Şimdi Ara

47 yaşında motor sevdası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    teşekkür ederim.sizinde çok katkınız oldu.sisy barın ne olduğunu bilmediğm için netten baktım.yolcunun yaslanacağı parça sanırım.eğer oysa,orjinalinde zaten o parça var.600 lüğe gelince hoşuma giderse ve grubu kurabilirsem,kesin alırım.tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arinalw -- 14 Ocak 2014; 8:51:16 >
  • çok teşekkür ederim.motor geldiğinde yine yardımlarınızı beklerim.Allah kaza bela vermesin.
  • hayırlı uğurlu olsun abi Allah kaza bela vermesin güzel bir seçim yapmışsınız
  • Brunhild kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim.amin
  • merhabalar dün motorumu almak için İstanbula gittim.kymco dink 200 için anlaşmıştık.bu arada aklımda olan kymco xciting ve sym joymax250 yamaha xmax modellerinide yakından inceledim.malesef netten incelemekle bu işlerin olmadığını anladım.ha 200 ha 250 diye düşünmüştüm.ama aradaki fark malesef sadece bu kadar değilmiş.ayrıca arada sınıf farkı var.dink 200 içime sinmedi.içime sinmeyen bişeyide sırf ucuz diye almak istemedim.gerekirse biraz bekleyip.sym joymax 250(en hoşuma giden)yamaha xmax250 den birini almaya çalışacağım.bu arada sym ler dün zam geldi malesef.
  • Merhaba arkadaşlar, bende aranıza bandırmadan katılıyorum.
    32 yaşındayım ve 14 yaşından beri motosiklet sevdalısıyım, peuegot 103 mopet ile başlayan sevdam, şu an maxi scooter ile devam etmekte, yalnız motosiklet sevdası pahalı bir zevk.
    şu an aprilia srv 850 scooter kullanmaktayım, gerçi scooter denmez tamamen spor bir kategoride değerlendirmek gerekli bunu.
    şehir içinde tamamen rahatlık, istediğin yere parket git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arinalw

merhabalar dün motorumu almak için İstanbula gittim.kymco dink 200 için anlaşmıştık.bu arada aklımda olan kymco xciting ve sym joymax250 yamaha xmax modellerinide yakından inceledim.malesef netten incelemekle bu işlerin olmadığını anladım.ha 200 ha 250 diye düşünmüştüm.ama aradaki fark malesef sadece bu kadar değilmiş.ayrıca arada sınıf farkı var.dink 200 içime sinmedi.içime sinmeyen bişeyide sırf ucuz diye almak istemedim.gerekirse biraz bekleyip.sym joymax 250(en hoşuma giden)yamaha xmax250 den birini almaya çalışacağım.bu arada sym ler dün zam geldi malesef.

Yamaha da zamlanacak
    İkinci el az km'li temiz xmax abs bulunabiliyor,sıfır takıntınız yoksa güzel fiyatlara alınabilir,ben olmuşken absli olsun dedim,size de tavsiye ederim.
  • çapultra Ç kullanıcısına yanıt
    evet yakında yamahaya da gelebilir.zaten,bu üç motorla ilgili konularda 2-3 yıl öncesine ait forumlarda yamahanın diğerlerinden 2000 tl pahalı olduğu filan yazıyordu.bu gün ise tam tersi en ucuzu yamaha görünüyor.bu yüzden ben de yamahayı tercih ettim.ikinci ele gelince;temiz ve az kilometreli motorlara 500-1000 tl daha az istiyorlar.bunun için değmez diye düşünüyorum.ayrıca sıfır alırsanız kredi kartına cazip taksitler var.taoplu para olarak 10 000 tl verip ikinci el almak yerine 10 taksitle 11700 verip sifir almak bana daha mantıklı geliyor.neyse hayırlısı diyelim
  • quote:

evet yakında yamahaya da gelebilir.zaten,bu üç motorla ilgili konularda 2-3 yıl öncesine ait forumlarda yamahanın diğerlerinden 2000 tl pahalı olduğu filan yazıyordu.bu gün ise tam tersi en ucuzu yamaha görünüyor.bu yüzden ben de yamahayı tercih ettim.ikinci ele gelince;temiz ve az kilometreli motorlara 500-1000 tl daha az istiyorlar.bunun için değmez diye düşünüyorum.ayrıca sıfır alırsanız kredi kartına cazip taksitler var.taoplu para olarak 10 000 tl verip ikinci el almak yerine 10 taksitle 11700 verip sifir almak bana daha mantıklı geliyor.neyse hayırlısı diyelim

Valla tam 1 yaşında 4 bin km'deki ABS'li motoru 10 bine aldım,sıfırı 13.500'ü buluyordu plaka ve ekstralarla.
    10.500-11 civarına daha ekstralılar da vardı.Bana ikinci el daha mantıklı geldi açıkcası.
    ABS'siz olduktan sonra xmax'ın yanında diğer seçenekler de değerlendirilebilir tabi ki.Ben ABS istediğim için ve tasarımına hasta olduğum için Xmax'ta ısrar ettim :)

• Çok güzel bir seçim olmuş.Kullanımı tatlı işinizi görüp bol keyif veren bir model bence.Bende Kymco kullanıcısıyım.Foruma da üye olursanız hem keyifli vakit geçireceğinizi hemde faydalı bilgilere ulaşacağınızı umuyorum.
    Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.tekeriniz düz bassın.
  • çapultra Ç kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyata almışsınız.abs siz olanlara o fiyatı istiyorlar.güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin..ctesi ye kadar ben de bakacağım.uygun düşmezse zam gelmeden sıfır almayı düşünüyorum.
  • quote:

çok iyi fiyata almışsınız.abs siz olanlara o fiyatı istiyorlar.güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin..ctesi ye kadar ben de bakacağım.uygun düşmezse zam gelmeden sıfır almayı düşünüyorum.

Amin hocam teşekkürler,sizinki de şimdiden hayırlı olsun :)
  • Bu gün itibariyle yamaha xmax imi almış bulunmaktayım.henüz ehliyetim ve aracın plakası olmadığından,küçük bir tur sonrası garaja çektim.gerçekten çok dengeli ve sessiz bir araç.iri ve ağır bir araç olmasına rağmen gayet seri.şehiriçinde de dışında da beni üzmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Bu gün itibariyle yamaha xmax imi almış bulunmaktayım.henüz ehliyetim ve aracın plakası olmadığından,küçük bir tur sonrası garaja çektim.gerçekten çok dengeli ve sessiz bir araç.iri ve ağır bir araç olmasına rağmen gayet seri.şehiriçinde de dışında da beni üzmez diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sariyeron S kullanıcısına yanıt
    Amin.Allah cümlemize kaza bela vermesin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.