Şimdi Ara

478 saatte BenQ PB8120 SVGA Portable Projector

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-benq-pb8120-svga-portable-projector-takas-takasli-620871747/detay/

Bana değil, yazdıranlara kızın:
    - Söz senettir. Ben hiç dönmedim.
    - Kendim kullanmayacağım hiçbir ürünü almam. Dolayısıyla, hakkında iyi bilgi sahibi olmadığım, kalitesine kefil olamayacağım hiçbir ürünü bende bulamazsınız.
    - Hasanpaşa/Kadıköy'de elden test ederek teslim veya EFT sonrası kargo. Kasa, monitör vb. büyük ürünlerde kargo yoktur. Kargo bedeli 10 TL'dir.
    - %100 güvenilir satıcıyım. Çeşitli sitelerde yüzlerce pürüzsüz referansım vardır. İspat için WhatsApp'tan yazınız.
    - Her ilanım takaslıdır. Takas fiyatı farklı falan değildir. "Şu ürün, üste şu kadar para?" şeklinde teklifleştirip sorunuz.
    - Diğer ilanlarıma da bakınız.
    - Donanımaber dükkanım:https://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=413341
    - Letgo dükkanım:
    tr.letgo.com
    Konaklar, İstanbul içinde İzzet Böke Yüzgen tarafından eklenen teklifler - letgo
    https://tr.letgo.com/tr/u/boeke-y_d121b273-f7d1-49ff-86be-62e590269f16

- Sahibinden dükkanım:
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    https://www.sahibinden.com/arama?userId=amnD6D00FfC4eTkzZi-Pczg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hocam sanırım kişileri karıştırdınız size ekran genişliyormu diye sordum 43 tane ard arda mesaj geldi en son araştırdım ekran genişlemiyormuş dedim nazikcene alamayacağımı belirttim ancak birden sert cevaplar geldi karıştırmadıysanız bile neden böyle birşey yaşandı sebebini söyleyebilirmisiniz ? 478 saatte BenQ PB8120 SVGA Portable Projector 478 saatte BenQ PB8120 SVGA Portable Projector 478 saatte BenQ PB8120 SVGA Portable Projector

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dekont vs gönderdiniz whatsapp konuşmalarınızı ilettiniz başka birisi ile olan durumu açıklayabilirmisiniz ? Çokmu soru sordum diyeceğim soru bile sormadım ekranı genişletebiliyormuyuz dedim birden üst üste böyle şeyler yazdınız

• Bana neden bu yazıları ilettiniz acaba ?478 saatte BenQ PB8120 SVGA Portable Projector

• Eğer bu yazdıklarınızın bir açıklaması yoksa size yakıştıramadım. Ekran genişliyormu diye sordum , bana üst üste whatsapp konuşmalarını iletip sert sözler söylediniz. Ben ne yaptım ? Ne kusurum oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Benjamin Sneijder

Eğer bu yazdıklarınızın bir açıklaması yoksa size yakıştıramadım. Ekran genişliyormu diye sordum , bana üst üste whatsapp konuşmalarını iletip sert sözler söylediniz. Ben ne yaptım ? Ne kusurum oldu ?
    Kusuru yazayım ben. 2000'lerden kalma cihaza "widescreen olur mu, görüntü net mi?" vs. abidik bir ton soru soruyorsun. Google'a yazıp spec bakamayan adamın projektörle ne işi var? Dana gibi SVGA da yazmışım. Gelişinden mal almayacağın belliydi.

Beni trolleyen adamın mesajlarını sana attım, yine trollenip trollenmeyeceğimi sordum. Adam (Adı Engin. Projektör işi yapıyormuş) ürünü yalvar yakar ayırttı, sonra parasını göndermedi. Cihazı senin için bir daha kuracaktım. Zaten vazgeçecektin. Bunları gönderince kurmadan vazgeçtin. Kurmuş da olabilirdim.

Saçmasapan sorular sorduğun kısımları da çek koy buraya.

Bu cihaz başıma bela oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gobl1n kullanıcısına yanıt
    Ben ne bileyim senin projeksiyonunun geniş ekran olmadığını ? Açıklamaya kendinizi övmek yerine ürün hakkında bilgi yazsaydınız keşke.. Ben bilgisayarcımıyım elektronikcimiyim bu ürünün kare yansıttığını bileyim ? Ayrıca ürün satıyorsunuz tabiki kurup denemenizi isteyeceğim. Daha bu zahmete bile giremiyorsanız ne diye satış yapıyorsunuz !? Dünden satma niyeti olmayan birine ben ne diye yazdıysam zaten. Ha şunu da söyleyeyim , ben kare olsa dahi alacaktım 200 e . Attığınız mesajlardan sonra geçiştirmece iş yaptığınızı düşündüm bu yüzden vazgeçtim. Soru soran engelleniyor Allahallah neyden korkuluyor acaba !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Benjamin Sneijder -- 2 Kasım 2018; 11:38:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben ne bileyim senin projeksiyonunun geniş ekran olmadığını ? Açıklamaya kendinizi övmek yerine ürün hakkında bilgi yazsaydınız keşke.. Ben bilgisayarcımıyım elektronikcimiyim bu ürünün kare yansıttığını bileyim ? Ayrıca ürün satıyorsunuz tabiki kurup denemenizi isteyeceğim. Daha bu zahmete bile giremiyorsanız ne diye satış yapıyorsunuz !? Dünden satma niyeti olmayan birine ben ne diye yazdıysam zaten. Ha şunu da söyleyeyim , ben kare olsa dahi alacaktım 200 e . Attığınız mesajlardan sonra geçiştirmece iş yaptığınızı düşündüm bu yüzden vazgeçtim. Soru soran engelleniyor Allahallah neyden korkuluyor acaba !?
    Almayacaktın. İzah ettim. Wide basılırsa, altta, üstte kaş kalır dedim. HDMI'dan VGA'ya çevir vs dedin. Yapacaktım, önce alıcı mısın diye öğrenmek istedim. Eli cebinde gezip hiçbir şey almaya niyeti olmadan dükkanlara girip çıkanlar var ya, onların oranı bende %95.

• gobl1n kullanıcısına yanıt
    Ben size ne yazdım ? " Elden değil de kargo ile alacağım ödemeyi hemen yaparım o sıkıntı değil. Ancak bu ekran olayını öğrenmem lazım"

Bilgi alıp projeksiyonu almak istediğimi belirttim. Banane sizin %95 almayan müşterinizden ? Ben alacakmıyım alacağım. Sizin tahmin yürüterek insanları engellemeniz ne kadar doğru ? Birde bana eski konuşmaları yazıp beni kandıramassın yazmışsınız . Birde ben forum üzerinden yazdım whatsapptan yaz dediniz. Madem almayacağımı biliyorsunuz neden whatsapptan görüşelim dediniz ? Bu kafayı nasıl yaşadınız merak ediyorum açıkcası. Forumda bol referanslısınız diye kibarca yazdım büyük gördüm sizi ama bu davranışları 15-16 yaşındakiler yapmaz. Referans arttıkça ego tavan yapmış ... Yazık....

• quote:

Ben size ne yazdım ? " Elden değil de kargo ile alacağım ödemeyi hemen yaparım o sıkıntı değil. Ancak bu ekran olayını öğrenmem lazım"

Bilgi alıp projeksiyonu almak istediğimi belirttim. Banane sizin %95 almayan müşterinizden ? Ben alacakmıyım alacağım. Sizin tahmin yürüterek insanları engellemeniz ne kadar doğru ? Birde bana eski konuşmaları yazıp beni kandıramassın yazmışsınız . Birde ben forum üzerinden yazdım whatsapptan yaz dediniz. Madem almayacağımı biliyorsunuz neden whatsapptan görüşelim dediniz ? Bu kafayı nasıl yaşadınız merak ediyorum açıkcası. Forumda bol referanslısınız diye kibarca yazdım büyük gördüm sizi ama bu davranışları 15-16 yaşındakiler yapmaz. Referans arttıkça ego tavan yapmış ... Yazık....
    Saçmasapan soruları Whatsapp'tan sordun. Yazık mazık, saçmasapan muhabbetlere girme. Ağzımı bozdurma. Sana yazık. Beni bilen biliyor. Sen kimsin? İkile.

• Zaten bu " beni bilen biliyor " diyen insanlar sadece bilenler ile alışveriş yapabiliyor. Ego tavan , referans bol diye kendinizi üstün tutuyorsanız daha çok yazık. Bu kafayla tüm forum engellenenler listenize düşer .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Benjamin Sneijder -- 2 Kasım 2018; 13:21:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.