arkadaşlar 15-20 gün içinde 3dtv almayı düşünüyorum. şimdiye kadar incelediklerim içinde ve forumdan okuduğum kadarıyla bu 2 tv arasında kaldım. maximum 2500tl kadar vermeyi düşünüyorum sizce hangi tvyi almalıyım yoksa bunun haricinde önerisi olan arkadaşım var mı? lütfen 2 tvyi tanıyan arkadaşlar yorumlarını esirgemesin...
quote:
Orijinalden alıntı: arifkoray
arkadaşlar 15-20 gün içinde 3d tv almayı düşünüyorum. şimdiye kadar incelediklerim içinde ve forumdan okuduğum kadarıyla bu 2 tv arasında kaldım. maximum 2500tl kadar vermeyi düşünüyorum sizce hangi tvyi almalıyım yoksa bunun haricinde önerisi olan arkadaşım var mı? lütfen 2 tvyi tanıyan arkadaşlar yorumlarını esirgemesin...
ben lg 2012 serisinin ana konusu olan (şuan 81 sayfa sanırım) hepsini başındn aberi takip ediyorum, 47lm 660 s aldım. Tv yi kurdular açtım izledim. Ölü piksel, banding, bulutlanma, ışık sızması kontrolleri için test video ve resimlerim hazırdı. ama hiç test vs.. yapmadım . Çünkü izlemey ebaşladım direkt ve beni rahatsız eden hiçbirşey yok. Işık sızmasını ilk açıldığında lg logosu varken fark ediyorum. Onun dışında hiçbir filmde (altı üstü siyah bantlı bile olsa) fark etmiyorum. Ben samsunga hiç bakmadım, tek sebebide gözlükleri. belki görüntü performansı çok iyi olabilir yada çok kötüdür bilmiyorum. Ama 3 boyut için alıyorsam ben bu tv yi, onu eziyete dönüştürmek istemiyorum.
aslında ben de sg gözlük istemiyorum.ve çok uzun zamandır lg düşünüyordum. 1.5 sene önce babama 47 LW5500 aldık kendisi çok memnun. dün darty de sony vardı 46" nx 720 fiyat 2399 almadım. fpr düşünüyorum. ama şimdi lgnin olumsuz yorumlarını okudukça çok sıkılıyorum ve vaz geçme noktasına geliyorum. panasonc ve 660s arasında kaldım. tvyi genelde 3 boyutlu olsun olmasın harddiskten film izlemek için kullanıcam. muhtemelen 10 filmden 5-6sı 3d olur. bu arada panasonic et5 serisi de fpr. ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.