 ve 5'i bence unutun. gen_61 arkadaşımızın da önerdiği ceed'e bakabilirsiniz isterseniz:
    http://www.sahibinden.com/yeni_2010_ceed_1_6_a_t_concept_makyajli_kasa-17WQQaXQQ17314972WQQpXQQdisplayitem

115 HP otomatik dizel (arabanın sesi performansı falan derseniz sesi hiç dizel gibi değil, turbo dizel motor olduğundan performansı da gayet iyi) ve özellik olarak en dolu modelidir.

Benzin fiyatları da gitgide artıyorken bence dizel almakta yarar var, tabi yine son karar sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 2 Ocak 2010; 11:57:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

Sağolun değerli yorumlarınız için. Şu an 5'e indirmiş durumdayız seçeneklerimizi.
    Bugün bayiye gidip Astrayı inceleyeceğiz. Umarım umduğumuz gibi güzel bir arabadır.

1-Yeni Astra HB 1.6 115 HP Active Select-Enjoy / 46.000 (Tek fiyatı düşündürüyor, bu arabaya fazla gibi)
    2-Yeni Golf 1.4 TSI 122 HP Tiptr. DSG / 45.600 (Tasarım olarak zayıf kalıyor)
    3-Honda Civic HB 1.4 I-Shift / 47.000 (Motor olarak rakiplerine göre çok düşük kalıyor, yakıt tüketimi çok iyi)
    4-Mazda 3 Hatchback Impressive Otm. / 43.000 (Yakıt tüketimi fazla ve ikinci elde fiyat kaybı fazla oluyor)
    5-Yeni Megane HB Privilege 1.6 16V BVA / 40.750 (Yakıt tüketimi fazla ayrıca yerli-ithal farkları da can sıkıcı gözüküyor okuduğum yorumlara göre.

Bana kalsa gidip 52.000 liraya bir Sirocco alırım ama illa otomatik olması isteniyor.

Bu durumdaki yorumlarınızı bekliyorum.

4 ile 5'ten bence vazgeçin,ilk üçü arasında tercih yapın.

Astra güzel;ama şahsen Opel'in yeni çıkmış modelini almam,zamanında problemler yaşandı.Geriye iki seçenek kalıyor.

Bence yakıt tüketimi az olan hangisi ise onu alın,devleti zengin etmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 2 Ocak 2010; 12:01:38 >

• O zaman en mantıklısı Honda Civic Hb duruyor gibi. Tasarımını çok beğeniyoruz ayrıca yakıt tüketimi güzel.

44 bine bırakılıyorsa eğer çok iyi gerçekten.
  • Honda Civic HB
    6 Yıl 150.000km Garanti
    Farklı tasarım

http://www.honda.com.tr/otomobil/content/modeller/civichatchback/Civic-Hatchback_teknik_ozellikler.pdf

Eğer yılda 15-20 bin km nın altında yol yapılacaksa dizelede gerek yok.

Hondaya gidin aracın içine girin yeter , hanımefendi kararını çok daha rahat vermiş olacak.
  • Peki Honda Civic HB'in opsiyonları neler? Onlarla ilgili ilgi bulamadım.
  • Mazda3 alın bence donanım olarak çok dolu bir araç yol tutuşu ve güvenlik konusunda gayet başarılı performans olarak sınıfındaki araçlar gibi tatmin edici
  • Tsi haric geriye kalan seceneklerdeki motorlar biraz miyadini doldurmus durumda. Civic HB'in motoru ekonomi anlaminda basarili olsa da fiyatina oranla asla yeterli ve mantikli bir performans vermiyor.

Sanzimanlarda da Dsg onde diye dusunuyorum, yine yeni nesil i-shift onu takip eder, digerleri eskidi...

Donanim bazindaki fiyat/fayda oranini bilmiyorum ama diger kriterlerde bu fiyata tercihim Golf olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

Tsi haric geriye kalan seceneklerdeki motorlar biraz miyadini doldurmus durumda. Civic HB'in motoru ekonomi anlaminda basarili olsa da fiyatina oranla asla yeterli ve mantikli bir performans vermiyor.

Sanzimanlarda da Dsg onde diye dusunuyorum, yine yeni nesil i-shift onu takip eder, digerleri eskidi...

Donanim bazindaki fiyat/fayda oranini bilmiyorum ama diger kriterlerde bu fiyata tercihim Golf olur.

katılıyorum..yalnız i-shift, DSG'yi oldukça geriden takip eder..
  • Pazar günü bazı araçları bayilerde inceleme fırsatı bulduk.

Astradan başlayayım. Araç fena değil fakat bu sınıftaki rakipleri olan araçlardan çok da farkı yok. En büyük farkı fahiş fiyatı Bu arabanın bu fiyata satılacağını hiç zannetmiyorum. Bayideki çalışanların ilgisizliği de buna eklenince bu ziyaret kısa sürdü. Çalışanların araba satmak gibi derdi yok gibiydi, çok ilgisizdiler.

Honda Civicden de vazgeçtik aile büyüklerimiz beğenmedi.

Megan3 Hb ise dış tasarım olarak güzel ama nedense içine bindiğimzde yeterli kaliteyi bize vermedi. Araç tam olarak içimize sinmedi ama hala son kararı veremedik bu araç için. Megane3 Coupe'nin otomatik vitesi olsaydı büyük ihtimalle almış olurduk.

Toyota Auris'i tasarımı dışında çok beğendik. Gerçekten kaliteli bir araç. Büyüklerimizin en fazla beğendiği araç oldu. Ama kasasının makyajlanmış olması ve 2-3 ay sonra gelicek olması nedeniyle almak biraz saçma görünüyor.

Mazda 3'ü inceleme şansına sahip olmadık onu da bu hafta sonu inceleyeceğiz sanırım.

Listemizi tekrar güncelledik. Şuan Auris, Golf, Mazda 3, düşük ihtimal Megane3 Hb ve hiç kimsenin istemediği benim ise beğendiğim Bravo var tabi akıllarına girebilirsem.

• quote:

hiç kimsenin istemediği benim ise beğendiğim Bravo var tabi akıllarına

Fiat hakkında ben de ön yargılara sahip birisiyimdir. Yalnız Bravo, "Fiat işte" deyip burun kıvırılacak bir araba değil. İç mekan işçiliğinden, motor seçeneklerine, yol tutuşundan donanımına kadar çok güzel bir araba. Arkadaşım bir süre önce panoramik tavanlı 1.6 MJet aldı. Arabayı ben inceledim baya, çok beğendim. C-segmenti HB'ler arasında en çok hoşuma giden arabadır Bravo.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.