Herkeze merhabalar. 46es6340 cihaz aldım . gerçekten çok güzel fiyat/performans . bimekste 2450 tl ye aldım geçen hafta. kanal ayarlamaları çok çok zor yada ben beceremedim . yani gruplama favori falan işleri. internetten channel editor programı buldum bi tane. denedim ama 6340 ı desteklemiyormuş heralde açamadı.. sonra merak ettim samsungun sitesine girdim. cihazın adını support dan search ettirdim, cihazın adı yok. cok garibime gitti . bu es6340 kullanan varmı benden başka. eğer varsa tv kanal listesi konusunda bana yardımcıolabilirmi.
kanal listelemek için bu programı kullanabilirsin, bende de bu tv var bu programla kanllarımı sıraladım. Tv yi samsungun sitesinden bulabilirsin yanlış arattın heralde, bu linki de vereyim sana
Arkadaşlar selam, 46es6340 model tvnin orjinal kanal listesine ihtiyacım var.. Eski listeyi yedeklemeden arama yaptırdım ve bütün kanal listesi silindi. Yükleyebilmek için eski kanal listesine ihtiyacım var, yardımcı olabilirseniz eğer sevinirim. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme