Şimdi Ara

471 TL Crucial P2 Ct500p2ssd8 500 Gb 2300-940 Mb/s Nvme Pcıe M.2 Ssd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ben bu ssdyi kullaniyorum .Laptop pcie 3.0x2 desteklemesine ragmen maksimum 870 mb/s okuma hizi aliyorum. Sebebi ne olabilir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dah biraz önce wd 500 gb olanı blue Nvme gittigidiyor dan aldım. İops hangisi iyi?

• Sandisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-500G-G25 daha iyi bir alternatif değilmi ? 499 TL fiyat https://www.trendyol.com/sandisk/ultra-3d-500gb-2400mb-1750mb-s-nvme-m-2-ssd-sdssdh3n-500g-g25-p-46299928

• erenberkay kullanıcısına yanıt

Bu modelde dram mevcut mu. Yani nvme ssd ama bilmiyorum dram oluyor mu olmuyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki urunden elimde bir tane mevcut. Notebookum icin aldim m2 slotu nwme destekli olmadigi icin calismadi paketinde kucuk bi hasari oldugu icin iade edemedim. 5-6 aydir faturasiyla birlikte kutusunda duruyor. 450 liraya satabilirim.

• Aldım valla belli lokasyondan alirsan 20 tl kupon yukleriz diye belirtmis trendyol ozledikseni diye de 40 tl yuklemis 4.71 de cuzdana yukledi islem sonrası kısaca toplamda 406 tl gibi bir rakama gelei bence iyi oyun ve program yuklemek icin.
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Dram yok bunda isletim sistemi icin ideal değil diyorlar dram olmayan versiyonlara. Ama depo icin ideal
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

drama neden gerek varki yazma okuma hızı zaten 2 GB

• erenberkay kullanıcısına yanıt
    Dram degil azizim aksiyon. 🤣
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.