Şimdi Ara

4690 vs 3770k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır 4690 - msi h97pcmate mi tercih etmeliyim yoksa 2.el 3770k- asrock fatality professional mı?

• İkinci el deki secenek sağlam temiz kullanilmissa tercih edilebilir ama 4690 h97 pc mate de güncellik açısından daha iyi butcene göre karar ver hangisi içine siniyorsa onu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

İkinci el deki secenek sağlam temiz kullanilmissa tercih edilebilir ama 4690 h97 pc mate de güncellik açısından daha iyi butcene göre karar ver hangisi içine siniyorsa onu al

Hocam ikisi de ayni fiyat. Ancak 3770k single coreda geride kaliyor. Overclock ile.baya bi one gecer ama overclocked halde ne kadar guc ister acaba?

• Oc yapacaksan sağlam bir sogutucu alman şart, ben olsam 4690 yanına da msi h97 gaming 3 alirdim mis gibi bir sistem olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Oc yapacaksan sağlam bir sogutucu alman şart, ben olsam 4690 yanına da msi h97 gaming 3 alirdim mis gibi bir sistem olurdu

H97 gaming 3un pc mate'ten ne farki var?

• Kullanacağınız ekran kartı ve diğer sistem bileşenleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Kullanacağınız ekran kartı ve diğer sistem bileşenleriniz nelerdir ?

R9 290 trix. Zalman 600le

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 4460 vs i5 4590
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lavetera

quote:

İşlemci temiz kullanılmışsa akabinde az biraz daha garanti süresi varsa (yoksada temiz kullanılmışsa sorun olmaz) ve anakart da aynı şekilde kullanım görmüşse i7 3770K'yı tercih edebilirsiniz. Önü biraz daha açık bir işlemci olur. Ama temiz kullanılma noktasında soru işaretleri ve garanti süreleri yoksa ürünlerin, sıfır ürünler de alabilirsiniz. Oyun noktasında farkları yok denecek kadar azdır. İkisi de sizi üzmez.

Güç tüketimi vs. konusunda da işlemci noktasında çekinceniz olmasın. Öyle aşırı güç tüketimleri görmezsiniz. Güç tüketiminde başlıca unsur bilindiği üzere ekran kartıdır.

• quote:

quote:

quote:

İşlemci temiz kullanılmışsa akabinde az biraz daha garanti süresi varsa (yoksada temiz kullanılmışsa sorun olmaz) ve anakart da aynı şekilde kullanım görmüşse i7 3770K'yı tercih edebilirsiniz. Önü biraz daha açık bir işlemci olur. Ama temiz kullanılma noktasında soru işaretleri ve garanti süreleri yoksa ürünlerin, sıfır ürünler de alabilirsiniz. Oyun noktasında farkları yok denecek kadar azdır. İkisi de sizi üzmez.

Güç tüketimi vs. konusunda da işlemci noktasında çekinceniz olmasın. Öyle aşırı güç tüketimleri görmezsiniz. Güç tüketiminde başlıca unsur bilindiği üzere ekran kartıdır.

Bi vidyoda 4.4 oc haldeyken 250watt çektiğini gördüm de korkuttu baya beni. Sanirim 4690i tercih edeceğim. İslemci ve anakart temiz mi bilemiyorum tabiki. Ama soyle soyleyim 3770k+asrock fatality icin 800lira fiyat aldim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi vidyoda 4.4 oc haldeyken 250watt çektiğini gördüm de korkuttu baya beni. Sanirim 4690i tercih edeceğim. İslemci ve anakart temiz mi bilemiyorum tabiki. Ama soyle soyleyim 3770k+asrock fatality icin 800lira fiyat aldim.

Büyük ihtimalle bir yanlışlık var. Çünkü 4,6 ghz e oc yaptık o işlemciyi ve prime95 testinde sistemin toplam çektiği yük 240W idi. Büyük ihtimalle senin gördüğünde sistemin çektiği yüktü.

• 3770k hertülü tercih edilmeli oc için.5ghz oc yaparsan i7 6700k yi bile tokatlarsin oyunlarda.
  • Oyun için topluyorsan 4690 al ikinci secenkte sağlam bir sogutucu alman şart o tip sogutcularda 150 -200 den başlıyor fiyatları

• 3770k daha iyi bir seçenek olur bence temiz ürünler ise değerlendirilmeli kesinlikle.
  • Ben kendime alacak olsam 3770k alırdım kesinlikle, 100-150 arası soğutucu alıp 4790k nın stock hızındaki performansına rahatça erişebilirsin, uzun bi süre işlemci işini kafandan çıkartırsın en azından, ama burda alacağın anakartın durumu nedir onu bilmiyorum, işlemciye kolay kolay birşey olmaz ama anakartın bozulma riski gün geçtikçe artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

Ben kendime alacak olsam 3770k alırdım kesinlikle, 100-150 arası soğutucu alıp 4790k nın stock hızındaki performansına rahatça erişebilirsin, uzun bi süre işlemci işini kafandan çıkartırsın en azından, ama burda alacağın anakartın durumu nedir onu bilmiyorum, işlemciye kolay kolay birşey olmaz ama anakartın bozulma riski gün geçtikçe artar

Bir arkadasim h100 vericek. Eger onda sorun olmazsa gider gibi baya.

• h100 kullanma gibi bi durumun söz konusuysa çarpan kilidi kapalı işlemci düşünme bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.