Şimdi Ara

4790k dan r5 2600x 'e geçmeye değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemci ve anakartımı satıp bu sisteme geçmeye değer mi genellikle oyun oynuyorum. Ekran kartım gtx 970

ve 2600x sistem tavsiyenizi bekliyorum bütce 30000 tl işlemci anakart ve ram. teşekkürler

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhandemirci -- 13 Ocak 2020; 20:4:21 >
  • İkisi eşdeğer işlemciler,
    Ryzen 5 2600x %8 daha performanslı sadece, sistem değiştirdiğne değmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimdeki sistemi satıp üstüne 600 lirayla bi upgrade yapıcaktım yani iyi fiyat almıştım. Ama değmez diyorsanız hiç bulaşmayım . Güncel olması açısından istemiştim
  • Güncel sistem istiyorsanız yukardaki arkadaşın dediği gibi ryzen 3.nesil işlemcileri bekleyin, 3700x beklendiği gibi gelirse sistem değişmeye değer.

• 8700k serisine 3000tl para yetmezz yetmiyecektir işlemci fiyati 2800-2900.2700x serisne şuan gecilmez ama 4-5 ay önce olmuş olsaydi olabilirdi ryzen 3 serisine geç intele para yatirma ryzen 2700 ile intel 8700arasinda 10-15 fps fark var bu fark inde 500-600tl fazla ödemek zorundasin ama ryzen 3 seriisini düşünebilirsin performans odakli geliyo yönünde haberler var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey yapmanıza asla gerek yok beyefendi bekleyin ilerde 9. yada bir sonraki nesil sağlam bir işlemci alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4790k'da r5 2600'e geçmeye değmez. Oyun için kullanıyorsan i7'den şaşma. Upgrade yapacaksan 8700k'ya geçebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de i5 4690k var, 2600X düşündüm ama kararsızım. Benim de hesabıma göre en az 600 lira masraf çıkıyor RAM dahil.

Sistemi mini ITX yapmam lazım sadece anakart değiştireceğim Z serisi bulabilirsem.

Ben pek GPU isteyen oyunlar oynamıyorum hatta ekran kartım bile yok aldığımdan beri. Ancak photoshop ve video işleme için Ryzen düşündüm.

Sizin için bence de değmez sıkıntı yaşamıyorsanız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.