Şimdi Ara

4670 sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1GB his 4670 var 800/930 da kullanıyorum.
    kart boşta 50-55C yük altında 70-80C oluyor kasaya ek bir fan taktım ekran kartına üflüyor.
    1 hafta önce fanı temizleyip geri taktım onda beri böyle fan %100 hızda dönüyor.

• bence sıcaklıklar ekran kartı için normal..çok yüksek değil..
  • ATI kartı için gayet normal kasa içinde kabloları vs. dağanıklık varsa bir düzenle takabiliyorsan 1-2 fan tak ama sıcaklıklar normal dert etme ati kartları bu değerlere alışık bişicikler olmaz.
  • ama kitleniyor pc ara sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnage91

ama kitleniyor pc ara sıra

kartın sıcaklından değildir o
  • Lian-Li PC K60 kullanmaktayım. önde 1X140mm arkada : 1X120 mm. üstte : 2X 140mm fan mevcut. bu geniş sayılabilecek kasanın içindeki 4870 im , yük altında en fazla 85C olmakta. senin sıcaklıklar gayet normal , rahat ol
  • Soğutucuyu temizledim demişsiniz belki tam takamamışsındır ayrıca termal macun mevcut mu?Benim notebook bile zorlayınca 1saatte anca çıkıyo...
  • bende eskiden 4850toxic vardı atı oldugu için sıcaklık degerleri biraz yüksek oluyor bunun nedenini bilemiyorum ama ati için 80 normal ben crysis warhed oynuyordum 80c 85 gelince yanıcak sanıyordum araştırdım normal dediler 85c de aksiyon sahnelerinde takılmalar başlıyordu o zamnlar e8400 3.0ghz işlemci asus p5ke-wifi anakart 4gb hyberz kıngston 1066mhz 350w 600 w ocz vardı hanii pc donanımımı yazdım çünkü darbogaz yoktu sadece ısı sorun yaratıyordu... sen ekran kartına yardımcı olacak harici bir 8cm yada 12cm lik fan tak ben kendi imkanlarımla anakarta hiç olmayacak biçimde 2 fan takmıştım bir tane ramlerimin üzerine 8cm lik 1 tane ekran kartına direkt üflemeli 12cm fan koydum en kötü 5-10 derece düştü görüntü çirkin oluyor ama harici bir üfleme yapmalısın
  • sıcaklıklar normal. rekor kırdım bu konuda. daracık kasanın içinde 4890 vapor x crossfire kullandım. call of pripyatta 105 derece oluyordu kasa içi sıcaklığını Allah bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.