Şimdi Ara

46.000 CİVARI/HATCHBACK/OTOMATİK VİTES ARABA TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

46000 lira civarı bütçemiz var 3 aşağı 3 yukarı oynayabilir.
    Kriterlerimiz arabanın hatchback olması, 0 olması ve otomatik vites olması. Öncelik tek kapı olmaması ama bir ihtimal tek kapı da olabilir. Benzinli ilk tercih dizel de olabilir. Motor olarak max 1.6 olmalı. Performanstan çok tasarım ve kalite önemli.

Bu kritelerde önerileriniz nelerdir tabi paket seçenekleriyle birlikte olursa çok güzel olur? Bir değilde birden fazla model önerirseniz ve nedenleriyle birlikte çok yardımcı olursunuz.

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 29 Aralık 2009; 11:51:53 >

• Golf VI 1,4 TSI Trendline DSG
    veya
    Fiat Bravo 1,4 T-Jet Emotion dualogic+skydome+17" jant+ sizi baya bi idare edecek benzin parası...
  • mazda 3
    Yeni farklı bir tasarım, yol tutuş, kalite, tasarım ve donanımına göre uygun bir fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcugum -- 29 Aralık 2009; 10:50:45 >
  • 308 ya da Bravo'nun dizel otomatiğini tavsiye ederim, ben tercihimi 308'den yana kullandım ve bir tane premium otomatik alıyorum. Çok yol yapmıyorsan Golf 1.4 Dsg de iyi bir tescih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 29 Aralık 2009; 11:02:43 >
  • Renault Megane 1.5 DCİ Coupe veya Hatchback
  • B Kendim için bakmıyorum bir bayan kullanacak Peugeot ve Citroen düşünülmüyor. Briaz albenisi olan bir model istendiğinden Golf'e de pek sıcak bakmıyoruz.

Fiat bravoyu incelenecekler listesine alıyorum. 4-5 model bir liste çıkarıp son olarak da bayilere gidip otomobilleri inceleyeceğiz ve son kararı vereceğiz.

Renault Megane Coupe için Otomatik vites seçeneği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 29 Aralık 2009; 11:14:24 >
  • tsi golf + dsg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • golf tsi en uygun seçenek buna uygun olarak bravo 120 dualogicde düşünülebilir
  • 1.4 140 hp Turbo Astra

<Tasarım ve kalite dediğiniz için>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 29 Aralık 2009; 12:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

1.4 140 hp Turbo Astra

Kaça veriyolar o arabayı? Bayiler liste fiyatından indirim yapıyolar mı?
  • Yeni Astra mı oluyor o?

Otomatik vites seçeneği varsa değerlendirebiliriz.

Baktım varmış otomatik vites. 1.6 115 HP Active Select 46000 lira. Bu araba için bana pahalı geldi biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 29 Aralık 2009; 13:47:12 >
  • 1.6 120lık dizel dualogic alev kırmızısı skydome stıl paket bravo derim......
  • Fiat bravo diyenler artıyor benimde beğendiğim bir araba şahsen ama kullanacak arkadaşımda Fiata karşı biraz önyargı var eski arabası palio olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

1.4 140 hp Turbo Astra

Kaça veriyolar o arabayı? Bayiler liste fiyatından indirim yapıyolar mı?

1.4 turbo enjoy şu an için düz vites olarak --> 45.490..2010 yılının ilk aylarında otomatik vites olarak gelecek diye biliyorum...

quote:

Yeni Astra mı oluyor o?

Otomatik vites seçeneği varsa değerlendirebiliriz.

Baktım varmış otomatik vites. 1.6 115 HP Active Select 46000 lira. Bu araba için bana pahalı geldi biraz.

Yeni olduğu için cicim aylarında pahalı ancak zamanla oturacak inş fiyatlar

Tasarım göreceli bir kavram ancak bence Astra 1 numara şu an da...

• Astrayı sadece resimlerden gördüm bir de yakından görmek lazım.
    Onu da ekliyorum listeme.

Alfa Romeo Mito veya Lancia Delta nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 29 Aralık 2009; 17:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

Astrayı sadece resimlerden gördüm bir de yakından görmek lazım.
    Onu da ekliyorum listeme.

Alfa Romeo Mito veya Lancia Delta nasıldır?

delta mukemmel gercekten eger alabılceksenız kesınlıkle baska araca bakmayın derim....

donanım kalıte olarak cok guzel arac ozellıkle fıldısı sıyah tavan ıle mukemmel gorunumulu bı araca sahıp olursunuz.....
  • lancia delta
  • Evet ama otomatik olması şart ve Deltanın otomatiği 54000 lira Bütçemizi çok aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 29 Aralık 2009; 17:19:11 >
  • Mazda3 ilk olarak;neden Tasarım,yol tutuş,sorunsuzluk,aşırı donanım,farklılık..Bu özelliklerine göre de makul fiyatı,en full'ü 44lira cıvarı ki pazarlık yapılmamış hali..
    2. olarak,Lancia Delta; yine tasarım,yol tutuş,performans,daha elit,yine standartında bile yüksek donanım (fakat mazdadaki birkaç şeyi ekleyince artıyo tabi fiyatı),farklılık.Fiyatı iyi.Fakat otomatik sadece dizelde var diye biliyorum ki,o da 25.000euro civarı.
    3.Alfa romeo giulietta (mitonun abisi,147nin halefi),o da birkaç aya çıkar piyasaya.Acele yoksa beklenir..
    Benim düşüncelerim bunlar

46.000 CİVARI/HATCHBACK/OTOMATİK VİTES ARABA TAVSİYELERİ

• Eğer dizel istiyorsanız Makyajlı Cee'd
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.