Şimdi Ara

46C650 vs LG 37LC2R input lag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Seneler sonra mevcut LCD'mi değiştirmeye karar verdim. Zamanında büyük araştırmalar sonucu aldığım LCD'mi değiştirirken de aynı araştırmaları yapmanın tadını özlemişim açıkçası. Öncelikle 37LC2R, seneler geçmiş olmasına rağmen tık demedi ve hala her işimi görüyor. Gerek PS3 olsun, gerek WOW olsun rahat rahat oynuyorum. Beni bariz rahatsız eden bir LAG sorunu yaşamadım. Zira ben televizyonu aldığım zaman bu tarz konularda yoktu. Şimdi Samsung 46C650 almaya karar verdim. Çok da güzel bir fiyata ürünü buldum ancak bu input lag olayı beni merakta bırakıyor. Yani öyle çok hassas milimetrik değerlerle işim yok ama wow oynarken, castimi etkileyecek kadar gecikiyorsa ya da ps3 oynarken, oynanmıcak hale getiriyorsa veya film izlerken ses ile görüntünün uyumunu bozuyorsa sorun olabilir tabiki. Benim merak ettiğim şey, input lag değeri, 37LC2R'den çok daha kötü olabilir mi? Yoksa sadece FPS oyunlardaki milisaniyelik gecikmeleri mi etkileyen bir sorun?

• flood yapmak gibi olmasın ama ürünü yarın alacağım için yardımlarınıza fazlasıyla ihtiyacım var (:
  • Birşekilde c650 sahibi birini bulup

http://forum.donanimhaber.com/m_40237394/tm.htm

başlığındaki gibi bir inputlag testi yapmasını rica etmelisiniz. Bende C650 olsa yapardım. Forumda inputlag değer herkesin merak ettiği bir konu olmasına rağmen nedense kimse test yapmıyor. Çok zor bir test de değil.

Bir arkadaşımız falan marka, filan modelde inputlag sorunu var mı diye o tvnin başlığına soruyor. Çoğu zaman ya cevap alamıyor yada yabancı tv forum ve test sitelerindeki sonuçları cevap olarak veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender123 -- 6 Ekim 2010; 20:26:32 >
  • Game mode açıldığında 45 ms diye bir kaynak buldumhttp://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm 45 MS ile World Of Warcraft 'da sorun yaşar mıyım? merak ettiğim budur :) Veya Ps3 oynarken (FPS oyunları hariç) ?
  • Merhaba Snox
    46 C650 TV nizi hangi uygun fiyata ve nerede bulduğunuzu sorabilirmiyim.
  • PM ile ilettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnoX

PM ile ilettim

ben de merak ettim. bana da PM atabilir misiniz?
  • Almadan önce yeteri kadar araştırma yaptım aslında. Sonuçta "Marka" bağımlılığına gerek yok. Günümüz şartlarında Samsung'un C serisi gayet hoş duruyor. Input lag değerini de malesef yaşayarak görücez gibi (:
  • quote:

Almadan önce yeteri kadar araştırma yaptım aslında. Sonuçta "Marka" bağımlılığına gerek yok. Günümüz şartlarında Samsung'un C serisi gayet hoş duruyor. Input lag değerini de malesef yaşayarak görücez gibi (:

Biraz gec oldu ama umarim almamissindir urunu. Lanet olsun ki SAMSUNG C650 PLAYSTATION OYUNLARI ICIN ALINACAK EN SON TELEVIZYON..! Inanilmaz derecede input lag sorunu yasiyorum. Aldigim satis danismanina da soylemistim ps3 icin aldigimi, Samsung'un elemani oldugu icin bunu iteledi. Beddualarimi eksik etmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cega

quote:

Almadan önce yeteri kadar araştırma yaptım aslında. Sonuçta "Marka" bağımlılığına gerek yok. Günümüz şartlarında Samsung'un C serisi gayet hoş duruyor. Input lag değerini de malesef yaşayarak görücez gibi (:

Biraz gec oldu ama umarim almamissindir urunu. Lanet olsun ki SAMSUNG C650 PLAYSTATION OYUNLARI ICIN ALINACAK EN SON TELEVIZYON..! Inanilmaz derecede input lag sorunu yasiyorum. Aldigim satis danismanina da soylemistim ps3 icin aldigimi, Samsung'un elemani oldugu icin bunu iteledi. Beddualarimi eksik etmiyorum..

40c650 yi aldığımdan beri sadece oyun modunda oynuyorum

sorun yaşamadım genelde online black ops oynuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.