Şimdi Ara

Dizel otomatik COROLLA 180.000 km YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir araba almak üzereyim de yardımcı olursanız sevinirim. şimdi araç 180.000 km'de 2007 model dizel otomatik Toyota Corolla hatchback (1.4 d4d terra), kazası-boyası yok,bakımları servisinde düzenli olarak yapılmış. 27000TL istiyor. Araba çok hoşuma gitti,bir sorunu da yok ama o para o kilometredeki araca verilir mi? Toyota sağlam deniyor ama bu araç o kadar eder mi? Bu km'deki dizel otomatik bir toyota yapacağı arızalarla çok cep yakar mı? Görüşlerinize ihtiyacım var, iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şahsi fikrim olumsuz olurdu.araçta boya olmaması güzel ama 180.000km deki bir dizel motordan 10 bin 20 bin km sonra ne çıkacağı meçhuldür.ha araba tanıdığınız bildiğiniz birinin arabasıdır.Dizel kullanmayı bilen biridir o ayrı amenna.karar sizin.
  • nacizane fikrim 27bin iyi para ben olsam almam,tanıdk bildikte olsa km cok zaten sorunlar bu dönemde cok can sıkar
  • 5 yaşında bir araç için kmsi fazla.

Bu kmye kadar sorunsuz gelmiş olabilir.

Ama artık bazı problemleri olacaktır.

Ayrıca sizde bu aracı kullanacaksınız ve 200 bini devireceksiniz.

Buda bizim piyasada dizel araç için çok olumsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak-MD

Bir araba almak üzereyim de yardımcı olursanız sevinirim. şimdi araç 180.000 km'de 2007 model dizel otomatik Toyota Corolla hatchback (1.4 d4d terra), kazası-boyası yok,bakımları servisinde düzenli olarak yapılmış. 27000TL istiyor. Araba çok hoşuma gitti,bir sorunu da yok ama o para o kilometredeki araca verilir mi? Toyota sağlam deniyor ama bu araç o kadar eder mi? Bu km'deki dizel otomatik bir toyota yapacağı arızalarla çok cep yakar mı? Görüşlerinize ihtiyacım var, iyi forumlar.

büyük para aşırı km.
    Yani?
    bulaşma.
    Yeni kasa lpg li olanlara bak.
  • kazasız ama 2-3 parça yüzeysel boyalı aynı fiyata daha düşük km olsa daha mantıklı gibi
  • Sağolun arkadaşlar, daha düşük km araç bakayım ben o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 kapı değişsin ama kilometre 100 bin düşük olsun. Ben bundan yanayım.
  • Uzun yolda yaptıysa 180 bin km`yi, 80 bin km`deki bir araçtan daha iyi durumda olabilir
  • motoru iyi durumda mı o önemli, zaten boyası yokmuş bu iyi. motorunda sıkıntı yoksa alınabilir fakat yüksek km de hep arıza çıkarma riski vardır .
  • Benim fikrim km orjinal olduğunu düşünerek alınabilir nice otomobiller nedense hep 70-80 binde sizin buldugunuz orjinal ve boyasızmış alınır yani
  • araç bakımlıysa hiç bir sorun olmaz ama fiyat biraz yüksek sağlam pazarlık yapın:)
  • Fikirlerim degisti eskisi gibi dusunmuyorum, 150000km ustu ve 2.5 alti turbodizeller guven vermiyor acikcasi, tavsiye etmem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakımları zamanında yapılmışsa!ben gözümü kırpmadan alırdım.Muhtemelen km'nin çoğunu uzun yolda yapmıştır.Dizel bir araç için 180000 km çok değil.Ayrıca piyasadan bulacağınız daha düşük km araçların aslında %80 km'leri düşülüyor. Lütfen dikkat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.