Şimdi Ara

46 inc TV + Sinema Sistemi Tavsiyesi ( Butce 3000 TL ))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandir takip edemedim TV + ses sistemi piyasasini. 2500 - 3000 TL civari butcemle evde bir odayi sinema odasi yapmak istiyorum. Odanin boyutuna gore en uygun TV boyutunun 46 inc olacagini dusunuyoru. Ayrica akilli televizyon olmasi benim icin onemli. 3D TV olmasina gerek yok. Bu sartlarda onerebileceginiz urunler nelerdir? Simdiden tesekkurler...

• Sinema odası yapacaksın ve 3d ye gerek yok diyorsun. 500-600 arası 1000 w 5+1 dvd ev sinema sistemi bulabilirsin. blurey istersen ayni fiyata 500 w var. kablo kalabaligi olmasin dersen nb3530 soundbar fazlasi ile isini gorur ama 5+1 ses alamazsin.TV içinde bu aralar 2700 TL ye 49ub830 4k iyi bir tercih olur.3000 tlnin altında kalmasında israrciysan 49ub820 3d siz bulabilirsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimkar444 kullanıcısına yanıt
    Hocam ocelikle cevabiniz icin tesekkurler. Dediginiz televizyonu daha dun arkadasim almis. benim dusundugum tv fiyatlari 2000 tl civariydi bu model 2700 tl ama ozellikle 4k olmasi benim fikrimi degistirdi. Ayrica arkadastan aldigim yorumlara gore 3D olarak da bu televizyon oldukca tatmin ediciymis o yuzden 3D konusunda fikrimi degistirdim gibi.

Simdi tv olarak 49ub830 alirsam bunun yanina almam gereken ( bu televizyonun hakkini verecek ) en uygun sinema sistemsi sizce hangisi olmali ? Sanirim toplam butceyi 3500-4000 e cekmem lazim bu tv ile :) Bu arada 5+1 ses almak benim icin onemli.
  • Sizce bu tv ve sinema sistemi nasil olur ?

LG BH6730T 1000W 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ = 800 TL yada LG BH7540TW 1200W 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ = 1600 TL

LG 49UB830V 4K UHD = 2700 TL

Ev sinema sisteminde bh7540t de ozelliklerde 4K UHD Görüntü Geliştirme Var diyor 800 tl olan modelde yok diyor. Simdi tv 4K oldugu icin sinema sisteminde bu ozelligin olmasi mi gerekir o performansi almak icin ?
  • tabiki butceniz uygunsa 7540 tavsiye ederim aramid fiber hoparlörler ile daha kaliteli ses. bluetooth en onemlisi ise arka kolonların kablosuz olması bıraz olsun kablo kalabalıgından kurtarır sizi, smart zaten tv dede oldugu ıcın onemli degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.