Şimdi Ara

46-47' lcd tv almaya gidicem birazdan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler, bu işlerden çok anlamam bir iki gün araştırdım markaları, tepki süresi, frekansı kontrast özellkleri ile fiyatlarını falan.. bana philips, samsung ve lg markaları fiyat performans olarak daha cazip gibi geldi. gidip canlı da bakıp öyle karar vereceğim önce bir de size sorayım dedim sizce hangi marka tercih etmeliyim fiyat performans olarak? ya da tavsiye edebiliceğiniz bir ürün var mı? ben "Philips 47" Full Hd Lcd Televizyon 47PFL3605H/12" buldum 1.999'a bunu da yorumlarsanız sevinirim..

• iki model derim 46ex500 veya 46c650 .eğer onlarda yoksa ki olmayabilir sony marka 46 al derim.kontrast oranı 100.000:1 sanırım.
    philips pfl5x seriside olabilir kontrast oranı 500.000:1 ;)
    ama sırlama yaparsak:
    samsung 46c650 > sony 46 ex 500 >philips 46pfl5x> lg ve diğer modeller
    saygılarımla
  • teşekkürler tavsiyeler için sony 46 ya da philips'e bakıcam özellikle.. en çok kontrast oranına mı dikkat etmeliyim acaba ?
  • Pazar günü iki tv yede baktım samsung modelinin yansıması çok ekran parlak Sony mat yansıma sorun çıkaracak seviyede görmedim. Sony birlikte Samsungun yanındaki tüm tvler mattı fakat yansıma hepsinde samsung kadardı. Belki bu sorun bir yere kadar Ama Madem bu kadar para vereceğim Sony olsun diyorum. Ben 46ex700 karar kıldım. Almak için 1-2 ay gibi süreye ihtiyacım var. Fikrim değişirmi bilmeme ama kararım bu yönde..
  • tweşekkürler mert hocam bende aynısını düşünüyorum.diğer tvler görünmtüyü değiştiriyo doğallıktan çıkıyo görütüişleme konusunda sony bence süper.gerçek diyosun renkler doygun vs vs.
  • hocam sağolun da gittim teknosada inceledim ama aklıma yatmadı tam olarak bir model.. bütçeme uygun olarak şu 2 modelden birisini düşünüyorum internetten sizce hangisini almalıyım ??

Samsung LE46A789
    Parlaklık 500 cd/m2
    Kontrast 2.000.000:1
    LCD 100Hz Motion Plus
    Tepki Süresi 4 ms
    usb çıkış

2.217,22 TL

Sony Bravia KDL-46W5500

Kontrast 100.000:1
    Parlaklık 500 cd/m2
    MotionFlow 100 Hz
    Tepki Süresi 8 ms
    usb çıkış

2.329,32 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.